bikemaertin, takze pointa clanku je, ze by sme mali zacat normalne pracovat a zit a vsetko ... ale ze od teraz uz na vecne veky budeme cez "sezonu" fungovat s ruskami a strachom? To je fakt krasna vizia ... a otazne je kolko percent roku ta "sezona" bude trvat :
Lapaloma - ked nebudu zbytocne tvrde opatrenia a vselijake chore zakazy vychadzania, tak som s tym ok.
Na rusky si zvykneme, aj vcera som si kupil ffp2 za 11 eur...
-na bike ale aj tak vozim iba buffku, pretoze mimo ludi v lese ju dam hned dole na krk.
este raz co som tym myslel - keby to ostalo len pri ruskach, tak si mozme gratulovat. Hlavne aby sa zivot ako-tak vratil do starych kolaji, myslim tym praca, skoly, atd...
jedna vec je mat ruska v obchode alebo mhd, nieco uplne ine je mat ju v praci, skole, skolke a najlepsie aj rukavice ... ale tak prisposobime sa nakoniec jak take svaby
Gusto - no jo, suhlasim a tiez budem trpiet.
mam viacero buffiek roznej hrubky, teraz pocas navratenej zimy som nosil hrubsiu, potom ked bude 20° dam si jednu tensiu, a ked bude 35 tak budem nosit buffku len v meste a v lese ju dam do batoha.
--btw, ked uz som spomenul zimu, tak chudaci ovocinari, nestaci jedna katastrofa, hned prisla aj dalsia - velka cast im pomrzla, tie nocne mrazy boli prisilne :/
ak je Slovensko súčasťou Európy, máme tu nie 426 ľudí pozitívnych zistených akýmisi 9000 testovaniami ale pri napr. len 10 percentnej /ten lepší prípad/ premorenosti okolo 550 000 ľudí s koronavírusom
Mňa inak dnes zaujalo toto:
"V pevninskej Číne pribudlo 31 nových potvrdených prípadov nákazy a štyri ďalšie úmrtia. S výnimkou dvoch boli všetky nové prípady zistené u ľudí, ktorí sa do Číny vrátili z cudziny.
Úrady začali zverejňovať aj počty pacientov, ktorí nejavia príznaky ochorenia. Vo štvrtok zaznamenali 60 nových asymptomatických prípadov. V stredu ich bolo 55, v utorok 130."
Čína doteraz zverejňovala len pacientov so symptómami?
iron.hide mas nejake riesenie ked sa dvihnu teploty? nad 20°C mat buffku stale okolo krku je uplna blbost.
Tak tak. V nedelu u nas bolo okolo 16, krasne teplo. V lese som sa pohyboval v kratkom tricku, po kratkej chvilke s buffkou na tvari to bolo hrozne. Hned som priatelke vravel, ze si to nedokazem predstavit v lete co to bude. Ludia budu chodit so zaparenym ksychtom.
veľmi správny postreh, avšak aj tak treba uznať, že toto Pelle zvládol, aj keď opatrenia mohli prísť o pár dní skorej.
Prepac, ale ak chces niekomu dakovat, mozes zacat Vallom, Drobom alebo Luntherom. To prave oni - samospravy zacali ako prvi s opatreniami a kritikou tych, ktorych ty chvalis. Pelle sa akurat tak zviezol na vlne.
Mňa inak dnes zaujalo toto:
"V pevninskej Číne pribudlo 31 nových potvrdených prípadov nákazy a štyri ďalšie úmrtia. S výnimkou dvoch boli všetky nové prípady zistené u ľudí, ktorí sa do Číny vrátili z cudziny.
Úrady začali zverejňovať aj počty pacientov, ktorí nejavia príznaky ochorenia. Vo štvrtok zaznamenali 60 nových asymptomatických prípadov. V stredu ich bolo 55, v utorok 130."
ano. Niekde som ta tak uz tiez cital pred par dnami.
ak je Slovensko súčasťou Európy, máme tu nie 426 ľudí pozitívnych zistených akýmisi 9000 testovaniami ale pri napr. len 10 percentnej /ten lepší prípad/ premorenosti okolo 550 000 ľudí s koronavírusom
Ty uz sa vys3r na tie tvoje pocty konecne.Co si nedas povedat?Nikoho to nezaujima tieto tvoje blaboli.Normalne ma iritujes uz.
Ja som bol dnes o siestej v Bille a par ludi, plne regale, ryza, muka, vsetko bolo Ale ja som kupoval pivo, vino a zo svetanapojov mi prisli styri flasky. Moze to tu zavriet
Neblazni vino uz nemame a pivo som vcera tiez zredukoval na minimum.... dnes cestou na nocnu idem doplnit zasoby potom nevh si zatvara co chce 🤣
ten rozhovor je v poriadku
čína to poebala...súhlas
rúška nosiť ..súhlas ,nie ako ten politruk z who
chrániť ohrozených...dávno som hovoril 60+ do karantény
ostatní rúška,rukavice a ja vsádzam na slnko a oteplenie a sucho.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Reportáž z roku 2015 o SARS-CoV2.
https://www.facebook.com/Reject.Together.Global.War/videos/2782494481841662/?t=138
Na rusky si zvykneme, aj vcera som si kupil ffp2 za 11 eur...
-na bike ale aj tak vozim iba buffku, pretoze mimo ludi v lese ju dam hned dole na krk.
mam viacero buffiek roznej hrubky, teraz pocas navratenej zimy som nosil hrubsiu, potom ked bude 20° dam si jednu tensiu, a ked bude 35 tak budem nosit buffku len v meste a v lese ju dam do batoha.
--btw, ked uz som spomenul zimu, tak chudaci ovocinari, nestaci jedna katastrofa, hned prisla aj dalsia - velka cast im pomrzla, tie nocne mrazy boli prisilne :/
podľa tohto čo si tu dal
https://echo24.cz/a/SyLDa/covid-19-se-precenuje-nas-imunitni-system-pandemii-zvladne?fbclid=IwAR3B-Fq2l6-6E9k8uOPV8rJxF7zTyrYvI
Tak tak. V nedelu u nas bolo okolo 16, krasne teplo. V lese som sa pohyboval v kratkom tricku, po kratkej chvilke s buffkou na tvari to bolo hrozne. Hned som priatelke vravel, ze si to nedokazem predstavit v lete co to bude. Ludia budu chodit so zaparenym ksychtom.
Prepac, ale ak chces niekomu dakovat, mozes zacat Vallom, Drobom alebo Luntherom. To prave oni - samospravy zacali ako prvi s opatreniami a kritikou tych, ktorych ty chvalis. Pelle sa akurat tak zviezol na vlne.
ano. Niekde som ta tak uz tiez cital pred par dnami.
podľa tohto čo si tu dal
https://echo24.cz/a/SyLDa/covid-19-se-precenuje-nas-imunitni-system-pandemii-zvladne?fbclid=IwAR3B-Fq2l6-6E9k8uOPV8rJxF7zTyrYvI
Ty uz sa vys3r na tie tvoje pocty konecne.Co si nedas povedat?Nikoho to nezaujima tieto tvoje blaboli.Normalne ma iritujes uz.
Neblazni vino uz nemame a pivo som vcera tiez zredukoval na minimum.... dnes cestou na nocnu idem doplnit zasoby
čína to poebala...súhlas
rúška nosiť ..súhlas ,nie ako ten politruk z who
chrániť ohrozených...dávno som hovoril 60+ do karantény
ostatní rúška,rukavice a ja vsádzam na slnko a oteplenie a sucho.