tak trenuj, ked dovtedy zrusia obmedzenia, mozes sa prist ukazat na Gravel Blinduro nech vies ake mas limity ty a ake tvoj gravel:)
Tak z tréningu nič, vošlo mi do toho niečo iné ale zajtra konečne víkend tak aj dlhší výjazd nejaký bude . To Gravel Blinduro som kukal, vyzerá to zaujímavo. Tiež aj toto https://www.highlands-ultra.cz/. Ale to by som musel veru riadne potrénovať
To gravel blinduro odporucam vsetkymi desiatimi, bol som minuly rok (na zdarma zapozicanom spesli) a napriek tomu, ze som uplne drevo som si to uzil? je to fakt akcia, kde sa mozes vozit, odbehnut si cestou na pivo/kofolu, kupat sa v rybniku a ked velmi chces tak aj pretekat?
Tak konečne prvý dlhší vyjazd a paráda. Na striedačku asfalt, rozbite asfaltky, poľné a lúčne cesty. Pred kupou som mal trochu obavy ale je to super.
Prešiel som si miesta kde som dlhšie nebol, lebo na endure to bola nuda a na cestaku nezjazdné. Prekvapilo ma hlavne aký pohodlný je oproti cesťáku, rýchlosť na dobrom asfalte tiež veľmi slušná. Nejake fotky som pridal do témy s vyjazdami.
Páni otázka. Brzdenie prednou kotúčou brzdou, je mechanická. Je možné, že pri brzdení môže vibrovať celá vidla? Ako keby som mal krivý kotúč, či niečo iné. Ako zadná brzda brzdí krásne, hladko, len s prednou mám problém. Ako chápem, je tam karbónová vidla, mám tam pevné osky, ale aj tak to tak hladko nebrzdí. V servise na reklamácii mi tvrdia, že to je ok, ale mne sa to nezdá. Keby mi to robilo auto, už dávno im robím bordel, že problém s brzdami.
Páni otázka. Brzdenie prednou kotúčou brzdou, je mechanická. Je možné, že pri brzdení môže vibrovať celá vidla? Ako keby som mal krivý kotúč, či niečo iné. Ako zadná brzda brzdí krásne, hladko, len s prednou mám problém. Ako chápem, je tam karbónová vidla, mám tam pevné osky, ale aj tak to tak hladko nebrzdí. V servise na reklamácii mi tvrdia, že to je ok, ale mne sa to nezdá. Keby mi to robilo auto, už dávno im robím bordel, že problém s brzdami.
Kontroloval si hlavove zlozenie ci nie je povolene?
Prekutravam sa tu v teme, ale odpoved nenachadzam...
tak teda skusim takto: tie gravel barany - vyoseny drop je len nejaka modna zalezitost ktoru sa odlisuju gravely od cestakov, alebo to ma hlbsi vyznam pri jazde v terene ze mam sikmo brzdy a aj spodne rurky a teda viem ich rychlejsi (alebo pohodlnejsie) prechytit? Lebo vidim ze niektore gravely maju klasika barany a niektore uz take s novodobym tvarom. Kedy sa to asi zacalo pouzivat?
baaj d veej... ja uz roky laborujem s podobne vyosenim riadidiel (sice len na kolobezke) a uvazujem ze skusim prave tuto, gravelacku verziu baranov. Chysta sa u mna totiz projekt velkej gravel kolobezky. Ak by ste niekto mali nahodou volne karbonove (aj poskodene) tak zoberiem - odkupim (opravovat karbon viem - bez obav... ). Mam niekolko verzii riadidiel poskladanych - lepenych z viacero kusov a su bezpecne...
vdaka
Skúsim popísať od kúpy, možno to viac pomôže, lebo už ma to irituje, prepáčte za spam, ale ak to má trvať ďalej, budem chcieť vrátiť peniaze za bike, keď je v záruke.
1) bike som kupoval v predajni,obzrel som si ho a dohodli sme sa, že prídem si ho prevziať o pár dní neskôr, že ho pripravia a nastavia, lebo len tak ledabolo poskladali kvôli vystaveniu.
2) pre bike som sa stavil v ten deň, čo sme sa dohodli, deň predtým som mu ešte pre istotu volal, že či to teda platí, že áno. Prišiel som tam, toho biku sa nikto ani nedotkol a na mieste predo mnou všetko doťahoval, došiel som domov, skúsil som brzdy z menšieho kopčeka, lanká nedotiahnuté, pri brzdení povolili, prešmyk+prehadzovačka úplne rozladené. Ok, brzdy som nejak dotiahol, odskúšal ako tak a dal to do servisu znova, lebo však bola nejaká dohoda a mal som na biku nabehať nejaké km, nech si to sadne, tak som nabehal tak 300km po BA, takže dosť brzdenia aj prehadzovania, tak som bol v predajni na servise a upozornil, že predná brzda nejak vibruje, čo, ako keby bol krivý kotúč. Že sa na to pozrú.
3) Prevzal som si to po servise, že neprišli na to, čo tomu je, ale dali nové prasiatko a doštičky a kotúč nechali. Chvíľu ok, po výlete na Biely kríž asfalt a ujazdenej hline po chvíli začala strašne vibrovať predná brzda a začalo pri otáčaní pukať v hlavovom zložení. Doma som zistil, že predná brzda sa povolila. Takže zase návšteva servisu. Tam to zobrali a poslali do fabriky
4) keď som sa preto vrátil, že vymenili kompletné hlavové zloženie, dotiahli prednú brzdu. Čo som na predajni skúsil, všetko fungovalo ok. Po odjazdení tak 600km (hlavne cesta do a z roboty) zase začala vibrovať predná brzda. Nič tak strašné ako predtým, raz to cítiť, inokedy ide pekne hladko. Tak som kontroloval, či nie je povolená zase brzda, ale nie. Ale som si všimol, že koleso je osadené mierne nakrivo, keď sa pozriem zpredu, tak nejde v zákryte s rámom, ale o pár mm na stranu. To už som bol mierne vytočený. Ale nechcelo sa mi to riešiť hneď nejak som nemal čas, keďže do obchodu to je cez 30km odo mňa.
5) včera som bol na výlete, som šiel do kopca, podradil na najľahší prevod a zrejme nefungoval doraz, lebo ramienko vbehlo do výpletu kolesa a prehadzovačka sa zlomila na mieste uchytenia do rámu a v mieste ako je ramienko. Bike nemám ani rok, prehadzovačky nastavovali v predajni, ja som sa v tom nehrabal. Tak som volal na predajnu, že teda čo s tým. Navyše je situácia aká je kvôli korone. Tam mi povedali, že na prehadzovačku sa záruka nevzťahuje.
Aby to nevyznelo zle, s bikom ako takým som bol spokojný, je to Koyuk 1.0 z 2019 keď všetko fungovalo ako malo, ale už začínam byť naštvaný z týchto problémov. Z prácou predajne/servisu nie som spokojný, keďže zakaždým, keď som došiel, tak bike nebol pripravený, pritom som zakaždým deň dopredu volal, že či teda ozaj si môžem preň prísť a oni že áno a že bude pripravený a nikdy nebol. Otázkou je, čo ďalej. Nájsť iný servis a zaplatiť za to, že sa na to pozrú a opravia to, alebo to znova reklamovať? Fakt neviem. Sorry, že je to tak dlhé.
ddemo čo sa týka tých riadidiel tak je to hlavne kvôli možnostiam úchopov a kvôli tomu, že takto dosahujú aj široký aj užší úchop kde široký prináša lepšiu stabilitu v teréne a úzky sa hodí na ceste.. to je z toho čo som sa dočítal.. z praktických skúseností ti ale k tomu nepoviem keďže na mojom sú barany klasického tvaru (ja mám ale cyklokrosový model jemne prihnutý podľa môjho gusta)
nejake plašte 40/ 622 TLR do 500g s normalnej cene?
nejake typy?
ahoj, mna toto zaujalo : https://www.all4bike.sk/28x150/
dopredu Schwalbe Ultrabite (30 euro) a dozadu Bite (35 euro), je to 40-622, tanwall. Vpredu kvoli gripu vacsie stuple, vzadu kvoli odporu mensie - odporucane kombo od vyrobcu . Da sa aj cierna klasika, ta je ale o dost drahsia , ale ma dlhsiu zivotnost. Gripom a odolnostou voci defekt su tanwall/black to iste hovori vyrobca na jeho stranke. TLR. Tiez to mozno casom vyskusam.
btw , cenovo to ani z Nemecka nevyjde lacnejsie, lebo tam je cca 10 euro postovne.
Bontrager GR1 Comp Gravel Wire Bead Tire - 40-622, je to tiez TLR, ale drot, ale ma pod 500 g za 15 euro/kus
necital som recenzie, neviem posudit , ale 2 kusy + postovne = 40 euro => nekup to za tie prachy...pomer cena/vykon nemoze byt neakceptovatelny myslim...
Jano, že neboli podoťahovane šroby, to by som chápal, že nebola nastavena brzda či prehadzovačka, to si automaticky štelujem sám, ale že bude koleso nakrivo, pričom sú tam pevne osky, to mi hlava neberie trošku... V každom prípade si mal asi smolu na "zodpovedného" predajcu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak z tréningu nič, vošlo mi do toho niečo iné ale zajtra konečne víkend tak aj dlhší výjazd nejaký bude
Prešiel som si miesta kde som dlhšie nebol, lebo na endure to bola nuda a na cestaku nezjazdné. Prekvapilo ma hlavne aký pohodlný je oproti cesťáku, rýchlosť na dobrom asfalte tiež veľmi slušná. Nejake fotky som pridal do témy s vyjazdami.
nejake typy?
Vyzerá byť dotiahnuté... Ale zase sa v tom až tak nevyznám.
Chyť predné koleso a skús s ním pomykať do strán. Ja som raz takto mazal ložiská v prednom náboji a málo som dotiahol tie dorazy.
tak teda skusim takto: tie gravel barany - vyoseny drop je len nejaka modna zalezitost ktoru sa odlisuju gravely od cestakov, alebo to ma hlbsi vyznam pri jazde v terene ze mam sikmo brzdy a aj spodne rurky a teda viem ich rychlejsi (alebo pohodlnejsie) prechytit? Lebo vidim ze niektore gravely maju klasika barany a niektore uz take s novodobym tvarom. Kedy sa to asi zacalo pouzivat?
baaj d veej... ja uz roky laborujem s podobne vyosenim riadidiel (sice len na kolobezke) a uvazujem ze skusim prave tuto, gravelacku verziu baranov. Chysta sa u mna totiz projekt velkej gravel kolobezky. Ak by ste niekto mali nahodou volne karbonove (aj poskodene) tak zoberiem - odkupim (opravovat karbon viem - bez obav...
vdaka
1) bike som kupoval v predajni,obzrel som si ho a dohodli sme sa, že prídem si ho prevziať o pár dní neskôr, že ho pripravia a nastavia, lebo len tak ledabolo poskladali kvôli vystaveniu.
2) pre bike som sa stavil v ten deň, čo sme sa dohodli, deň predtým som mu ešte pre istotu volal, že či to teda platí, že áno. Prišiel som tam, toho biku sa nikto ani nedotkol a na mieste predo mnou všetko doťahoval, došiel som domov, skúsil som brzdy z menšieho kopčeka, lanká nedotiahnuté, pri brzdení povolili, prešmyk+prehadzovačka úplne rozladené. Ok, brzdy som nejak dotiahol, odskúšal ako tak a dal to do servisu znova, lebo však bola nejaká dohoda a mal som na biku nabehať nejaké km, nech si to sadne, tak som nabehal tak 300km po BA, takže dosť brzdenia aj prehadzovania, tak som bol v predajni na servise a upozornil, že predná brzda nejak vibruje, čo, ako keby bol krivý kotúč. Že sa na to pozrú.
3) Prevzal som si to po servise, že neprišli na to, čo tomu je, ale dali nové prasiatko a doštičky a kotúč nechali. Chvíľu ok, po výlete na Biely kríž asfalt a ujazdenej hline po chvíli začala strašne vibrovať predná brzda a začalo pri otáčaní pukať v hlavovom zložení. Doma som zistil, že predná brzda sa povolila. Takže zase návšteva servisu. Tam to zobrali a poslali do fabriky
4) keď som sa preto vrátil, že vymenili kompletné hlavové zloženie, dotiahli prednú brzdu. Čo som na predajni skúsil, všetko fungovalo ok. Po odjazdení tak 600km (hlavne cesta do a z roboty) zase začala vibrovať predná brzda. Nič tak strašné ako predtým, raz to cítiť, inokedy ide pekne hladko. Tak som kontroloval, či nie je povolená zase brzda, ale nie. Ale som si všimol, že koleso je osadené mierne nakrivo, keď sa pozriem zpredu, tak nejde v zákryte s rámom, ale o pár mm na stranu. To už som bol mierne vytočený. Ale nechcelo sa mi to riešiť hneď nejak som nemal čas, keďže do obchodu to je cez 30km odo mňa.
5) včera som bol na výlete, som šiel do kopca, podradil na najľahší prevod a zrejme nefungoval doraz, lebo ramienko vbehlo do výpletu kolesa a prehadzovačka sa zlomila na mieste uchytenia do rámu a v mieste ako je ramienko. Bike nemám ani rok, prehadzovačky nastavovali v predajni, ja som sa v tom nehrabal. Tak som volal na predajnu, že teda čo s tým. Navyše je situácia aká je kvôli korone. Tam mi povedali, že na prehadzovačku sa záruka nevzťahuje.
Aby to nevyznelo zle, s bikom ako takým som bol spokojný, je to Koyuk 1.0 z 2019 keď všetko fungovalo ako malo, ale už začínam byť naštvaný z týchto problémov. Z prácou predajne/servisu nie som spokojný, keďže zakaždým, keď som došiel, tak bike nebol pripravený, pritom som zakaždým deň dopredu volal, že či teda ozaj si môžem preň prísť a oni že áno a že bude pripravený a nikdy nebol. Otázkou je, čo ďalej. Nájsť iný servis a zaplatiť za to, že sa na to pozrú a opravia to, alebo to znova reklamovať? Fakt neviem. Sorry, že je to tak dlhé.
ahoj, ake tam mas plaste ?
nejake typy?
ahoj, mna toto zaujalo : https://www.all4bike.sk/28x150/
dopredu Schwalbe Ultrabite (30 euro) a dozadu Bite (35 euro), je to 40-622, tanwall. Vpredu kvoli gripu vacsie stuple, vzadu kvoli odporu mensie - odporucane kombo od vyrobcu . Da sa aj cierna klasika, ta je ale o dost drahsia , ale ma dlhsiu zivotnost. Gripom a odolnostou voci defekt su tanwall/black to iste hovori vyrobca na jeho stranke. TLR. Tiez to mozno casom vyskusam.
btw , cenovo to ani z Nemecka nevyjde lacnejsie, lebo tam je cca 10 euro postovne.
Toto ma zaujalo v Nemecku : https://www.bike24.com/p2364532.html?menu=1000,4,22
Bontrager GR1 Comp Gravel Wire Bead Tire - 40-622, je to tiez TLR, ale drot, ale ma pod 500 g
necital som recenzie, neviem posudit , ale 2 kusy + postovne = 40 euro => nekup to za tie prachy...pomer cena/vykon nemoze byt neakceptovatelny myslim...