Kategórie
Bike-techServis vidlíc, tlmičov a teleskopických sedloviek # údržba # vidlica # tlmič # oprava # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky # servisovanie
mam otazku, kolko vas priemerne stoji servis vasho (vzduchoveho) Fox tlmica a kde si ho davate servisovat? Ja ho musim zaslat priamo do Slovkolexu pretoze potrebujem vymenit jeden diel aby som si ho mohol servisovat neskor sam, ale ta cena ma celkom dviha zo stolicky (108 Euro).. Hadam to bude jednorazova investicia.
resp. ak by mal niekto doma pokazenu/zlomenu dhx 5, odkupil by som ju na nahradne diely
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 12:31
Akcia -21% RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 62.5 mm
589 €
-21%
MOC 919 €
savings RockShox Super Deluxe Ultimate Flight Attendant RC2T tlmič, 185x55 mm
709 €
savings
MOC 1 049 €
-9% RockShox SIDLuxe Ultimate RL 3P Standard tlmič pre Specialized Epic Evo, 190x45 mm
455 €
-9%
MOC 569 €
savings RockShox Vivid Ultimate RC2T Standard tlmič, 230 x 65 mm
579 €
savings
MOC 909 €
-30% RockShox Deluxe Ultimate RCT Trunnion tlmič, 205 x 60 mm, OEM
329 €
-30%
MOC 469 €
-19% RockShox 200 hodín / 1 rok servisný kit - SUPER DELUXE THRUSHAFT C1 - TREK (2021)
53,99 €
-19%
MOC 66,99 €
savings RockShox Service Kit Basic pre tlmiče Monarch DebonAir AirCan (2015-2016)
15,19 €
savings
MOC 24,99 €
Akcia -5% RockShox servisný kit pre vidlice, SID XX/RL, 200 hod/1 rok
51,99 €
-5%
MOC 67,99 €
Nejde o to co jazdi ale o zbytocne vyhodene love.Ta vidla nikdy nebude normalne fungovat....
napis im - len necakaj odpoved obratom ...
ak nereagujes na posledny prispevok, tak vloz citaciu prispevku na ktory reagujes cez 'quote'
každý diel má na sebe číslo podľa ktorého ho vieš vyhľadať a objednať... moc by som nešpekuloval ináč... aj keď si myslím, že to bude to isté... vidlu rozober, vyber púzdro a objednaj podľa toho a nebudeš potom banovať, že si kúpil zle... na stránkach SR suntour sa vieš preklikať aj k manuálom k tvojej vidle a tam budeš mať aj čísla všetkých dielov...
ja mám XCM, tak si vieme pomerať navzájom
Potom som dal poriadne aj zadnu brzdu a tiez rachot jak keby som vyvaklil komplet celu zadnu stavbu a do toho praskal este karbon. Ako platne brzdia paradne ale toto co to robilo ma dost vydesilo. Doma som skusal ci nie je vakel v loziskach vzadu ale nie je. Ale vidla má trochu ako vidim, len pri tych shimano to nerobilo pri brzdeni prednou. Cital som ze foxky maju vakle tak neviem ci toto ma byt akoze ok. Ako chod vidlice je ok, nerobi ziadne divne zvuky ked ju prepruzujem. Najhorsie to bolo ked som isiel z prudkeho kopca dole a brzdil som, tak som myslel ze sa to vo vnutri rozsypalo. Potom na rovine to pukalo menej. Co s tym ?