Rád by som Vás informoval, že CYKLOPOZITIV KLUB Žilina, usporiada 4.ročník DEMA FATRANSKÝ MTB MARATON 2009 , ktorý sa uskutoční 6.6.2009 v Stráňavách pri Žiline,všetky informácie najdete na stranke http://www.cyklo-pozitiv.sk
Terry /Luboš Dupkala/
Jaroza>Lord Klaymen: díííííííkes za ukázanie trate......psyhickú podporu,Charlie: sorry, že si prešiel pár metrov naviac /vďaka mojej orientacií/ . Lapierre: akože nechápem , to čo si predviedol v tom kopci??? WAUU dosť dobréééé No clapci, každopádne som sa s Vami cítila fajn, tesim sa na maraton:!:
Jaroza>Lord Klaymen: díííííííkes za ukázanie trate......psyhickú podporu,Charlie: sorry, že si prešiel pár metrov naviac /vďaka mojej orientacií/ . Lapierre: akože nechápem , to čo si predviedol v tom kopci??? WAUU dosť dobréééé No clapci, každopádne som sa s Vami cítila fajn, tesim sa na maraton:!:
Všetci, čo ste boli dnes na trati ste boli úžasníííí . Fotky, ktorých je trošku viac môžem poslať v plnej kvalite e-mailom, stačí sa ozvať. Text k fotkám som dodatočne upravil, lebo po príchode domov som viac nestihol . Dnes to nebolo len o poznávaní trate a o šľapaní , ale spoznali sme aj nové talenty, ktoré ukážu svoju silu v preteku na maratóne .
Dnes som si bol trochu vyjazdiť nôžky po hokejbale vo Višňovom pri vlekoch a musím sa priznať, že to stúpanie po zjazdovke je totálne neatraktívne. 80% ľudí ak nie viac to tam bude tlačiť. Neuvažujete zobrať motorové píly a vyčistiť ten singlík, čo som kedysi navrhoval? Tých popadaných stromov je tam asi 5 či 6, to je robota tak na hodinku dve.
Tak po dnešnom výjazde ktorý bol fakt super .. super ludia super nálada ... vďaka chalanom za predvedenie trasy ... dnes som napríklad zistil že Jara už poznám tak vyše pol roka z jedného výjazdu ... a ako Charlie hovorí keby bolo takých viac
A samozrejme treba pochváliť aj Lulu za to ako šlapala
a jedná rada do života keď sa chce tak sa vie no a s tým kopcom .. ja mám Malú Fatru za oknami hneď takže na takéto kopce som zvyknutý ... no uvidíme ako sa zadarí na maratóne
Dnes som si bol trochu vyjazdiť nôžky po hokejbale vo Višňovom pri vlekoch a musím sa priznať, že to stúpanie po zjazdovke je totálne neatraktívne. 80% ľudí ak nie viac to tam bude tlačiť. Neuvažujete zobrať motorové píly a vyčistiť ten singlík, čo som kedysi navrhoval? Tých popadaných stromov je tam asi 5 či 6, to je robota tak na hodinku dve.
Katko skús zauvažovať nad tým že je to urbarsky rajon a sme radi že tam môžme bajkovať. je tam aj iná možnosť ale vyhovieť všetkým sa nedá...
cez tyzden sa chystam prejst celu trasu(ak trafim:d) tak ak niekto chce moze sa pridat...
do uvahy pripada pondelok, utorok alebo streda - vzdy tak poobede, okolo jednej druhej:D
Katko, neatraktivne je potom podla tvojich kriterii aj stupanie - vyslap zo Strecna (kde budu vsetci tlacit) a na dlhej trati stojka na Šaračníky (takmer vsetci tlacit). A mimochodom pre mňa si neatraktivny akurat len ty.
Katko, neatraktivne je potom podla tvojich kriterii aj stupanie - vyslap zo Strecna (kde budu vsetci tlacit) a na dlhej trati stojka na Šaračníky (takmer vsetci tlacit). A mimochodom pre mňa si neatraktivny akurat len ty.
Ja osobne si myslim ze tlacenia bajku k tomu patri niekedy je to celkom zabava a TERRY ma pravdu urbar je urbar a ochranari ochranari. ved kvoli comu to je zrusene v RAjeckej Lesnej. Takze chalani hura behom do kopca. Ved aj tak sa da byt prva na Martinkach. TERRY a ja otom vieme svoje.
Nazdarek priatelia, nepriatelia, blazni a strasidla. Pre vsetkych tych, ktory sa chystaju na prejdenie celej trate (vztahuje sa to len na okruh Brutale) chcem zverejnit jedno upozornenie. Je mozne a dost pravdepodobne ze sa trat Brutele trosku zmeni oproti planovanej ale len v useku stupania z martiniek spat na saracniky. Zmena je nutna z hladiska bezpecnosti ucastnikov a prevysenie ani dlzka sa o vela nezmeni. Ide mi o to aby sme sa vyhli zrazaniu sa pretekarov ktory budu zjazdovat a mat 40 km/h na tachometry s tymi co budu v protismere uz slapat do kopca. Mapu so zmenou uverejnim v pondelok 19. maja. Este raz upozornujem ze tato zmena sa tyka len okruhu Brutale bez vyraznych zmien v prevyseni ci dlzke...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Všetci, čo ste boli dnes na trati ste boli úžasníííí
A samozrejme treba pochváliť aj Lulu za to ako šlapala
a jedná rada do života keď sa chce tak sa vie
Katko skús zauvažovať nad tým že je to urbarsky rajon a sme radi že tam môžme bajkovať. je tam aj iná možnosť ale vyhovieť všetkým sa nedá...
do uvahy pripada pondelok, utorok alebo streda - vzdy tak poobede, okolo jednej druhej:D
ale varujem... ziadna turistika na plane nie je:D
cez vikend je povazska bystrica...
ale ak nepojdem do PB, siel by som v sobotu mrknut trat
k tomuto len
k tomuto len
waw
k tomuto len
Ja osobne si myslim ze tlacenia bajku k tomu patri niekedy je to celkom zabava a TERRY ma pravdu urbar je urbar a ochranari ochranari. ved kvoli comu to je zrusene v RAjeckej Lesnej. Takze chalani hura behom do kopca. Ved aj tak sa da byt prva na Martinkach. TERRY a ja otom vieme svoje.
Verim, ze ty si posledny, ktory s tym bude mat nejaky problém fesacik....
neboj sa kamarat to by som ti neurobil....