Keď sme sa už v inej téme
post630146.html#p630146 bavili o káve napadlo mi, že by nemusel byť zlý nápad podeliť sa o zážitky a skúsenosti aj z tejto oblasti keď sa bavíme aj o iných, s cyklistikou nie veľmi súvisiacich veciach. Kávu mám rád, nepovažujem sa za odborník ani fajnšmekra ale ak si mám kávu vychutnať tak nech stojí za to. V BA poznám pár podnikov, do ktorých sa rád vraciam a káva mi tam chutí. Nepoznám pozadie odkiaľ kávu vozia, či je kvalitná, ako je pražená a pod., jednoducho mi chutí. Spomeniem pár, ktoré mi v tejto chvíli napadnú: kaviareň v "novom bratislavskom centre" na Dlhých dieloch (neviem si spomenúť na názov), ponúkajú rôzne druhy káv, aj jednodruhových; ďalej Cafe land v OC Glavica v Devínskej (
http://www.cafeland.sk/); Julius Meinl Cafe OC Eurovea. A minulý týždeň som zablúdil do Nitry kde v OC MAX som objavil toto:
http://www.eurocoffee.sk/ Ja som si dal Jamaicu, priateľka Costa Ricu a noazaj nám chutila. Okrem toho je tam aj veľmi príjemná baristka, ktorá nám porozprávala a povysvetľovala veľa vecí okolo kávy. Nakoniec som odchádzal s tromi rôznymi balíkmi kávy.
Takže kávičkári, podeľte sa so zážitkami, či dobrými alebo zlými a dajte tipy kam chodiť a kam nie.
tak (len) kyslá káva asi nechutí nikomu
rasto Si sa mi rehotal , že na kérú chamajdu mi je toľko kíl kavy od našeho “ dodávateľa “ . A kukaj aký mor ide na nás ... ja mám kavy dosť a už nikomu nic nedám 😂. A aj keď hošan
som myslel ze este je zasoba a nic nie je, asi skusim nieco z toho conceptu ale nez to pride by som chcel nieco kupit tu lokalne
nejaky napad vramci petrzky a blizkeho okolia na nieco fajn, dneska? nechcem ist do supermarketovej kavy ani zlate zrnko pripadne max skusit cafepoint v auparku
som myslel ze este je zasoba a nic nie je, asi skusim nieco z toho conceptu ale nez to pride by som chcel nieco kupit tu lokalne
nejaky napad vramci petrzky a blizkeho okolia na nieco fajn, dneska? nechcem ist do supermarketovej kavy ani zlate zrnko pripadne max skusit cafepoint v auparku
Chod k Patovi do coffeeholics na vietnamskej (viem nie petrzka). Ale bacha budes mat problem si vybrat. Bezne mava concept
Nevyhovaraj sa, urcite beru objednavky.
Tak, ako je červený bike zaručene najrýchlejší, tak mlynec s bielym svetielkom melie zaručene najlepšie. Tiež mám na bielo svietiaci displej ...
Dik ale dnes by to bolo tak na dve hodiny kedze vsade zapcha. Bol som v cafepointe a zobral.nejaku etiopiu. Nie je vobec spatna.
Ake ceny ma pato na concept? Porovnatelne s ich eshopom?
Edit: pozeram ze podobe a ma aj etiopiu co oni nemaju uz
mozno znamenie zhora vysrat sa na talianov a hodit mincu slayer/speedster 😉
Prudko doporucujem lokálneho no z istých dôvodov utajeného pražiara , ktorého kávu prudko doporucujem ... cena/ výkon sa nedá s ničím čo je na trhu zrovnať . Mocný k***** rasto mi dá isto za pravdu . Ak bude mať dôveru ozve sa ti , možno . A nezabudni ešte na mlynec ...
mlynec mam, len masina na extrakciu sa mi dodzigala. no, bodaj by sa mi ozval, ja mu tuto verejne slubujem, ze jeho identitu nikde neprezradim.