ahojte,
spustili sme novu kategorizaciu bazaru, odteraz su kategorie rovnake ako v shope. Nizsie par noviniek
Inzeraty ktore uz existovali sme sa snazili hromadne presunut do spravnych kategorii.
Pre pridanie inzeratu je treba najprv ist do kategorie a potom tlacitko "pridat inzerat"
Pribudla moznost zadat paramatre pri pridavani / editacii inzeratu napr. pri kategorii "pevne a hardtail" je mozne vybrat pocet prevodov, sadu, brzdy atd.
Podla tychto parametrov bude mozne filtrovat v zozname a lahsie vyhladavat.
Pri bike kategoriach pribudol dalsi filter "len s dokladom" ktory zobrazi inzeraty iba ktore su oznacene, ze maju doklad o kupe.
Pri inzerate sa zobrazuju aj statistiky predajcu kolko mal spolu inzeratov / kolko aktivnych / pocet zobrazeni, like, dislike
Treba to ešte doladiť. Môj trekingový ste nechali v rubrike horské pevné, tak som ho zadal do novej rubriky treking pánske. Nahralo mi len titulnú fotku, čo do počtu pribudol do rubriky, ale sa v nej nezobrazuje.
jojincervo Velka poklona chlapi, uz sa citim ako na nemenovanom nemeckom bazare Reputacny system velmi potesil, uz je len na nas inzerujucich doladit kategorie. Za mna palec hore.
Treba to ešte doladiť. Môj trekingový ste nechali v rubrike horské pevné, tak som ho zadal do novej rubriky treking pánske. Nahralo mi len titulnú fotku, čo do počtu pribudol do rubriky, ale sa v nej nezobrazuje.
Podľa mňa by ste mali dať ešte rubriku "len s predajným dokladom". Niekto mohol zapatrošiť nákupný doklad, alebo pozná pôvod bicykla, ale nemá nákupný doklad, pritom ale vie, že bicykel bicykel nie je v žiadnom prípade kradnutý, takže nemá problém predať ho aj s predajnou zmluvou.
Tie palce hore/dolu su podla mna suctom hodnoteni od foristov na vsetkych tvojich doterajsich inzeratoch. Vychadzam z toho, ze podaktori maju viac palcov hore ako je pocet inzeratov, takze nejde o hodnotenie predavanej veci zo strany kupujuceho.
Niektoremu foristovi sa proste mohlo zdat, ze nejde o tak vyhodnu kupu a dal palec dolu..
Takže nemajú žiadnu výpovednú hodnotu, kedže páčik, nepáčik môže dať hocikto, a nie len kupca... Ale zároveň, kto to nepozná, si môže o mne myslieť, že som dáky podvodník... No neviem, či to je správne...
Mas tam aj Tvoje osobne (formularove) hodnotenia, kde mozes dat kupujucemu ohodnotit transakciu ked vymazavas inzerat. Akurat sa doteraz nezobrazovali.
Co sa tyka filtrov, tie su rovnake ako v shope, ale zobrazuju sa az ked inzerenti doplnia inzeraty a vyplnia tieto atributy pri inzeratoch - nezobrazuju sa ak ziadne inzeraty nemaju dany atribut. Cize postupne nabehnu.
Kategorizacia mi pripomina jedno video. Hlavne ked pozriem kategoriu kosiky, kde su na prvej strane 2 inzeraty s kosikmi. Uspesnost 17% ak dobre pocitam
Keďže pôvodná kategorizácia bola oveľa menej detailná ako ta terajšia tak sa inzeráty hromadne presunuli do najbližšej vhodnej kategórie. Preradenie do správnej kategórie už nechávame na inzerentoch. Ono sa to postupne uprace.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
scarinko problem vyrieseny
scarinko problem vyrieseny
o tych prispevkoch sa tam nikde nepise
btw myslim ze toto nepotrebuje dalsi komentar
spustili sme novu kategorizaciu bazaru, odteraz su kategorie rovnake ako v shope. Nizsie par noviniek
Inzeraty ktore uz existovali sme sa snazili hromadne presunut do spravnych kategorii.
Pre pridanie inzeratu je treba najprv ist do kategorie a potom tlacitko "pridat inzerat"
Pribudla moznost zadat paramatre pri pridavani / editacii inzeratu napr. pri kategorii "pevne a hardtail" je mozne vybrat pocet prevodov, sadu, brzdy atd.
Podla tychto parametrov bude mozne filtrovat v zozname a lahsie vyhladavat.
Pri bike kategoriach pribudol dalsi filter "len s dokladom" ktory zobrazi inzeraty iba ktore su oznacene, ze maju doklad o kupe.
Pri inzerate sa zobrazuju aj statistiky predajcu kolko mal spolu inzeratov / kolko aktivnych / pocet zobrazeni, like, dislike
Keď sa to zabehá, má to nábeh, že to bude fajn.
na fotky pozriem a v rubrike pribudol, no defaultny filter je nastaveny ako zobrazovat bicykle "len s dokladom" (takto chceme bojovat proti kradnutym bicyklom a bicyklom bez povodu). Je potrebne ten filter nastavit na "vsetko" https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/trekking/panske?s=&f_category_id=973&cena_od=&cena_do=&order=time&type=all&user_id=29900 aby sa zobrazil. Upravime / pridame info aby to bolo jasnejsie, ze primarne sa zobrazuju bicykle iba s dokladom.
Inak pri cestných bicykloch by ste mohli dať filter "len kotúčové brzdy". Ďakujem
Niektoremu foristovi sa proste mohlo zdat, ze nejde o tak vyhodnu kupu a dal palec dolu..
A pritom to ani to dlho netrvalo