marecej Tak asi nejde uplne o priamu umeru hmotnost-cena, ale aj dizajn, znacka... Ale ved to by si mal sam najlepsie vediet, vid biturbo rs Rovnaku, aj nizsiu hmotnost vypleties za aj polovicnu cenu... Ja mam napr 90mm 86g predstavec za 52e. Jasne, nikto z toho nespadne na zadok, ale ucel to splni. A teraz porovnaj hmotnost/cena
no ale biturbo rs je dramaticky rozdiel v dizajne, konstrukcii a servise (netreba centrovat, blablabla)
predstavcec je stale len rurka co spaja vidlu a riditka
podla mna to neni porovnatelne
Tak jasne, je tam badatelnejsi rozdiel. Ale niekomu zrejme aj toto stoji za to, inac by to nerobili a nepredavali Inac bohvie kolko sa takych preda, celkom by ma to zaujmalo. Ono je aj tym taka cena, je rozdiel obrobit kus polotovaru na cnc za niekolko desiatok minut, ako prplat sa s karbonom niekolko hodin... A ako onehdy Kristina spominala, Extralite a ini uz davno tvrdia, ze z hlinika sa daju robit lahke a relativne lacne veci
Včera ráno, že nahodím nový plášť na mtb, aby som na obed trošku vyrazil do lesa. Keďže sú to bezdušáky tak robota na max 10 minút. Hej...určite. Po pol hodine to už bol súboj kedy išlo všetko bokom, skúšam všetko možné celý spotený nadávam, že ten plášť určite menši musí byť, alebo čo. Ako totálne nasratý , fakt som už cítil ako sa mi herpes na pere vydúva...v tom prišiel otec za mnou do garáže, že ty co tu vystrájaš. Tak vysvetlím situáciu a hovorím- tu to drž ja ten plášť nasilu dajak narvem na ten ráfik hoci ho polamem On na mňa pozerá a hovorí, že to musíš začať oproti ventilu a toto a tamto, že to dušu tak seknem, tak hovorím, že to bezduše to ne ako ty keď si jazdil pred 50 rokmi , hovorím to špeciálny plášť , karbonový ráfik, páska tu, tak opatrne aby sa nezničila ale on len svoje. Tak nervózný mu hovorím na tu maš a skúšaj. Už je asi jasné čo nastalo keď budem preháňať tak mu to trvalo 45 sekúnd a keby nemal po ruke montpáky tak ten plášť nahodí len tak s rukami oco ma 70r a hovorí vidíš, vidíš ja plášte na aute ručne menil a ne tu toto
.... tema pady na bajku je az na 7. strane aktivnych tem.... pozitivumm korony btw. menej nehod na cestach, menej nasilnych trestnych cinov... davame si viac pozor a to je fajn lto vyrob nejaku novu statistiku skokanov mesiaca/roka.... nech sa pobavime.... korona miesa karty
a stravu by mohli aj vypnut na chvilu.... co by sa stalo?.... nic
lto vyrob nejaku novu statistiku skokanov mesiaca/roka.... nech sa pobavime.... korona miesa karty
pocet prispevkov v tomto roku (len ti, co maju celkovo 2000 a viac, teda nejake mimoriadne talenty tam nemusia byt), zoradene podla poctu (>150 prispevkov)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://r2-bike.com/SCHMOLKE-Stem-TLO-Carbon-Black-Edition-318-mm-6-80-mm_1
500e za 85g 80mm predstavec ked za 200e mozes mat 68g
https://r2-bike.com/EXTRALITE-Stem-HyperStem-O-6-MTB-Road-318-mm-6-80-mm
preco to vyrabaju?
Maju tam daku nezrovnalost, 85g dole pisu ze pre 100mm , ale tato otazka stale zostava
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/predstavce/force-team-light-predstavec-17-st-cierny-matny.html
-7% FORCE TEAM light predstavec, Ø-31.8 mm
39,99 € -7%
MOC 46,99 €predstavcec je stale len rurka co spaja vidlu a riditka
podla mna to neni porovnatelne
lto vyrob nejaku novu statistiku skokanov mesiaca/roka.... nech sa pobavime.... korona miesa karty
a stravu by mohli aj vypnut na chvilu.... co by sa stalo?.... nic
pocet prispevkov v tomto roku (len ti, co maju celkovo 2000 a viac, teda nejake mimoriadne talenty tam nemusia byt), zoradene podla poctu (>150 prispevkov)
scarinko 1050
lto 608
hack3r 572
katko 514
user_id 429
ramon1 382
jaiub 343
iron.hide 330
lapaloma 325
ivan 325
dano5 313
galipet 307