Nie kazdy ma kde skladovat 2 chleby.... vstavane chladnicky maju tak ultra krpaty mrazak ze tam nevopcham ani jeden chleba kedze tam je mrazena zelenina nejake maso atd a konec... mrazak plny...
Mraziak mal ist do zberu, ale nejako som ho spojazdnil a teras sa zide. 130L + 94L toho ladnickoveho a niekedy aj to je malo. Jedna z mala investicii, ktore sa teraz oplatia. Podla mna.
:(
Italům v karanténě docházejí peníze. Začínají krást a hrozí revolucí...
Toho sa bojim viac, ako blbej chripky... mozne socialne nepokoje... nie nadarmo prezidentka kontroluje situaciu osobne u ministra obrany a, ako tu niekto spominal, policajti "sa setria" a hliadkuju iba v autach...
Ja som bol dnes po cca tyzdni v obchode na nakup s priatelkou. Prekvapila ma kontrola pred vstupom do Lidl. Musel som si dezinfikovat ruky (frajerka mala rukavice tak ta nemusela) a kazdy musel mat vlastny kosik. Cize ja svoj a frajerka svoj co som moc nechapal ked sme sli na nakup spolu. Taktiez pustaju ludi zrejme postupne lebo SBS mala pripraveny presny pocet vozikov. Boli sme ale okolo pol 8 vecer tak ludi uz malicko. V Kauflande nic take. Ziadna kontrola akurat ludia poctivo dodrziavali odstupy pri pokladni.
Tuleň ja sa čudujem,že ten náš nový premiér ťa ešte nevymenoval za šéfa krízového štábu.To,že tie naše štatistiky sú úplné bludy už nepochybuje snáď nikto.Toto sú pozitívne správy ako v čase černobylu.
ja tvrdím,že máme min.1500 nakazených...stále nikto nevysvetlil prečo bolo odmietnutých 150 tisíc klasických testov ktoré hneď zhrabli česi.
taiwanskí lekári varovali svet už na konci decembra a oni sa podľa toho aj zariadili.
som len zvedavý dokedy ľuďom vydrží trpezlivosť stáť hodinu pred obchodom.starí ľudia si do 12 nestihnú nakúpiť.
Ale vieme obaja, ze clovek nevie, ze je nakazeny minimalne cca. 6 dni a niektori nemaju priznaky vobec. Preto zaviedli povinne nosenie, lebo nie kazdy si vie zakryt usta, ked chrchle po obchode a nasledne umyt ruky.
A vonku na biku to nema ziadny zmysel, pokial nejdem okolo niekoho velmi blizko. A aj tak si myslim, ze k ziadnemu prenosu nedojde, to by som mu musel kychnut do tvare..., alebo on mne.
Ak by mal byt peak za tých spomínaných 110 dni, tak to proste neviem ako mame dať v akom takom psychickom zdraví a už vôbec neviem ako to má prežiť ekonomika. Veď keď si zoberiem že peak za 110 dni, tak treba rátať ďalšiu dobu kedy to musí klesať a stále budú musieť byt zachovane opatrenia cca ako dnes...takze to mame dokopy cca 200 dni, teda koniec októbra. Fajn, asi pomaly začínam chápať toho blondateho zúfalca z ostrovov... ( toto bolo trochu ironické, keby mi zase mal niekto potrebu vkladať slova a myšlienky o ktorých som ja tak v živote nerozmýšľal )
A to sa mi ľudia smiali keď som hneď na začiatku povedal že tento rok sa v lepšom prípade budeme bicyklovať iba pre radosť, že amaterska race cyklo sezóna je pase...
no ale nie sme Svajciarsko takze tazko zachranime z nasich dani cele Slovensko. ja si myslim ze na to aky sme maly zaprdeny a rozkradnuty stat tak to zvladame zatial celkom ok
sú ďaleko zadľženejšie štáty ako slovensko.tu sa už nehrá na nejaké deficity.my sme ešte na úplnom začiatku,tu sa to naplno rozhorí tak o mesiac.Problém je,že si stále prekresľujeme realitu.
v amerike uz slubili nekonecne vela dolarov na zachranu ekonomiky, v eurozone to bude podobne, nenechaju padnut taliansko a nase financne problemy budu oproti tomu nic
hej, prídeš s hnedým štetčekom a šíriš utópie jak z hejslopákistanu
veď hovorím,už si tam mal dávno byť. šéf krízového štábu ešte spinká ako ruženka,Igor učite doma plačká do vankúša ako na každej druhej tlačovke.min.zdravotníctva sa doma radšej modlí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.instagram.com/p/B-W4yUTAXB-/?igshid=17rfo1a4azl5f
https://twitter.com/travisakers/status/1243990179557359616?
Mraziak mal ist do zberu, ale nejako som ho spojazdnil a teras sa zide. 130L + 94L toho ladnickoveho a niekedy aj to je malo. Jedna z mala investicii, ktore sa teraz oplatia. Podla mna.
Tu je dokaz, ze Koronu stvorili amici - Corona Test Targets
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?mid=1CkeC8CvojF3V_89o9_C9DL9OFfY&ll=32.78439116666186%2C-111.75723459907226&z=12
https://cz24.news/ae-news-to-je-sok-italsky-expert-reditel-institutu-pro-farmakologicky-vyzkum-podal-traskave-svedectvi-ze-italsti-lekari-zaznamenali-pripady-coronaviru-jiz-v-rijnu-2019-ctvrt-roku-pred-vypuknutim-n/?fbclid=IwAR1EPSs0i6jMeQVIIxuctyLRoyysTJdCV6ZWiD6cpLt4SLNlo0K7e_vczW8
Italům v karanténě docházejí peníze. Začínají krást a hrozí revolucí...
Toho sa bojim viac, ako blbej chripky... mozne socialne nepokoje... nie nadarmo prezidentka kontroluje situaciu osobne u ministra obrany a, ako tu niekto spominal, policajti "sa setria" a hliadkuju iba v autach...
ja tvrdím,že máme min.1500 nakazených...stále nikto nevysvetlil prečo bolo odmietnutých 150 tisíc klasických testov ktoré hneď zhrabli česi.
taiwanskí lekári varovali svet už na konci decembra a oni sa podľa toho aj zariadili.
som len zvedavý dokedy ľuďom vydrží trpezlivosť stáť hodinu pred obchodom.starí ľudia si do 12 nestihnú nakúpiť.
Ale vieme obaja, ze clovek nevie, ze je nakazeny minimalne cca. 6 dni a niektori nemaju priznaky vobec. Preto zaviedli povinne nosenie, lebo nie kazdy si vie zakryt usta, ked chrchle po obchode a nasledne umyt ruky.
A vonku na biku to nema ziadny zmysel, pokial nejdem okolo niekoho velmi blizko. A aj tak si myslim, ze k ziadnemu prenosu nedojde, to by som mu musel kychnut do tvare..., alebo on mne.
A to sa mi ľudia smiali keď som hneď na začiatku povedal že tento rok sa v lepšom prípade budeme bicyklovať iba pre radosť, že amaterska race cyklo sezóna je pase...
buď nalejú do firiem miliardy alebo pôjdeme k 15% nezamestnanosti.
https://index.sme.sk/c/22372221/majitel-decodomu-opatrenia-su-cajove-musime-hromadne-prepustat.html
btw:česi tento týždeň začnú testovať Až 10 tisíc ludí denne a chcú dosiahnuť 20 tisíc....ale my sme spokojnučký a otvárame ďalšie obchody.
veď hovorím,už si tam mal dávno byť. šéf krízového štábu ešte spinká ako ruženka,Igor učite doma plačká do vankúša ako na každej druhej tlačovke.min.zdravotníctva sa doma radšej modlí...