Podľa servera Worldometers.info. Do dnešného dňa v tomto roku vo svete zomrelo:
- 117 761 ľudí na sezónnu chrípku
- 237 608 ľudí v dôsledku malárie
- 407 222 ľudí na komplikácie spôsobené HIV / AIDS
- 327 002 ľudí pri automobilových nehodách
- 1 989 528 ľudí na ťažkosti spôsobené rakovinou
- 1 841 315 detí do päť rokov
- 74 875 matiek pri pôrode
- 259 767 ľudí spáchalo samovraždu
- 39 469 ľudí COVID-19 Coronavirus
Ale ani jedno z toho nevyťažilo zdravotný systém natoľko aby museli rozmyšľať koho budú liečiť a koho nechajú zomrieť.
Otázne ale ostáva koľko ľudí zomrie na ekonomické komplikácie spojené s aktuálnymi opatreniami.
Ivan , Covid , neCovid , ty si ideš proste svoje ... proste dostaneš “vniknutie “ , nejaký svetlý záblesk zašlej minulosti a hneď to aj je.bneš tu do MTBikerskej top témy . Kedysi to bol “dnesny tréning “ , no ten z pochopiteľných dôvodov vysychá , tak si tu ... ďakujeme ?
No , ale toto som chcel . iron.hide a ako sa ma Česky bratr s Coronou ? Stále nechápe kto koho infikoval ? Ak nepochopil prvýkrát
povedzme no . A teóriu o infikovaní sa BA tej zákazke vyvracia v diskusii člen fora , ktorý ma napojenie na dispečing operačného strediska . Vraj žiadneho Coviďáka odtiaľ netransportovali ...”jelikož mezi řádky jsem pochopil, že prý infikoval i svou přítelkyni “. Dalo sa to čakať ... na tomto prípade jasne vidno , že aj po 14 dňoch môže dôjsť k manifestácii klinických príznakov . Lem dufam , že boli natoľko uvedomelí , že bola v povinnej karanténe s ním doma a nechodila medzi ľudí keď žila v spoločnej domácnosti s nakazený Covid19... to či bola s ním v spoločnej karanténe doma , som sa totiž nikde v tej záplave analýz a klinických symptómom nedočítal . A pre ľudí nielen z jeho bezprostredného okolia je to totiž najdôležitejšia informácia . Covidu19 smrť ☠️ !
neviem ako sa ma. Tych korona tem je teraz na BF nejak vela, a v kazdej pribudaju stovky prispevkov denne. To sa neda stihat.
-ale inak to uz bolo dost davno, uz by mohol byt aj pomaly vylieceny. Ci teraz si to budu vzajomne so zenou odovzdavat? To je ale zapeklita situacia :/
Osobne si myslim, ze nie. Lebo ked chces porovnat vyhodnost rozdielnych pristupov, tak budes musiet porovnat nielen priebeh epidemie, ale aj pokles a nabeh ekonomiky. A tam tazko budes hladat porovnatelne krajiny. Nejaky hruby model sa bude dat urobit, ale na konkretny stat sa to bude pasovat tazko.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
mne to video nenacita, pise po EN ze nie je k dispozicii
apropo , už ich mali dávno stopnúť . IMHO
- 117 761 ľudí na sezónnu chrípku
- 237 608 ľudí v dôsledku malárie
- 407 222 ľudí na komplikácie spôsobené HIV / AIDS
- 327 002 ľudí pri automobilových nehodách
- 1 989 528 ľudí na ťažkosti spôsobené rakovinou
- 1 841 315 detí do päť rokov
- 74 875 matiek pri pôrode
- 259 767 ľudí spáchalo samovraždu
- 39 469 ľudí COVID-19 Coronavirus
Otázne ale ostáva koľko ľudí zomrie na ekonomické komplikácie spojené s aktuálnymi opatreniami.
No , ale toto som chcel . iron.hide a ako sa ma Česky bratr s Coronou ? Stále nechápe kto koho infikoval ? Ak nepochopil prvýkrát
povedzme no . A teóriu o infikovaní sa BA tej zákazke vyvracia v diskusii člen fora , ktorý ma napojenie na dispečing operačného strediska . Vraj žiadneho Coviďáka odtiaľ netransportovali ...”jelikož mezi řádky jsem pochopil, že prý infikoval i svou přítelkyni “. Dalo sa to čakať ... na tomto prípade jasne vidno , že aj po 14 dňoch môže dôjsť k manifestácii klinických príznakov . Lem dufam , že boli natoľko uvedomelí , že bola v povinnej karanténe s ním doma a nechodila medzi ľudí keď žila v spoločnej domácnosti s nakazený Covid19... to či bola s ním v spoločnej karanténe doma , som sa totiž nikde v tej záplave analýz a klinických symptómom nedočítal . A pre ľudí nielen z jeho bezprostredného okolia je to totiž najdôležitejšia informácia . Covidu19 smrť ☠️ !
https://www.bike-forum.cz/forum/muj-koronavirus#comment4738711
Tak urcite bude viac dat,skusenosti a aj pamatnikov, ako zo spanielskej chripky.
Da sa niekde aktualne na SK zohnat rychlotest?
-ale inak to uz bolo dost davno, uz by mohol byt aj pomaly vylieceny. Ci teraz si to budu vzajomne so zenou odovzdavat? To je ale zapeklita situacia :/