Mám ju nahratú v navigácií. V Garmin Connect v mobile ju nevidíš. Môžeš plánovať trasy cez BaseCamp, ale je to neohrabaný moloch a zle sa s ním robí. Pre nahratie mapy do navigácie ho nepotrebuješ. Stačí nahrať súbor s koncovou img do navigácie a prepnúť si mapu na Freemap.sk.
Volodaj - takze Tebe sa podarilo skopirovat FreeMap.sk priamo do Garmin zariadenia, takze ked ides v lese, tak Ti Garmin zariadenie ako mapu ukazuje tu Freemap.sk? Aky mas Garmin? Mohol by si prosim vlozit sem nejaku fotku obrazovky Tvojho Garminu s ukazkou okolia napr. Bieleho kriza? Aby som videl nejaku oblast napr. 500metrov, ze ako detailne to vyzera? Dakujem. Ahoj
Nejak takto v rôznych mierkach. Cez deň nie je podklad čierny, ale neviem narýchlo nájsť vypnutie nočného režímu. Prípadne sa dá pridať ešte prekrývajúca vrstva lesných ciest, kde pribudnú ďalšie cestičky a chodníky.
Garmin mám Edge 530. Bez problémov som freemap.sk roky používal aj na babičke Edge 800.
Volodaj - Dakujem. Mozes prosim este zajtra cez den dat zopar dalsich fotiek, aby bol svetly podklad? Plus doplnit tam aj tu prekryvajucu vrstvu lesnych cesticiek a chodnikov? Dakujem
Áno, je to presne tá, čo vidíš aj na webe. Tie isté chodníčky aj všetko, len jasné, že kvôli zariadeniu je trošku jednoduchšia grafika. Je to Edge 530.
Nie. Bude taká istá. Zjednodušená je pre navigácie oproti PC. Možno bude lepšia na 1030 lebo ten má väčší display a vyššie rozlíšenie. 530 a 830 ho majú rovnaký.
Peter7b posielam ako vyzera ta ista oblast na Edge 830, ktoru ukazoval Volodaj. Tie ciarky na displeji si nevsimaj, to je sposobene fotakom. Nazivo to vyzera ovela lepsie, je to blizke Locusu na mobile. Ja si myslim, ze ziadne dalsie vrstvy s lesnymi cestami nie su potrebne. V tej Freemap mape je vsetko.
Inak volodaj volaku mas vypratu tu mapu (bez lesov a luk) . Vlasy som si trhal, kym som nenasiel a nezmenil v nastaveni bike profilu Default ride type na Mountain a Navigation>Routing>Routing mode>Mixed surface cycling. Tu mimochodom mozes aktivovat aj Popularity routing, takze Edge pouziva aj pri navigacii v terene udaje z heatmapy. Neviem ako, ale je to tam.
Sesulak diky moc za navedenie. Už dlhšie som sa chystal pohľadať to nastavenie, lebo v 800 to vyzeralo ako u teba. Len som sa k tomu doteraz nedokopal.
Kde sa da stiahnut ta mapa? Mam 1030 tak by som to vyskusal
Tu: http://wiki.freemap.sk/freemapSKtopo
Tahaj ten latin1 subor. Postup tam je, ja ho iba nakopcim do Garminu cez kabel - najrychlejsie riesenie. Odporucam po nahrati povypinat v nastaveni vsetky ostatne mapy a vrstvy, nie je ich treba.
Nema nahodou niekto Garmin Edge 1030, ze by sem hodil fotku displeja zariadenia so zobrazenim najblizsieho okolia Bieleho kriza s tym FreeMapSK?
... aby clovek videl, ze ci je tam nejaka este podrobnejsia grafika.....
Dakujem
Je nieco na vasich Garminoch, co vas sklamalo? Ze by ste lutovali kupu? T.j. ze keby ste to vedeli vopred, tak by ste si to nekupili, alebo ze by ste si kupili iny cyclocomputer?
Ja rozmyslam, ci si kupit Garmin Edge 830 za standardnu cenu, alebo ci si priplatit cca 70 EUR, aby som mal k tomu MTB Bundle (navyse je snimac rychlosti na koleso, snimac rychlosti kadencie a iny drziak na MTB na riaditka). A dialkove ovladanie k tomu Garminu (ale nechapem aky to ma vyznam).
u mna mozno kazdorocne reklamovanie 1030ky kvoli blue halo effect, ja uz mam dokopy stvrty pristroj od kupy. ale kym to bezplatne reklamuju nemam problem
Je nieco na vasich Garminoch, co vas sklamalo? Ze by ste lutovali kupu? T.j. ze keby ste to vedeli vopred, tak by ste si to nekupili, alebo ze by ste si kupili iny cyclocomputer?
Ja rozmyslam, ci si kupit Garmin Edge 830 za standardnu cenu, alebo ci si priplatit cca 70 EUR, aby som mal k tomu MTB Bundle (navyse je snimac rychlosti na koleso, snimac rychlosti kadencie a iny drziak na MTB na riaditka). A dialkove ovladanie k tomu Garminu (ale nechapem aky to ma vyznam).
Ja som skusil prejst z Garminu na Hammerhead Karoo a nebolo to ono.
Co by si mal urcite kupit je snimac rychlosti, lebo v kopcoch gpsko nemeria presne ani rychlost ani vzdialenost. Snimac kadencie je dobra vec na trening, aby si to zbytocne v kopcoch nelamal. Ten MTB drziak je na 830tku zbytocny overkill, je masivny. Na 1030tku budiz, lebo ta je velka. Dialkove su vyhodene peniaze. Tot moj nazor ako dlhorocneho uzivatela Garminov na MTB.
Takze zhrnutie bude ti stacit Edge 830 + hrudny pas + snimac rychlosti + snimac kadencie. To sa predava tiez ako bundle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Garmin mám Edge 530. Bez problémov som freemap.sk roky používal aj na babičke Edge 800.
Inak volodaj volaku mas vypratu tu mapu (bez lesov a luk) . Vlasy som si trhal, kym som nenasiel a nezmenil v nastaveni bike profilu Default ride type na Mountain a Navigation>Routing>Routing mode>Mixed surface cycling. Tu mimochodom mozes aktivovat aj Popularity routing, takze Edge pouziva aj pri navigacii v terene udaje z heatmapy. Neviem ako, ale je to tam.
Tu: http://wiki.freemap.sk/freemapSKtopo
Tahaj ten latin1 subor. Postup tam je, ja ho iba nakopcim do Garminu cez kabel - najrychlejsie riesenie. Odporucam po nahrati povypinat v nastaveni vsetky ostatne mapy a vrstvy, nie je ich treba.
... aby clovek videl, ze ci je tam nejaka este podrobnejsia grafika.....
Dakujem
Ja som skusil prejst z Garminu na Hammerhead Karoo a nebolo to ono.
Co by si mal urcite kupit je snimac rychlosti, lebo v kopcoch gpsko nemeria presne ani rychlost ani vzdialenost. Snimac kadencie je dobra vec na trening, aby si to zbytocne v kopcoch nelamal. Ten MTB drziak je na 830tku zbytocny overkill, je masivny. Na 1030tku budiz, lebo ta je velka. Dialkove su vyhodene peniaze. Tot moj nazor ako dlhorocneho uzivatela Garminov na MTB.
Takze zhrnutie bude ti stacit Edge 830 + hrudny pas + snimac rychlosti + snimac kadencie. To sa predava tiez ako bundle.