Nejaké maličkosti z R2bike. Na doladenie pohonu a zníženie trenia. V nedeľu objednané, dnes štvrtok 7.00 dovezené. Potom som to hneď hodil na bike. 🚴😎
tie kladky ti doniesol kurier na obrnenom transporteri ? lebo pri tej cene a pri tej farbe by si naozaj niektorí mohli myslieť , že sú zo zlata čo ale zasa by nevyhovovalo gramohoničom.
Normálne v takej papierovej krabici..vnútri 2 balíčky gumených medvedíkov HARIBO. Váhu tých kladiek som neskúšal, ale zdá sa mi, že sú o niečo ľahšie ako pôvodné, ale to bude tak gram. Ono máš pravdu, tie kladky sú skoro ako zlato, ale to zlato je v nich vo forme keramických ložísk. Ich chod je to hlavné čo som potreboval. Ešte mám vyhliadnutý presfit stred na keramike.
tie kladky ti doniesol kurier na obrnenom transporteri ? lebo pri tej cene a pri tej farbe by si naozaj niektorí mohli myslieť , že sú zo zlata čo ale zasa by nevyhovovalo gramohoničom.
Brano na tie kladky ma vyhradene peniaze, zjavne ich nekupuje "za posledne" a asi vie co robi. ak by som ja mal peniaze na viac tiez moje biky vyzeraju inac kazdy v ramci moznosti a ked sa da nieco vylepsit preco nie
Normálne v takej papierovej krabici..vnútri 2 balíčky gumených medvedíkov HARIBO. Váhu tých kladiek som neskúšal, ale zdá sa mi, že sú o niečo ľahšie ako pôvodné, ale to bude tak gram. Ono máš pravdu, tie kladky sú skoro ako zlato, ale to zlato je v nich vo forme keramických ložísk. Ich chod je to hlavné čo som potreboval. Ešte mám vyhliadnutý presfit stred na keramike.
Ten stred si rozmysli...rotor pressfit stred na keramike umrel po dvoch sezónach. Keramické guličky sú pekna vec, len ostatok naokolo je už horšie...
Supafly666
Uvidím ten stred..ja sa toho tiež trochu bojím. Momentálne mám bike 5 mesiacov..4 tisíc km a z pôvodného stredu PF30 mi vyteká len hrdzavá zlúčenina niečoho. Vôľu to nemá, odpor neviem, ale myslím, že to je na výmenu..len to je stred SRAM za 25 eur. ceramicspeed s leštenými dráhami stojí 340 eur..ak to má vydržať 2 sezóny --cca 14000 km tak potom asi radšej 5 Sramáckych PF30 stredov ja očkávam, že celé ložisko bude nerez a dobre zaistené proti vode..Lebo ako píšeš ak to tak nebude, tak je to zbytočné kupovať. U mňa to ozaj dostáva záhul.
Teraz trochu hlavne pojazdím, lebo som do toho už napchal hodne...stred ešte vydojím na totálku a potom nový. Takže tak max za 2 mesiace. Ešte to dobre premyslím, lebo ešte mi treba zimné kolesá nejaké karbónové poriešiť. Do bajku sa naozaj dá krásne navrážať prachov.
Gusto0,
no ja som prave chcel tu farbu "z katalogu" - vystrednu, bling svietivu, ktora sa uz nezopakuje V reali je fadnejsia, menej vyrazna... trochu jak nový k.monkey
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dva roky na 20-ke a nic nevrzga.
Brano na tie kladky ma vyhradene peniaze, zjavne ich nekupuje "za posledne" a asi vie co robi. ak by som ja mal peniaze na viac tiez moje biky vyzeraju inac
Ten stred si rozmysli...rotor pressfit stred na keramike umrel po dvoch sezónach. Keramické guličky sú pekna vec, len ostatok naokolo je už horšie...
Uvidím ten stred..ja sa toho tiež trochu bojím. Momentálne mám bike 5 mesiacov..4 tisíc km a z pôvodného stredu PF30 mi vyteká len hrdzavá zlúčenina niečoho. Vôľu to nemá, odpor neviem, ale myslím, že to je na výmenu..len to je stred SRAM za 25 eur. ceramicspeed s leštenými dráhami stojí 340 eur..ak to má vydržať 2 sezóny --cca 14000 km tak potom asi radšej 5 Sramáckych PF30 stredov
no ja som prave chcel tu farbu "z katalogu" - vystrednu, bling svietivu, ktora sa uz nezopakuje