pil som Nikka from the barrel, velmi dobre to bolo. klasika blendovana whisky, skor by som asi chcel okostovat nieco single malt, alebo single barrel z japonska. ale to uz asi bude mat specifickejsie chute.
ono je to trochu haluz, lebo to v podstate nie je japonska whiskey. Nie som si uplne isty ako som to cital ale ja[ponci v podstate donesu vypaleny alkohol, sudy, naleju to do nich a nechaju "odpocivat". CIze tym ze to skladuju u seba kym sa nenaflaskuje, tym sa z nej stane japonska
Inak Nikku from barrel mam doma, za mna take jednoduche, za tu cenu mas aj lepsie whiskey. Pil som nedavno Nikku taku drahsiu za 120eflasa a bola fakt dobra.
ALE. Za cenu nikky from barrel co mas 0.5l za 40e mas podla mna uplne ine whiskey a lepsie. Minimalne tu spominana Monkey Shoulder, pripadne nieco dymovejsie ako talisker, bowmore, ci menej dymovy a vynikajuci aberfeldy 12 rocna, co bolo pre mna prijemne prekvapenie.
Samozrejme pisem subjektivny nazor, ja som presiel za posledne dva roky na dymovejsie ale vzdy si viem vychutnat aj nedymove whiskey.