No hej, tento sa mi tiež veľmi páči, už som ho sem aj dával v tej top verzii, no tam je tá fialová farba Táto farba sa mi páči, len komponenty by to tam pýtalo iné. Ale geometra biku sa mi fakt páči a aj tie zdvihy tak akurát. Taký fajný trail bike
prave geo a zdvihy su vychytane, mi to pride ako idealny univerzal na nase podmienky, aj ked nie zeby sa na sucasnom endurku co mam nedalo odslapat aj viac ako 100km ale ku koncu uz to nieje ono 😁
Musím stať nohami na zemi pre mňa je toto vysnívané lebo to bude ešte len môj prvý bike. Bol som pevne rozhodnutý pre ten Trek, ale stala sa taká vec, že je objednaný, ale predajca mi povedal, že absolútne nevedia kedy má prísť na predajňu, tak rozmýšľam o nejakom druhom pretože to môže trvať ešte dlho
Tak na 1. bike v pohode a isto sa bude dať aj na takom dobre jazdiť a tak väčšina ľudí aj tak nedá za 1. bike 2 K € alebo viac aj keď téma je trochu o inom a o bikoch čo si väčšina nikdy nekúpi, ale aj tak samozrejme lepšie lacnejší ako žiadny a užívať si to aj na tom. Časom ak ťa to chytí, tak si kúpiš niečo lepšie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.bike-forum.cz/foto/detail/63732-hightower
Rock Machine heatwave 70 29 2020
Trek Marlin 7 2020