https://www.mtbiker.sk/clanky/9746/skusenosti-s-12-rychlostnou-sadou-sram-eagle-na-co-je-to-vlastne-dobre.html#komentare-116200
Ale vyzerá to tak,že po nájazde niekolko sto km začínajú isté problémy-konkrétne to vyzerá na problém z najlacnejšou kazetou Eagle označenej ako GX , zdá sa,že to množstvo nitov po určitom počte km povolí,prejavuje sa to zo začiatku silným puknutím v zábere,je to ozaj silné puknutie,ktoré zazvoní celým rámom (toto robí mne,zatial len na 4 a 5 najväčšom pastorku,mám najazdené len cca 300 km) najprv som to pripisoval,že sa deje niečo v náboji,ale včera som sa previezol na inom biku,kde je táto kazeta a má už cca 1000 km,tam už puká stále,ako starý kočík
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kazety-a-pastorky/mtb-10-11-12-prevodov/sram-eagle-gx-xg-1275-12sp-kazeta-10-50z.html
Viem ešte o ďalšom,ktorý má cca 400 km a tiež mu to pukne,to sú teda tri kazety z pukaním-napíšte kto má ešte túto kazetu,kolko km a či tiež v zábere puká.
Ak sa to ukáže ako sériová vada,budem reklamovať,neskladal som bike preto,aby som pukal celým lesom ako stará herka
posledný komentár: 19. 1. 2024 o 20:36
Som za to že je to fake... odkial si to objednaval?
Hack3r nemyslím si, že by chalan chcel očierňovať obchod
Skús objednať z iného eshopu alebo ísť do tej kamennej predajne a na 99% dostaneš to iste. Roky nakupujeme Sram od dovozcov pre CR a SR firiem Aspire a Cyklozitny a odtiaľ asi nakupujú aj všetci ostatní. Tak nejako tak mi dedukciou vychádza že take reťaze mame skladom úplne všetci...
ps : a nie, neboli u dovozcov v akcii ako nejaká druha trieda alebo niečo podobne ( to píšem len tak vopred keby to chcelo náhodou niekoho napadnúť... )
to bol pokus o vtip, ja som videl ze vsade boli cca za 22 v akcii, len som nemal cas cakat tyzden na balik
Mal si ju už na bajku? Lebo vnútorné članky a nity sú nejaké divné oproti tej so "sram"
Mne sa toto iste stalo ked som chytil konar do prehadzovacky GX. Ak som ju nastavil na najvacsom pastorku tak retaz skakala na najmensich troch, ak som ju nastavil na najmensom tak isla daleko, doraz ju sice do kolesa nepustil ale na najvacsich pastorkoch nebola spravne a retaz suchala o ten vacsi. Najprv som si myslel ze som ohol patku, ale po vymene sa to spravalo rovnako. Na bazari som nasiel jednu zhodenu z noveho biku, a chalan byval nedaleko, na druhy den som ju vymenil a vsetko ide ako ma. Tiez som si vsimol ze ta poskodena ma volu, podla mna v mieste kde je uchytena do ramu, skusim urobit vymenu za tesnenie ako tu odporucal Dano5
scart335
Všimol som si to keď som ju dával na bike. Reťaz je nová, nejazdená
jaj, sorry, nepochopil som to
zajac16: stale si myslim, ze to nevyzera ako original .. ale neznamena, ze je poblem v suncycle. Kludne to tak mohol doviezt dovozca a nevie o tom , lebo chlapci v SRAME nemali retaze, tak kupili fejky od cinancov.
Vôbec nevyzerá na I.triedu a ak píše, že nebola použitá tak by som ju vrátil.