ja osm tu uz zo par krat pisal o dirt vidlach, ale stale sa nejak nevem rozhodnut...
Tu DJ nechcem, sa mi vobec nepaci...
Teraz mam RST Gila TnL, ale vobec sa mi nepaci...
SOm kukal po Manitou splice, ale sam neviem ze co...
BoboBOBO:jazdis nieco ine aj okrem street-u a dirtu?lebo ked nie tak by som ti odporucil dirt jumper 3 model 2004 po 2007 najlepsie na pevnu os...chodi fakt paradne,mozno este manitou stance a to ze ma len 100mm je pri takych disciplinach velka vyhoda...splice by som nebral ta sa ti zlomi raz dva
ako ty chces jazdit dirt a das prednost RST-cke pred macochou DJ?? nechapem... ja mam DJ2 z 2004 roku.. da sa prerobit na 130 ale stovecka ti v pohode na dirt a street staci
ja osm tu uz zo par krat pisal o dirt vidlach, ale stale sa nejak nevem rozhodnut...
hmm si divny,DJ je super vidla ... nechapem ako mozes jazdit na RST dirt,to ide proti logike, ber DJ a nespekuluj,
no neviem duro by som nebral ani RST. DJ3 07 na pevnú os sa dá zohnať za 6500sk uplne nová.
Ja jazdím duro a už šporím na novú, mám ju tri týždne: teče olej,má vakel a už pomaly prestáva chodit za 4700 alebo po kolko tie vidle chodia by som ju nechcel bral by som nejaku DJ ale ked mas prachy tak RS argyle.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a splice ? vydrzala by ?
no potrebujem aby vydrzala max. toto: http://youtube.com/watch?v=UAd4TAUKqvE
a co by viac bolo lepsie Duro alebo Splice ?
hmm si divny,DJ je super vidla ... nechapem ako mozes jazdit na RST dirt,to ide proti logike, ber DJ a nespekuluj,
http://www.cykloshop.sk/product_info.ph ... ts_id=1136
http://www.cykloshop.sk/product_info.ph ... ts_id=1137
A čo take DURO ?
Ja jazdím duro a už šporím na novú, mám ju tri týždne: teče olej,má vakel a už pomaly prestáva chodit za 4700 alebo po kolko tie vidle chodia by som ju nechcel bral by som nejaku DJ ale ked mas prachy tak RS argyle.