Kategórie
Bike-techDá sa napr. použiť tento plášť alebo pozerať po iných? Moje obľúbené značky sú Michelin a Maxxis
https://www.suncycle.sk/sk/produkt/plast-michelin-pro4-race-cierny-25mm/941
Weldtite MTB CONVERSION tesniaca páska na bezduš. ráfiky, 24 mm x 10 m
11,29 €
MOC 11,99 €
Akcia -22% Stan’s NoTubes bezdušová páska do ráfika, 54.86 m
od 44,99 €
-22%
MOC 57,99 €
savings Pirelli P ZERO TM Race 700x26C TLR SL plášť, kevlar
56,99 €
savings
MOC 91,99 €
savings Continental Grand Prix 5000 S 700x28C Black plášť, TR, kevlar
59,99 €
savings
MOC 90,99 €
-13% Pirelli Cinturato Evo 700x28C SmartEvo AS TechWall+ plášť, TLR, kevlar, retro
59,99 €
-13%
MOC 85,99 €
Akcia -23% Pirelli Cinturato™ Velo 700x32C Reflective plášť, TLR, kevlar
54,99 €
-23%
MOC 82,99 €
-18% Pirelli P ZERO™ Race Classic 700x30C SPEEDCore SmartEVO plášť, TLR, kevlar, classic
60,99 €
-18%
MOC 91,99 €
savings Vittoria Corsa Pro 700x30C G2.0 plášť, TLR, kevlar, para/black/black
57,99 €
savings
MOC 84,99 €
Akcia -23% Pirelli P ZERO™ Race RS 700x32C SpeedCORE SmartEVO2 plášť, kevlar, TLR, retro
66,99 €
-23%
MOC 98,99 €
-14% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C SPEEDCore SmartEVO plášť, TLR, kevlar
63,99 €
-14%
MOC 91,99 €
savings Pirelli P ZERO Race RS 700x28C plášť, TLR, kevlar, retro
63,99 €
savings
MOC 98,99 €
-15% Schwalbe PRO ONE 650x25C (25-584 mm) V-Guard plášť, TLE, kevlar
70,99 €
-15%
MOC 83,88 €
-7% Pirelli P ZERO™ Race 700x26C TechBELT SmartEVO plášť, kevlar, classic
67,99 €
-7%
MOC 80,99 €
Akcia -15% Pirelli Cinturato™ Road 700x32C TechWALL+ plášť, TLR, kevlar
44,99 €
-15%
MOC 66,99 €
Čiže problém bol, že som plášť vybral z balenia a hneď snažil nahodiť. Pätky asi neboli ešte poriadne narovnané. Nabudúce viem, že plášť treba rozbaliť pekne narovnať a nechať odstať, alebo nahodiť s dušou a nechať aspoň cez noc nafúkané s dušou. Viem, že také odporúčanie to aj niekde bolo.
Za najväčší prínos širších plášťov a menších tlakov(fúkam na 5,5 bar pri mojej hmotnosti 73kg) pokladám citeľne oveľa lepšiu stabilitu pri klopení v zákrutách.Ďaľšie plus je prejazd cez úseky s horším asfaltom,tam sa šírka plášťov+ nižší tlak prejaví asi najviac.Pri jazde po kvalitnom asfalte,nevidím žiadny rozdiel.Tak isto som sklamaný z ,,avizovaného" väčšieho pohodlia,vôbec nebadám žiadny rozdiel oproti systému s dušami s väčšími tlakmi.Podľa mňa je toto absolútny mýtus,aspoň ja som necítil,že by sa mi šlo pohodlnejšie,ergo,že by ma bolel menej zadok,alebo kríže,nič takéto som nepocítil,za mňa,ako som už napísal len mýtus.Ešte som zvedavý na prípadné defekty(dúfam že nebudú žiadne) ale zatiaľ pozivíva prevažujú,takže prechod zatiaľ neľutujem.
- keď budem rozoberať kolesá, tak dám pásku dvojmo, niekde som od Kristina čítal, že to DT ráfiky vyžadujú aby neodskakovali pätky pri sfučaní. Ale na MTB DT ráfikoch som nikdy tento problém nemal a plášte je ťažko dať dole z pätiek aj ručne. No aj pri nahadzovaní plášťov sa nedá vyhnúť ani miernemu poškodeniu - proste som nešika
- Cafelattex ventil asi skúsim dať bez tej redukcie, možno tak bude lepšie na cestnom ráfiku ako MTB, mám pocit, že tam až tak dobre netesní, ale to ešte uvidím
- odolnosť Tufo plášťov? Zas pre zmenu v strede dezénu som chytil sklenú črepinu, tak sa urobila diera, ale zas taká, že vzduch unikal ale tmel sa tam nedostal. Tak som musel znovu v diere prepichnúť plášť zicherkou aby sa tam dostal tmel a ako tak zalepil (ani tu, ani na zadnom to nie je 100% a minimálny únik tam je - ale stále oveľa menší ako pred zicherkovými operáciami). Zvažujem, že skúsim iné plášte...
- celkovo (viď problémy vyššie) na môj vkus strácam tlak v plášťoch celkom rýchlo a dofukovať pomaly každý druhý deň.
Také zhrnutie, jazda super - len to ešte vyladiť ako na MTB
A nabudúce už skúsim niečo iné ako Tufo, s tými plášťmi som si nejako nesadol, ani DT ráfiky.
A už jednoznačne si potrebujem kúpiť alebo vyrobiť nejaký booster pre núdzové stavy, tieto Tufo plášte som už inak ako co2 bombičkami nenafúkal.
Ja mám ešte nenahodený kit od Rubeny, kde je síce tenučká páska ale na ňu sa ešte naťahuje profilovaná guma.
Nemám záujem mať systém, kde nepomôže jednoduchá oprava ako na MTB, na cesťáku bude duša asi praktickejšia.
Alebo sa na Tufo zvysoka oné a kúpiť niečo lepšie, napr. tubeless Continental. Ale neviem či v prípade problémov nebudem na tom istom
Predpokladám, že tmel od Tufo (ten biely) je bieda.
Skús dať iný, osvedčený tmel.
Podobný problém som mal aj na MTB. Po výmene tmelu za osvedčený mi to drží OK.
Pred tým som mal na cestnom Švajble s Cafelatexom a tlak to držalo 10-15 dní.
(Ten biely tmel od Tufo je redší ako Tufo tmel hnedý na galusky. )