co si myslite o tomto style jazdenia ktory je dost popularny u deti je to zbytocnost alebo sa da aj niekde v bikingu seriozne vyuzit- vas nazor na toto
co si myslite o tomto style jazdenia ktory je dost popularny u deti je to zbytocnost alebo sa da aj niekde v bikingu seriozne vyuzit- vas nazor na toto
vyuzit sa da, ale niekde inde ako na xc,cesta,dh,fr a pod.
Ja si myslim, ze kazda cinnost veduca k zvseniu obratnosti moze byt len prospesna. Ono kto je ako obratny je dost citit aj na ceste, najma v krizovych situaciach. Praca s bikom je pre bikerov nieco ako praca s loptou pre futbalistov, takze ja som za.
no mozes to vyuzit najma pri street alebo bmx.. ale zasa aj giro ma pravdu ze si potom obratnejsi s bajkom.. takze ja som tiez za.. aj ked po zadnom kolese nechodim..
Keď sa ti v lese do cesty pripletie nejaký malý drop alebo schody tak môže byť celkom elegantné prejsť to po zadnom a na záver dopadnúť na obe kolesá súčasne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vyuzit sa da, ale niekde inde ako na xc,cesta,dh,fr a pod.
len maju vacsinou trochu mensie a obratnejsie biky...ale urcite sa to da zurocit
este mam taku otazku...ako sa vam jazdi na zadnom kolese na fulle ?
ja som to na hardtaily celkom zvladal ale odkedy mam full , tak ma to stale nejako rozhadze kvoli tlmicu...poradite niekto ?