Zdravím,
pozerám sa po bunde na bike aj turistiku, ktorá by odolala počasiu a zároveň sa v nej človek neuvarí.
Máte niekto skúsenosť s Endura Singletrack prípadne Zajo Reykjavik?
Endura vedie designom a priamym určením na bike. Zajo má Výrazne lepšie parametre, nie je síce priamo určená na bike, mám od nich zimnú bundu a veľká spokojnosť. Obe majú kapucu použiteľnú aj s prilbou. Pre ktorú by ste sa rozhodli, resp nejaká ďalšia alternatíva?
Včera mi došla Endura, objednal som veľkosť L, hrudník mám cca 115 padla akurát (podľa tabuľky je L-ko 107-113). XXL je hrudník podľa výrobcu 122-127, to by ti malo sadnúť
Zdravím,
pozerám sa po bunde na bike aj turistiku, ktorá by odolala počasiu a zároveň sa v nej človek neuvarí.
Endura vedie designom a priamym určením na bike. Zajo má Výrazne lepšie parametre, nie je síce priamo určená na bike, mám od nich zimnú bundu a veľká spokojnosť. Obe majú kapucu použiteľnú aj s prilbou. Pre ktorú by ste sa rozhodli, resp nejaká ďalšia alternatíva?
Teraz čo som ju pral som si všimol, že na spodnej časti je predrana v dlžke asi 5 cm. V tom spodku v leme je zašita nastavovacia šnurka. Cez plece nosim aktovku a zrejme dochádza k treniu a mechanickému poškodeniu. Je to predrane presne ako vedie ta šnurka. Myslite, že to môže byt predmetom reklamácie?
Na bajk nie, ja nejazdím v chladnom počasí, možem vyskušať na kolobežke, ale tam mam millet pobeda 3in1. Na zimu, vyskušal som to na sebe komplet navrstvene, ale pred 2 rokmi, ked som ju kupil, dalšie zimy už neboli take mrazy.
Záruka sa vzťahuje len na výrobné vady a vady materiálu. Vady vzniknuté nesprávnym zaobchádzaním, skladovaním, neodborným zásahom a nadmerným opotrebením, nepodliehajú záručnej dobe.
Takže ak sa niečo prederie, podla tohoto bodu je všetko nadmerne, alebo neumerne mechanicky poškodene a nejedna sa o nespravny/vadny material.
Ja sa vždy preto snažím kúpiť bundu na bajk z.bazosu.zatial úspešne.nwriesim blato poškodenie a podobne. Veci na bajku dostávajú zabrať. Skús pozrieť značku altura,vraj toho vydrží veľa.
Bundu som nemal na bajku ani raz. Par krat na kolobežke, inak na bežny mestsky život, ak by prišiel dažd. Par krat turistika. Je pravda, že to nebola žiadna špička, ale takto sa mi to dolu odralo.
To bude roky trvať, než sa tu na SK dopracujeme k takemu prístupu. Dal som hodnotenie na stranku vyrobcu. Predajca, kde som bundu kupil to bleskovo poslal vyrobcovi a ten bleskovo poslal protokol o zavade, ktora spočívala v tom, že na mechanicke poškodenie sa zaruka nevzťahuje. Prakticky do 2 tyždnov od odoslania.
Príde mi to tak, že to maju v PC už pripravene taketo odpovede a sekaju ich ako rohliky.
Tu je vyrobok a aj moje hodnotenie: http://ix.sk/hyf7T
scart335 ty si mi pred časom doporučil Enduro MT500, važne nad ňou uvažujem. Poslal som si pred časom spravu, asi si ju nečítal. Ale objavil som dobru cenu tu na Slovensku. Akurat si ju pojdem vyskušať do iste nemenovanej kamennej predajni. Koli velkosti.
Hmm, pozerám sa a od teba tam nemám žiadnu správu...
Určite najlepšie vyskúšať - ak je tá možnosť ale neskôr by som to bral z nejakého overeného DE obchodu.
Oni totižto viac dbajú na svoje dobré meno a negatívne hodnotenie na trustpilot je pre nich krucifix. A ak zaplatíš paypalom tak tam máš 180 dní ochranu navyše.
Každopádne Endura značku nosím už nejaký ten rok a nikdy som to nepredral ako na tvojej fotke, aj keď som sa šúchal dole kopcom.
Hlavne si dať pozor na to aby to bola MT500 II a novšia a nie prvá generácia, tam boli problémy s kolísavou kvalitou.
([email protected])
Moja prva bunda tejto značky a už nikdy viac. Bunda sa dolu ako je zašita nastavovacia šnurka predrala. Reklamacia neuznana. Udajne záruka sa nevzťahuje na vady spôsobené s užívaním produktu v rozpore s jeho účelom využitia, mechanickým opotrebovaním alebo opotrebovaním z bežného užívania. Čiže mala byť zamknuta vo vitríne? Takto to vyzera: http://ix.sk/FDwjl
Dobrý deň pán Dušan
Na základe vášho pridaného hodnotenia si Vas dovolujem oslovit. Vaše hodnotenie považujem za Váš subjektívny pocit a v rámci hodnotenia produktu neepoukazuje na skutočnú podstatu hodnotenia výrobku, jedná sa o subjektivny pocitu pre neuznanú reeklamáciu, ktorá sa nevztahovala na výrobnu vadu výrobku. . Nerobím na reklamačnom oddelení, ale na základe priloženého linku na Vašu foto, ktorú bežný užívatel nevie v príspevku otvoriť a sám si spraviť názor na danú vec som Váš príspevok skryla. Z tohoto druhu bolo predaných a je v obehu už niekolko tisicok kusov a my žiadnu obdobnú reklamáciu neevidujeme. Preto predpokladám , že sa nejedná o vadu výrobku z našej strany. Ak si dáte spravit test nezávisleho hodnotenia ( vid obchodné podmienky / reklamačný poriadok )a tým nás presvedčíte o chybe z našej strany Vaše hodnotenie opäť zverejním. Do tej doby ho považujem za nerelevantné pre ostatných zákazníkov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike24.de/p1339708.html?q=endura%20singletrack
Akurat hladam nejaku temu k bundam.
V novembri 2018 som kupil od Zajo model Gasherbrum Neo Jkt, napr. https://www.sport-outdoor.sk/oblecenie/bunda-zajo-gasherbrum-neo-jkt-black-2?49700-35372
Teraz čo som ju pral som si všimol, že na spodnej časti je predrana v dlžke asi 5 cm. V tom spodku v leme je zašita nastavovacia šnurka. Cez plece nosim aktovku a zrejme dochádza k treniu a mechanickému poškodeniu. Je to predrane presne ako vedie ta šnurka. Myslite, že to môže byt predmetom reklamácie?
Pozeram...normalne zaujalo. Vyzera to dobre.
https://www.zajo.net/sk/obchodne-podmienky.c.sk-372.html
Pozeram tu bundu Endura 500MT na https://www.endurashop.sk/content/6-obchodne-podmienky
a je to tam tiež dosť podobné, citujem
Takže ak sa niečo prederie, podla tohoto bodu je všetko nadmerne, alebo neumerne mechanicky poškodene a nejedna sa o nespravny/vadny material.
Príde mi to tak, že to maju v PC už pripravene taketo odpovede a sekaju ich ako rohliky.
Tu je vyrobok a aj moje hodnotenie: http://ix.sk/hyf7T
Určite najlepšie vyskúšať - ak je tá možnosť ale neskôr by som to bral z nejakého overeného DE obchodu.
Oni totižto viac dbajú na svoje dobré meno a negatívne hodnotenie na trustpilot je pre nich krucifix. A ak zaplatíš paypalom tak tam máš 180 dní ochranu navyše.
Každopádne Endura značku nosím už nejaký ten rok a nikdy som to nepredral ako na tvojej fotke, aj keď som sa šúchal dole kopcom.
Hlavne si dať pozor na to aby to bola MT500 II a novšia a nie prvá generácia, tam boli problémy s kolísavou kvalitou.
Vymazali moje hodnotenie pri tovare.
Poslal som im mail, že prečo a dostal som odpoved:
Moja prva bunda tejto značky a už nikdy viac. Bunda sa dolu ako je zašita nastavovacia šnurka predrala. Reklamacia neuznana. Udajne záruka sa nevzťahuje na vady spôsobené s užívaním produktu v rozpore s jeho účelom využitia, mechanickým opotrebovaním alebo opotrebovaním z bežného užívania. Čiže mala byť zamknuta vo vitríne? Takto to vyzera: http://ix.sk/FDwjl
Dobrý deň pán Dušan
Na základe vášho pridaného hodnotenia si Vas dovolujem oslovit. Vaše hodnotenie považujem za Váš subjektívny pocit a v rámci hodnotenia produktu neepoukazuje na skutočnú podstatu hodnotenia výrobku, jedná sa o subjektivny pocitu pre neuznanú reeklamáciu, ktorá sa nevztahovala na výrobnu vadu výrobku. . Nerobím na reklamačnom oddelení, ale na základe priloženého linku na Vašu foto, ktorú bežný užívatel nevie v príspevku otvoriť a sám si spraviť názor na danú vec som Váš príspevok skryla. Z tohoto druhu bolo predaných a je v obehu už niekolko tisicok kusov a my žiadnu obdobnú reklamáciu neevidujeme. Preto predpokladám , že sa nejedná o vadu výrobku z našej strany. Ak si dáte spravit test nezávisleho hodnotenia ( vid obchodné podmienky / reklamačný poriadok )a tým nás presvedčíte o chybe z našej strany Vaše hodnotenie opäť zverejním. Do tej doby ho považujem za nerelevantné pre ostatných zákazníkov.
S pozdravom ZAJO tím