Manželke sa tiež túto zimu rozpadla podrážka. Topánky používala minimálne.
Myslel som si, že je to náhoda a teraz vidím, že je to vlastnosť PU podrážok
Toto by mali v Restday zvládnuť a celú podrážku vymeniť...
...hm super tvrdá podrážka....😆...Salomony tak 3-4roky už stoja za 💩...keď majú iba 4 mesiace, skúsil by som reklamáciu, ale skôr Ti bude asi povedaná obchodnícka zázračná formulka: nadmerné používanie...potom pomôže iba znalecký posudok...
Ja som ich po 700km behu nemal takto zodraté. Nové 4ky GTX majú 330km a tie sú ešte ako nové. Ja ich teda používam ale len v lese. Fakt to vyzerá divno.
možno som premúdrelý ale mám podobné salomony a teda aj keď tá podrážka mizne dosť rýchlo, napriek tomu som im takto neublížil. Ani jedným salomonom, ktoré som kedy mal
topanky su opotrebene po celom na pete najviac ale vidim ze premudrely ludia su vsade...
Myslim si, ze to extremne opotrebenie na pate je sposobene nespravnym typom chodze. Pozri si aj ostatne tvoje topanky, ak su tiez takto opotrebene, tak navsteva ortopeda neuskodi.
tiez smatlem - pata z vonkajsej strany. ponicil som uz tak vela topanok, preto sa vyhybam makkym podrazkam a snazim sa stym nieco robit - drzanie tela, spravna chodza, trosku pomohlo no polavil som a zasa smatlem.
Speedcross 4 som kúpil raz a naposledy. Tak šmejďácku podrážku som ešte nemal. Už ich nosím ako pracovné okolo domu, keď je sucho. Dezén už takmer nie je.
Ja som ich po 700km behu nemal takto zodraté. Nové 4ky GTX majú 330km a tie sú ešte ako nové. Ja ich teda používam ale len v lese. Fakt to vyzerá divno.
správe používaš ,
nieje to vychádzková obuv ako to 90%ludí používa, je to čisto do terenu na beh....
potom sa čuduju že tom maju zošmajdane, ved pri tak riedkom dezene a tak makej gume - aby to držalo , to nemože vydržať meske šmajdanie
Aj som zabudol. V nedeľu keď som šiel behať tak som cvakol podrážku mojich Speedcross 4 GTX. Nabehané 330km. Moja priemerná trasa 10km/450 výškových. Neviem čo s tým robíte.
Fotka robená keď už som bol obutý tak nie je to úplne ideálne
Ortopéd / fyzioterapetup. Ja vyšúcham topánky upne rovnako. Bol som u fyzioterapeuta s iným problémom a len keď som k nemu prichádzal, mi hovorí že mám nesprávnu chôdzu,
spôsobenú zlým postavením členkov. A dá sa to v pohode odstrániť.
Nazdar
idem si po radu, kupil som si salomon x ultra 3, GTX.
Mal som ich teraz na túre v lese a keďže je to moja prvá topánka s membránou tak som chcel vedieť ako to je
s nepremokavosťou tak som sa postavil do potoka chvíľu som postal a začal som cítiť, že topánka premokla - jemne.
Ja viem ze je to membrana nie guma, tak to nie je vodotesne, ale čakal som, že to vydrží viac.
Čiže je to v poriadku ?
žiaden sprej som zatiaľ nepoužil
Gore malo kedysi vysoké nároky na výrobcov odevov a obuvi z ich materiálov a hocikomu ich nepredali lebo nevedeli dodržať vysoký štandard výroby. Bežne mali ako reklamu na výstavách ponorenú topánku v akváriu ako dôkaz funkčnosti membrány. Ale tomuto je už viac ako 20 rokov a asi aj nároky riadne klesli.
Môj laicky názor je ,že nie ,nemalo by sa to diať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Myslel som si, že je to náhoda a teraz vidím, že je to vlastnosť PU podrážok
Toto by mali v Restday zvládnuť a celú podrážku vymeniť...
Meindl jej tam už nahodil úplne iný typ podrážky bez PU.
Myslim si, ze to extremne opotrebenie na pate je sposobene nespravnym typom chodze. Pozri si aj ostatne tvoje topanky, ak su tiez takto opotrebene, tak navsteva ortopeda neuskodi.
mam taku viziu...
...vidim velkeho bernardina ako taha za sebou chlapa so zarazenymi patami v trave...
správe používaš ,
nieje to vychádzková obuv ako to 90%ludí používa, je to čisto do terenu na beh....
potom sa čuduju že tom maju zošmajdane, ved pri tak riedkom dezene a tak makej gume - aby to držalo , to nemože vydržať meske šmajdanie
Fotka robená keď už som bol obutý tak nie je to úplne ideálne
spôsobenú zlým postavením členkov. A dá sa to v pohode odstrániť.
idem si po radu, kupil som si salomon x ultra 3, GTX.
Mal som ich teraz na túre v lese a keďže je to moja prvá topánka s membránou tak som chcel vedieť ako to je
s nepremokavosťou tak som sa postavil do potoka chvíľu som postal a začal som cítiť, že topánka premokla - jemne.
Ja viem ze je to membrana nie guma, tak to nie je vodotesne, ale čakal som, že to vydrží viac.
Čiže je to v poriadku ?
žiaden sprej som zatiaľ nepoužil
Môj laicky názor je ,že nie ,nemalo by sa to diať.