Bol by z Vašej strany (pre tých, čo to nemajú ďaleko) záujem o prejazd trasy po hrebeňoch Bielych Karpát smer Skalica - Veľká Javorina a späť, cca 120 km, taký pohodový celodenný výlet?
Mám tú myšlienku už dlho v hlave, tak robím prieskum.
http://www.petrus.sk/core/gallery/place ... orina2006/
posledný komentár: 27. 8. 2025 o 23:45
a dajte navrh meetingpointu Skalica
a dajte navrh meetingpointu Skalica
Hmmmm .... dnes bola doma taka sqela nalada, tak som skusil len tak opatrne, ze nedela - bike ... ale bol som poslany velmi rychlo do prec (totiz aj dnes makam v praci) Sorac Root ... viem ze ty obzvlast neznasas taketo vylevy ... chcel som len povedat, ze so mnou nepocitajte, je mi luto ...
Dudo: meetingpoint nebude v Skalici, to doriešime aj telefonicky potom, ale dôležité je ako a kto príde teda
Dobrý zjazdík je po žltej značke,je to teraz v celkom dobrom stave akurát na výjazde z lesa na Miškovom Salaši je spustená rampa ja som minulý tyždeň skoro nedobrzil,moc nechýbalo a urazím si palicu
s Palom TT sme dohodnuti, Root nas vyzdvihne v nedelu okolo 8:30 niekde medzi Senicou a Holicom... tak to som teda zvedavy, ale moc sa tesim
Sklamali male (a tym padom relativne drahe) porcie stravy na Holubiho chate.
Vdaka Rootovi za starostlive sprevadzanie. "Skalicani" z klubu su chrti, museli trosku zmiernit tempo, aby som aj ja stihal.
Osobne na Javorinu tymto smerom asi tak skoro nepojdem, predsa len ta doprava ku Skalici je trochu zlozita, ale urcite pojdem niekedy smer NMnV -> Javorina -> Myjava
Resp. uvazujem aj nad takou oddychovejsou trasou: Kuty -> Skalica -> Zalostina -> Vrbovce -> Senica/Jablonica...
Foto: Pohlad na Javorinu pri zostupe do NMnV - to uz som ale isiel sam...
Chalani isli z Javoriny naspat na Skalicu a Dudo sa odpojil pri Starej Turej.
Ja som mal cca. 80km a 2000 vyskovych. Skalicania asi este o hodne viac.
a Palo TT je maskrtnik a nahovoril ma na zmrzku na bajku namiesto piva
hiiii
Moc som síce nefotil, ale niečo pridám.
Sobotňajší pohľad na Javorinu z Myjavy