trionq Prečo? Keď udrží 100kg človeka, 200g ju zlomí? iron.hide Možno tak vo sne A ja asi 95-99% výjazdov nemám batoh, a ak ho mám (dochádzanie do práce), tak je tak nabombovaný jedlom a oblečením, že nie všetko vezmem čo potrebujem Vector Batoh je veľmi nepraktický na nosenie len základného náradia, ktoré potrebuješ mať vždy pri sebe...
ach ked vidim tie duse za....ne od blata...musi byt radost to nahadzovat pri defekte. Ja som to poriesil touto kapsickou kde pohodlne zmestim dusu, naradie a este aj krizovu tycinku ak by dosla energy
Keď sa tak pozerám tak za chvíľku sa vráti do módy tento unikát copyrightkubicasport.eu kubicasport.eu
Taštičky,košíčky a všelijaké hrkálky mi na bajk nesmú, to fakt už radšej ten batoh ako takéto ozruty.
milos21 neviem teda čo jazdíš ty, ale napr. pri AM/enduro batoh slúži aj ako ochrana chrbta, pre mňa je rovnako dôležitá ochrana ako prilba a nad tou teleskopkou sa ešte zamysli
K tým kapsičkám, či sa to niekomu páči alebo nie to je vec vkusu, ale čo sa funkčnosti týka najmä v náročnejšom teréne je dobre prilepená duša o rám ďaleko lepšie riešenie ako plantajúca kapsička, kde lieta nie len ona ale ešte aj samotný obsah /ak nie je na full narvatá../, ale to asi rekreačný xc-čkari nepochopia
trionq Jazdím toho dosť, o to sa neboj Ani ja by som nedal na rám kapsičku, ale len z dôvodu ochrany laku, preto mám malú podsedlovku. A tiež sa zamysli, kde je upnutá pod-sedlo-vka Nemám čo robiť, tak prudím vášne
milos21 kámo, ale tam nejde o to či sedlovka udrží o 200g naviac, ale o spomalenie/zastavenie vysúvania teleskopky
neda mi, to mas skusenost ci predstavu? lebo ja vozim pidi podsedlovku na teleskope a teda zmenu oproti casu s napchatymi vackami som nezaregistroval ...
vidno ze tu vsetci pouzivaju teleskopky na hardtailoch po hradzi ...vaha kapsicky nie je problem, problem je ze pri teleskopke s dlhym zdvihom netrci z ramu nic, a ked das kapsicku pod sedlo, tak pri prvom zjazde so zasunutou teleskopkou ti do nej drbne koleso
ked maš malý rám a velke gule:)
kapsičku nosím už 20r, prehadzujm len medzi bikami...
na ktorú pííp mam trepať na 2h švih batoh... do vačku bundu a pumpu a ide sa voda v košíku jaj som zabudol vytam máte tlmič
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Áno, na teleskopke to musí byť zážitok
iron.hide Možno tak vo sne
Vector Batoh je veľmi nepraktický na nosenie len základného náradia, ktoré potrebuješ mať vždy pri sebe...
Keď sa tak pozerám tak za chvíľku sa vráti do módy tento unikát
Taštičky,košíčky a všelijaké hrkálky mi na bajk nesmú, to fakt už radšej ten batoh ako takéto ozruty.
K tým kapsičkám, či sa to niekomu páči alebo nie to je vec vkusu, ale čo sa funkčnosti týka najmä v náročnejšom teréne je dobre prilepená duša o rám ďaleko lepšie riešenie ako plantajúca kapsička, kde lieta nie len ona ale ešte aj samotný obsah /ak nie je na full narvatá../, ale to asi rekreačný xc-čkari nepochopia
neda mi, to mas skusenost ci predstavu? lebo ja vozim pidi podsedlovku na teleskope a teda zmenu oproti casu s napchatymi vackami som nezaregistroval ...
len vystrel na slepo prečo nenosiť ohavne kapsičky
kapsičku nosím už 20r, prehadzujm len medzi bikami...
na ktorú pííp mam trepať na 2h švih batoh... do vačku bundu a pumpu a ide sa
ak jazdíš zvážnice a cestu tak na nič...