Myslim, ze by bolo vhodne sa spytat: Naco tu vidlu chces, resp. co jazdis? DH,FR, XC???:D
A potom druha otazka: Konkretizuj vidly, je to dost siroky zaber.
Poznam tieto Manitou, co sa podobaju tvojej otazke:
BLACK Super RTWD 90-120 RTWD oceľ FFD-R pružina
BLACK Super RTWD LO 90-120 RTWD oceľ TPC LO pružina
BLACK Super RTWD rem.LO 90-120 RTWD oceľ TPC Rem. LO pružina BLACK Platinum Air LO 120 oceľ TPC LO vzduch
BLACK Platinum Air LO IT 120 IT oceľ TPC LO vzduch
BLACK Platinum Air ClickIt 80, 100 Al TPC ClickIt LO vzduch
a tieto marusky:
MX Pro Race 85 SSVF ext,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A M 13 999 Sk
MX Pro SL 105 TST,air,olej air,olej Olej Air P,T,B Ano Mg Dokúpiť std Strieborná V+D Alu 30 A M
MX ProTAS 100-120 SSVF ext,air,olej TAS,struna,olej Olej Struny+Air P,T,B Ano/30 Mg Nie std Strieborná V+D Alu 30 A XC
MX Comp 1 85 SSV int,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 O XC MX Comp 85 SSV int,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A XC
MX Comp 105 SSV int,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A XC
MX Comp ETA 105 SSV int,air,olej ETA,struna,olej Olej Struny+Air P,T,B Ano/30 Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A XC
MX Comp ETA
David Gilmour: Aj keď robíš copy/paste niekedy by nezaškodilo pri tom aj trochu porozmýšľať. Z tých blackov, ktoré si tam dal, tak rovno môžeš vyhodiť všetky, ktoré majú RTWD, aj tie, ktoré sú v prevedení platinum. A neostane tam z nich ani jedna
Veď v názve témy máme Black Super Air
A k téme, v tých macochách sa moc nevyznám ale určite radšej black než pilot.
Pilota urcite nie. Bud manitou alebo marz. Skor sa priklanam k MX
to je asi prvy krat co vidim ze Dijck je za macochu
davam hlas mx
JJ:) Z tychto uvedenych radsej marz. lebo je tam este nadej, ze bude pruzinova-nieje napisany presny typ. Pilota nie preto lebo je to low end vidla pre lahke vahy, a kruti sa jak salena.. Black skor nie lebo je to air a mam dobru skusenost len s pruzinou(je spravne citliva). K vzduchu mam vseobecny odpor:)
Takze preto MX:) (pruzinu!) alebo este lepsie toru-ktora ale v jeho vybere chyba...
Urcite Macochu.RS su kyble.Inak ta kompka oproti minulemu roku moc neschudla povedal by som,ze vobec.mal som ju v ruke a je asi rovnako tazka.Mozno tu pro rejs.
Inak niet nad marathon race.Tu nie je co riesit macochu mas na furt.
trosku som zamachroval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A potom druha otazka: Konkretizuj vidly, je to dost siroky zaber.
Poznam tieto Manitou, co sa podobaju tvojej otazke:
BLACK Super RTWD 90-120 RTWD oceľ FFD-R pružina
BLACK Super RTWD LO 90-120 RTWD oceľ TPC LO pružina
BLACK Super RTWD rem.LO 90-120 RTWD oceľ TPC Rem. LO pružina BLACK Platinum Air LO 120 oceľ TPC LO vzduch
BLACK Platinum Air LO IT 120 IT oceľ TPC LO vzduch
BLACK Platinum Air ClickIt 80, 100 Al TPC ClickIt LO vzduch
a tieto marusky:
MX Pro Race 85 SSVF ext,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A M 13 999 Sk
MX Pro SL 105 TST,air,olej air,olej Olej Air P,T,B Ano Mg Dokúpiť std Strieborná V+D Alu 30 A M
MX ProTAS 100-120 SSVF ext,air,olej TAS,struna,olej Olej Struny+Air P,T,B Ano/30 Mg Nie std Strieborná V+D Alu 30 A XC
MX Comp 1 85 SSV int,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 O XC MX Comp 85 SSV int,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A XC
MX Comp 105 SSV int,air,olej air,olej Olej Air P,T Nie Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A XC
MX Comp ETA 105 SSV int,air,olej ETA,struna,olej Olej Struny+Air P,T,B Ano/30 Mg Nie std Čierna V+D Alu 30 A XC
MX Comp ETA
Podotykam, niesom grafoman, to som ctrlc - ctrlv
davam hlas mx
davam hlas mx
Tie som
David: vies aj podat vysvetlenie k rozdielom jednotlivych verzii a skusenosti s nimi?
Veď v názve témy máme Black Super Air
A k téme, v tých macochách sa moc nevyznám ale určite radšej black než pilot.
davam hlas mx
JJ:) Z tychto uvedenych radsej marz. lebo je tam este nadej, ze bude pruzinova-nieje napisany presny typ. Pilota nie preto lebo je to low end vidla pre lahke vahy, a kruti sa jak salena.. Black skor nie lebo je to air a mam dobru skusenost len s pruzinou(je spravne citliva). K vzduchu mam vseobecny odpor:)
Takze preto MX:) (pruzinu!) alebo este lepsie toru-ktora ale v jeho vybere chyba...
PS: Nepreferujem ziadnu znacku, vyberam vzdy podla pomeru cena/vykon:)
neboj unika to aj mne..
Inak niet nad marathon race.Tu nie je co riesit macochu mas na furt.
trosku som zamachroval.