MSI 970A-G45
Fortron/BlackPower FSP zdroj 550W, APFC, 85+
AMD, Phenom II X4 975 Black Edition
Kingston 3x2GB DDR3 pamäť 1600MHz CL9 Hyper X XMP
LG Blu-ray BH10LS30 LS
Sapphire HD 7870 Oc
Chladic Coolermster V8
2 krat Hdd
Ku grafike pisali, ze ma byt zdroj minimalne 500W. Mam 550W s vysokou ucinostou no moze byt uz vyzity? Kupovany august 2011.
Trochu som síce ešte bojoval, nech mi mountne disk v RW móde ale presvedčil som ho. Díky za radu. A pre istotu som rovno odstavil vypínanie PC tlačítkom, lebo tomu malému satanášovi to nedá pokoja
kiri, zase natoľko ma poznáš, že aspoň trochu s PC robiť viem. Keby to šlo cez body obnovenia, tak to spravím ako prvé
edit: FOP
NTB DELL Vostro, WIN Vista business - neviem ho donútiť komunikovať cez Wi-Fi. LAN kábel nie je problém, sťahoval som pre istotu najnovší ovládač pre Wi-Fi kartu.
Noťas je pomerne málo používaný, dáku dobu iba ležal na polici. Ja sa svojim NTB (aj služobným) cez Wi-Fi na net dostanem, rovnako mobilmi. Dáke siete z minulosti si pamätá - sú v zozname.
Filtrovanie MAC som v routeri nezapínal.
Poradíte na diaľku, v čom sa povŕtať?
Ď.
Brachovi odišiel noťas, tak si požičal nevyužívaný ležiak od segry. Segrina wifina tam je vidieť, brachovi sa doma nepodarilo pripojiť. Rovnako som dopadol ja - teda sieť mi vidí, heslo som zadal, ale žiaden connect. Dokonca zabudovaný riešič problémov nič nevymyslí, a po pár sekundásh zahlási že nevie nič nájsť a ukončí sa. Zatiaľ som iba aktualizoval ovládač Wi-Fi karty, nič viac.
Už rozmýšľam nad výmenou Wi-Fi karty, príp. tam hodiť iný disk s čistým systémom.
Už rozmýšľam nad výmenou Wi-Fi karty, príp. tam hodiť iný disk s čistým systémom.
skus nejaky live linux a zistis, ci je to hw alebo sw problem.