Kategórie
Bike-techResp.nejaky tip.
Skratka gps cyklo navig.
Dik.
-25% Syncros viečko predstavca s držiakom cyklopočítača na DC riadidlá
44,99 €
-25%
MOC 59,99 €
-27% Garmin Quarter Turn rýchloupínacia svorka pre Edge 540/840
7,99 €
-27%
MOC 10,90 €
-9% SP Connect Bike Bundle II sada držiaku/puzdra na iPhone 12 PRO MAX
57,99 €
-9%
MOC 63,99 €
Stará 800, ani žiadne z troch Fénixov čo som mal mi toto nikdy nespravili. Skúšal som ho resetnúť, ale robí to stále. Nemáte niekto podobnú skúsenosť či to je len nejaká blbosť alebo ho rovno poslať na reklamáciu?
Pozri zozadu, ci nemas niecim zapchate dierky. Alebo pocas vyjazdu, ci ti tam nestrieka voda/blato.
Edit: Tak chvilku pockam na 1030plus - FCC poziadavka z minuleho tyzdna (zatial nie je uplne verejna).
Ak to bude zase cez 600€, tak to je fakt moc. Aspoň pre mňa
Toto isté mi robila 830ka.Pred domom nakalibrovaná výška a po 200metrovej rovinke som už mal nastúpaných 280 výškových😊.V brutálnych stojkách Garmin ukazoval klesania a pod.Takže v pondelok išiel na reklamáciu a v stredu(po 2 dňoch)kuriér priniesol nový.Za mňa reklamácia palec hore.
Ani neviem či ma tá 10x0 rada vôbec zaujíma, kedze 810 mi veľkosťou vyhovuje,
Problem som mal len s 820, chybu na 1030 neberiem ako chybu garminu - to pokaslal vyrobca displaya, kedze sa to ukazalo az po dlhsej dobe a dlho sa cakalo, kym to vyriesi. To halo je v podstate prkotina a vobec to nevadi, kedze to vidiet len pri ciernom podsvietenom pozadi a z dost neprirodzeneho uhla.
a to som sa napýtal na navigacie..... ako funkcii a fičuriek to ma bezkonkurenčne najviac aj to docela funguju, ostatne už je otázne, asi stale zostanem pri mapach z fonu... ked to mam na rajdoch je to ako navigačka