savings Shimano Cues FC-U4000-1 kľuky, 175 mm, 1x11, 32T, štvorhran
31,99 €
savings
MOC 47,99 €
Akcia -24% SRAM X01 Eagle DUB Superboost+ Carbon kľuky, 1x12, 32T, Lunar/Oxy Red
309 €
-24%
MOC 409 €
Akcia Truvativ Descendant 7K Eagle SuperBoost+ DUB kľuky, 170 mm, 1x12, 32T
139 €
MOC 169 €
Akcia -29% Truvativ Descendant Carbon Eagle DUB Boost kľuky, 165 mm, 1x12, 32T, Troy Lee Designs, sivá
349 €
-29%
MOC 609 €
Výpredaj -13% Praxis Works G2 HD M30 kľuky bez prevodníka, 1x11/12 sp., 165 mm
139 €
-13%
MOC 159 €
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ano, mam 32 prevodnik. Na presuny na asfalte to nie je bohvieco. Do lesa, na traily a podobne zatial ok. Ak bude viac casu na bike a lepsia kondicka mozno dam 34.
otázka, ktorá sa tu určite riešila no aj po hľadaní som nenašiel vlastne odpoveď.
Mám na biku komplet NX eagle 1x12 sadu.
Chcel by som to zameniť za XT/XTR.
Stačí vymeniť radenie a prehadzovačku?
Reťaz, kazeta, kľuky môžu ostať?
Mám LUX CF 6.0
Ďakujem pekne a prosím neukameňujte ma, ak sa to tu riešilo xyz krát. Fórum je veľmi rozsiahle a niekedy nájsť konkrétnu odpoveď mi dá zabrať. Peace
otázka, ktorá sa tu určite riešila no aj po hľadaní som nenašiel vlastne odpoveď.
Mám LUX CF 6.0
Ďakujem pekne a prosím neukameňujte ma, ak sa to tu riešilo xyz krát. Fórum je veľmi rozsiahle a niekedy nájsť konkrétnu odpoveď mi dá zabrať. Peace
Preco si nekupil rovno Lux 7.0 na XT?
To uz je co za otazka? Lebo ma LUX 6 proste.
Mám LUX CF 6.0
áno,stačí ka vymeniš radenie a prehadzovačku za XT 12-sp. , Môžeš aj za XTR,ale tam je o dosť vyššia cena,funkčne viac menej to isté ako XT
Ano bude vam fungovat. Ale je velky rozdiel medzi "funguje" a "funguje spravne".
Ano bude vam fungovat. Ale je velky rozdiel medzi "funguje" a "funguje spravne".
lebo, napriklad niekto ako ja (i ked teraz uz mam vsetko okrem prevodnika na XT) mal napriklad bike na GX a nevyhovuje mu ergonomia pacok radenia GX, a tak som zamenil radenie za XT, a spokojnost.
Alebo potrebujes vymenit kazetu a zistis, ze klikajuca GX stoji tolko ako MS orech a XT kazeta dokopy (a neklika ) a tak dalej
je to medzi sebou kompatibilne a radilo to uplne bez problemov.
Mám LUX CF 6.0
Len pre predstavu
https://www.garbaruk.com/shimano-m9100-round.html?category=1
https://www.garbaruk.com/shimano-m7100-m8100-round.html?category=1