Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Tak prsten uz je na ruke a termi svadby je zatial dany (mozno sa bude menit vzhladom na to ze nikto netusi ako dlho tu corona bude v takomto stave ako je teraz)
Neviem, ci ma viac poburila predstava penazenky za 5 stovak (ak by bol aktualny Golf IV 1.4i) alebo pytonej za 7k (ak by to bol novy v plnke), ale na druhu stranu, nase biky tiez nie su prave od Olpranu
...odkedy mi lopli auto, jazdim uz len busom...
Lubor1, ty si vlastne zene kupil "taku drahsiu kabelku" na penazenku... idealny manzel...
Viem, ze som idealny, pekny mudry, skromny, skratka ked sa vidim v zrkadle, som so sebou spokojny. Auto si ale kupila manzelka sama, ja som len pomohol s vyberom a kontrolou lebo to bola jazdenka. Financie mame rozdelene na spolocne pre domacnost a potom ma kazdy svoje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jedneho dna si mozno sam spomenies na mladicku nerozvaznost
Lubor1, ty si vlastne zene kupil "taku drahsiu kabelku" na penazenku... idealny manzel...
akekolvek auto je lacnejsie ako zena
Izzy68 15.8.2020 (jo zatiaľ je to ešte ďaleko...ale tak kto vie ako sa to bude vyvýjať.... )
https://auto.bazos.sk/inzerat/109399844/predam-opel-astra.php
Viem, ze som idealny, pekny mudry, skromny, skratka ked sa vidim v zrkadle, som so sebou spokojny.
Ps: mrznut ma oen v noci