Byvam v stvrti kde je pomerne vela stromov a vevericky po oknach a balkonoch nieje nic nezvycajne, vcera mi prisiel novy bike GT Expert tak som ho drbol na balkon, a neviem kedy ale vevericka mi okusala sedlo, tlak osemsto na tisicstosvanast, teraz von leje ale hned ako prestane prsat beriem tlakovu vzduchovku a spravim si z nej nove sedlo!!!!
ROFL .... hehe, zacni ich chytat do kotucoviek (tu fotku si urcite videl) .... a inak uz len vyjadrim uprimnu lutost, ja by som bike na balkon v zivote nedal, aj keby som nejaky mal (balkon)....takze nedavaj vinu len vevericke
No bike na balkone je myslim normalna vec, pokial nebyvate na prvom alebo este aj druhom poschodi. Kazdy nema tolko miesta aby ho mal vo svojej izbe alebo na chodbe. Ja ho mam tiez na balkone.
ja by som ho na balkon nedal a ked tak, tak by som ho urcite prikryval.....kamosovi slnko bike riadne znehodnotilo....bowdeny popraskali, sedlo tiez, gripy, vytiahlo mu farbu z rajdov a predstavca a to nehovorim o tom, ze mu tam nan prsi a pod....
Tak dal som ho na balkon lebo pivnica nie je najbezpecnejsia a byvam na 4 takze ho nemaju ako potiahnut, ale uz ho mam v izbe a nastastie mam este jedno sedlo S.Marco tak v poho...poslem foto vevericky
Tak dal som ho na balkon lebo pivnica nie je najbezpecnejsia a byvam na 4 takze ho nemaju ako potiahnut, ale uz ho mam v izbe a nastastie mam este jedno sedlo S.Marco tak v poho...poslem foto vevericky
Uz som kdesi spominal, ze balkon nie je bezpecny. Zlanit zhora, spustit bike, zlanit, stiahnut lano. Uz som to medzitym nasiel. Stoji za prcitanie. Zo stvrteho poschodia 2 min 28 sekund. Vid http://www.cykl.cz/index.php?action=news&detail=200
Ja mam bajk odjakziva v izbe. Na balkone ho poveternostne vplyvy "zrusia"..A pivnica?To rovno mozte dat na bajk cedulku: vezmi si ma(aspon teda niekde).
Inak aj mne raz mysi dokusali sedlo. Ked sme sli na polnocny vystup na bajku na Sninsky kamen, sme ich nechali v bezpeci na mieste, kde sa uz nedalo slapat. No a po navrate v sedle diera...Neviem, ci im ta vypln chutila, ale aspon mali v diere teplucko..
Uz som kdesi spominal, ze balkon nie je bezpecny. Zlanit zhora, spustit bike, zlanit, stiahnut lano. Uz som to medzitym nasiel. Stoji za prcitanie. Zo stvrteho poschodia 2 min 28 sekund. Vid http://www.cykl.cz/index.php?action=news&detail=200
Mna by zaujimalo kde byvas, to som este nepocul ze by bolo nekde tolko veveric, ale jednu som minule videl zaseknutu tusim v zadnom kolese v kotucovke v jednom s tunajsich prispevkov. Mozno by si ta vasa stvrt mala najat takehoto bikera
Byvam v stvrti kde je pomerne vela stromov a vevericky po oknach a balkonoch nieje nic nezvycajne, vcera mi prisiel novy bike GT Expert tak som ho drbol na balkon, a neviem kedy ale vevericka mi okusala sedlo, tlak osemsto na tisicstosvanast, teraz von leje ale hned ako prestane prsat beriem tlakovu vzduchovku a spravim si z nej nove sedlo!!!!
Pocuvaj rely, ty tymto mailom navadzas na trestny cin pitliactva, prip. tyrania zvierat.
tak co rely....ake su tvoje dojmy z noveho bika???....lebo mam on dost zaujem...asi o ten avalanche pro...takze prosim ta ak to bude nahodou niekomu vadit tak mi to radsej posli na ss...dik moc
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak aj mne raz mysi dokusali sedlo. Ked sme sli na polnocny vystup na bajku na Sninsky kamen, sme ich nechali v bezpeci na mieste, kde sa uz nedalo slapat. No a po navrate v sedle diera...Neviem, ci im ta vypln chutila, ale aspon mali v diere teplucko..
Dufam, ze v juli - stavim sa...Kvety alebo flasku?
nepozeraj bonda skodi ti bejby
tusim take cca 50 rocne bejby
Pocuvaj rely, ty tymto mailom navadzas na trestny cin pitliactva, prip. tyrania zvierat.