http://www.bike24.net - vydareny obchod, je sice o par centov drahsi ako bike-discount.de, ale ma lacnejsiu dopravu a udajne akcetpuje kreditky zo SR, slusny vyber
dnes som s nimi komunikoval, rychle reakcie a ochota
Neobjednaval tu niekto v poslednej dobe bajk? Kamos si objednal cestny Cannondale. V stredu. Pred dvomi tyzdnami. Na moju radu. A doteraz ho ani neboli schopni poslat. Po par dnoch mu poslali info, ze nestihaju. Tento tyzden v utorok im pisal, ze co je nove a doteraz bez odozvy. Deprimujuce...
Nakoniec prijemne prekvapenie - tovar vymenili v 30 dnovej lehote, len to chcelo mail so staznostou na uroven sluzieb a porovnanie s priamou konkurenciou (CRC, r2, bike-components, evanscycles...). Moja chyba ze som si nevsimol tu 14 dnovu - pri zdielanych objednavkach a dovolenkovom obdobi je to neprijemne malo casu. Zadarmo vymena + vracaju aj peniaze za rozdiel v cene (medzitym produkt zlacnel). Klobuk dole, nic take som nepozadoval. Kazdopadne bolo by fajn, keby tu lehotu predlzili, urcite som nebol prvy ani posledny co takto pochodil.
uz ste niekto vyuzili u nich Price guarantee? ako to funguje, poslali mi mail ze cenu dorovnaju, ze im mam poslat cislo objednavky, ale cislo objednavky mi vygeneruje az po zaplateni...
ahojte, pls nechystate sa niekto z BA okolie teraz nieco objednat z BIKE24? Rad by som sa pridal k objednavke, mam len ciapku za 20 EUR v kosiku a nechcem postovne zbytocne 10 EUR platit k tomu, Dakujem.
ahojte, pls nechystate sa niekto z BA okolie teraz nieco objednat z BIKE24? Rad by som sa pridal k objednavke, mam len ciapku za 20 EUR v kosiku a nechcem postovne zbytocne 10 EUR platit k tomu, Dakujem.
Niesom sice z BA, ale chodim tam dosť často tak by som sa pridal ak je este taka možnosť? To uz by sme boli 3ja!
Martinsrs Za 10 EUR
Casovo tak 3-4 pracovne dni zo skusenosti. Tiez mam prave jednu na ceste. Objednane tesne pred VN, takze skysla na 4 dni bez pohybu. Podla trackingu stale neopustila DE.
Martinsrs Aha to si ale objednaval bike? Lebo pri bajku to moze byt kus dlhsie. Obyc tovar zabalia a poslu v podstate v rovnaky den ked objednas, potom uz je to len o tom, za kolko dni to prejde k tebe. Pri bajku ho najprv musia vyskladat, zabalit a az potom poslat. Niekde vyssie v tomto vlakne je aj moj prispevok o tom, ze kamarata natahovali prilis dlho, uz si presne nepamatam, ale snad aj dva tyzdne nez bajk poslali. Bolo to ale v nejakom exponovanom case ked bol velky napor nakupov. Teraz by to tolko trvat nemalo. Drzim palec nech sa dockas cim skor
Martinsrs Jop to uz by mala byt rychlovka. U tej mojej zasielky uplne zlyhal tracking. Este vcera bola zasielka v DE a pred chvilou mi volal kurier, ze si mam prist dole vyzdvihnut. Taketo zlyhania mozu byt
Inak ak chces nikoho tagnut, aby mu prisla notifikacia, treba dat pred nick @ Mam tuto temu v oblubenych, preto vidim, ze pribudol prispevok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Niesom sice z BA, ale chodim tam dosť často tak by som sa pridal ak je este taka možnosť? To uz by sme boli 3ja!
Casovo tak 3-4 pracovne dni zo skusenosti. Tiez mam prave jednu na ceste. Objednane tesne pred VN, takze skysla na 4 dni bez pohybu. Podla trackingu stale neopustila DE.
Inak ak chces nikoho tagnut, aby mu prisla notifikacia, treba dat pred nick @ Mam tuto temu v oblubenych, preto vidim, ze pribudol prispevok.
Mne cez všetky prehliadače ukazuje len stránku bez fotiek, iba text aj to rozhádzane...