Hlavne si zisti reálnu dostupnosť. Kellys a CTM bol problém kúpiť už pár mesiacov dozadu. Všetky boli dopredu zarezervované. Ja som Soot 50 bral z Čiech lebo S mi na Slovensku nevedel nik zohnať a tam mali jeden voľný na predajni.
CykloTRON Ked mas kratsie nohy a dlhsi trup je podla mna este lepsie aspon nemusis mat sedanku do nebies.
Na Koyuk rovno zabudni tam neni sanca zohnat a uz vobec vo velkosti 54 ktora by ti zodpovedala. Z toho co si vymenoval je podla mna pomer cena/osadenie najlepsie ten soot50 2019. No tu pozor lebo su dve verzie: jedna ma paky rs505 to su tie skarede velke ako na obrazku z velocity, a potom je verzia ktora ma normalne 105kove paky(tu maju v MA cena bola tusim 1039€)
Pri tom soot-e je Mko od 174cm, ale kazdy bike treba skusit. Ja som mal vyhliadnuty cube vo velkosti 56 a vsade som sa dozvedel ze to bude na moju vysku 176cm a inseam 84cm velke, no ked som ho vyskusal sadol ako uliaty takze vzdy treba skusit
dakujem, dost ste mi pomohli. Teraz som rozhodnuty ze pojdem do gravelu, plaste vymeniat mi nebude vadit a ta vacsia univerzalnost moze byt fajn.
Este jedna vec, vysku mam 175 cm ale podla mna relativne kratke nohy a dlhsi trup - inseam 77-78 cm aj s tretrami ale urcite nie menej ako 75 cm a tak vaham aku velkost zvolit, ci S/M.
Chybička odstránená. Večer keď som odkladal bike som si všimol čo som urobil a hneď som to napravil. Ale aj ostatný ste si to všimli tak prikladám foto ??? aby ste mi verili...
Ja som zobral Fulcrum Racing 6...jazdia dobre a cenovo ta nezrujnuju. Paci sa mi, ze dostanem celu sadu adapterov, cize viem ich pouzit aj na dalsi bike.
Momentalne jazdim 32ky plaste, takze 17tka rafik je ok. Povodne som chcel Racing 7 s 19mm rafom ... ale neboli uz.
Ja som zobral Fulcrum Racing 6...jazdia dobre a cenovo ta nezrujnuju. Paci sa mi, ze dostanem celu sadu adapterov, cize viem ich pouzit aj na dalsi bike.
Momentalne jazdim 32ky plaste, takze 17tka rafik je ok. Povodne som chcel Racing 7 s 19mm rafom ... ale neboli uz.
Pozriem ich diky moc ja jazdím 28icky ale tiež uvažujem nad 32kami plášťami lebo s 28ickami fakt len ta cesta.
Tento rok som presiel na tieto https://www.dtswiss.com/en/products/wheels-road/endurance/er-1600-spline
Na povodnych kolesach sa mi opakovane lamali spice na zadnom kolese, aj ked bol urobeny novy vyplet a ked prdla asi piata, tak som to uz psychicky nezniesol a kupil nove kola Zatial sluzia vyborne. Myslim, ze s tymi GR tiez neurobis chybu a asi by som ich aj ja zobral, keby ich prave vtedy nemali vypredane. Bral som z bike24, aktualne ich nemaju.
Tento rok som presiel na tieto https://www.dtswiss.com/en/products/wheels-road/endurance/er-1600-spline
Na povodnych kolesach sa mi opakovane lamali spice na zadnom kolese, aj ked bol urobeny novy vyplet a ked prdla asi piata, tak som to uz psychicky nezniesol a kupil nove kola Zatial sluzia vyborne. Myslim, ze s tymi GR tiez neurobis chybu a asi by som ich aj ja zobral, keby ich prave vtedy nemali vypredane. Bral som z bike24, aktualne ich nemaju.
No na bike 24 by ich mali mat len sa trosku bojím objednávať zo zahraničného eshopu
By ma teda zaujímalo ako to je s tým "krásnym" radením keď musela reťaz cez to ramienko prechádzať dosť hlučne a zadrhávať.
Tak pre vysvetlenie. Kým som hľadal optimálnu dĺžku reťaze tak som používal starú reťazovú spojku. Po nájdení optimálnej dĺžky a vyskúšaní prevodov som reťaz znova rozpojil a dal novú spojku. A potom som urobil fotky lenže ako som sa pri skladaní ponáhľal tak som omylom navliekol reťaz tak ako bola na fotkách. A všimol som si to až keď som odkladal bike. Tak som to hneď opravil ale už neodfotil a nezavesil sem. Áno keď som zaradil 30/11 na to aby som mohol fotiť tak sa mi zdalo že to šramotí viac ale skôr som to pripisoval prešmyku.
Servus, veľkosť je S a ja meriam 178cm. Sedí mi akurat
preto sa pytam lebo ja som so 185cm isiel kupovat L az som si v predajni vyskusal M a sedelo to ovela lepsie, tak som sa chcelen uistit ci to tak ma aj niekto iny lebo gt tabulka jednoznecne odporucala L
preto sa pytam lebo ja som so 185cm isiel kupovat L az som si v predajni vyskusal M a sedelo to ovela lepsie, tak somnsa chcelen uistit ci to tak ma aj niekto iny lebo gt tabulka jednoznwcne odporucala L
No ja som si popravde až dnes všimol že mi predali Sko. Mal som v pláne kúpiť Mko
Caute, mam rychlu otazku: preco je povolene jazdit autom zo Svateho Jura na Biely kriz, ak je to znacena zelena cyklocesta. Dvakrat som tam bol bajkom a obidva razy neviem ako som presiel okolo auta oproti, lebo ta cesta je alaromojuco uzka pre auto + cyklistu. Ked k tomu pripocitam, ze tam som videl decka jazdit s kolobezkami... Jednoducho hroza!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V kazdom pripade tu su kandidati:
GT Grade Expert 2020 - 1349 EUR ...
Tu su minusom aj mechanicke brzdy
Na Koyuk rovno zabudni tam neni sanca zohnat a uz vobec vo velkosti 54 ktora by ti zodpovedala. Z toho co si vymenoval je podla mna pomer cena/osadenie najlepsie ten soot50 2019. No tu pozor lebo su dve verzie: jedna ma paky rs505 to su tie skarede velke ako na obrazku z velocity, a potom je verzia ktora ma normalne 105kove paky(tu maju v MA cena bola tusim 1039€)
Pri tom soot-e je Mko od 174cm, ale kazdy bike treba skusit. Ja som mal vyhliadnuty cube vo velkosti 56 a vsade som sa dozvedel ze to bude na moju vysku 176cm a inseam 84cm velke, no ked som ho vyskusal sadol ako uliaty takze vzdy treba skusit
dakujem, dost ste mi pomohli. Teraz som rozhodnuty ze pojdem do gravelu, plaste vymeniat mi nebude vadit a ta vacsia univerzalnost moze byt fajn.
Este jedna vec, vysku mam 175 cm ale podla mna relativne kratke nohy a dlhsi trup - inseam 77-78 cm aj s tretrami ale urcite nie menej ako 75 cm a tak vaham aku velkost zvolit, ci S/M.
V kazdom pripade tu su kandidati:
GT Grade Expert 2020 - 1349 EUR - https://www.velocity.sk/bicykle-gravel/2020-gt-grade-expert - pozdava sa mi hmotnost, "pruzenie" v zadnej stavbe, minus je farba
Kellys Soot 50 M 2019 - 1299 EUR (alebo z Malaciek za 1000 nieco
CTM Koyuk 3.0 - 1400 EUR - https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gravel-a-cyklokros/ctm-koyuk-30-matna-seda-cervena-model-2020.html
Fuji Jari 1.3 2019 - 1359 EUR - https://www.mtbiker.sk/shop/bicykle/gravel-a-cyklokros/fuji-jari-1-3-model-2019-tmavomodry.html - zaujal ma ovalny prevod ale zase jednoplatna neviem ci mi to bude vyhovovat
GIANT Revolt 1 Gunmetal Black 2020 - 1300 EUR - zevraj brzdy nie su moc dobre
Čo sa to nepáči na tej farbe ? ? Podľa mna je fajn.
https://www.bikecentrum.cz/17010/vysnene-stavby-upgrade-gt-grade/
Čo vravíte na tieto kola?
https://www.dtswiss.com/en/products/wheels-road/gravel/gr-1600-spline
Plánujem kúpu nejakých lepších kolies. Ďakujem
Pozriem ich diky moc
By ma teda zaujímalo ako to je s tým "krásnym" radením keď musela reťaz cez to ramienko prechádzať dosť hlučne a zadrhávať.
Čo vravíte na tieto kola?
https://www.dtswiss.com/en/products/wheels-road/gravel/gr-1600-spline
Plánujem kúpu nejakých lepších kolies. Ďakujem
Na povodnych kolesach sa mi opakovane lamali spice na zadnom kolese, aj ked bol urobeny novy vyplet a ked prdla asi piata, tak som to uz psychicky nezniesol a kupil nove kola
aka je to prosim velkost a kolko merias?
Na povodnych kolesach sa mi opakovane lamali spice na zadnom kolese, aj ked bol urobeny novy vyplet a ked prdla asi piata, tak som to uz psychicky nezniesol a kupil nove kola
No na bike 24 by ich mali mat len sa trosku bojím objednávať zo zahraničného eshopu
Servus, veľkosť je S a ja meriam 178cm. Sedí mi akurat
Vôbec sa nie je čoho báť, tovar mi z DE chodi rýchlejšie ako z SK shopov a reklamácie tiez nie sú žiaden problém.
Tak pre vysvetlenie. Kým som hľadal optimálnu dĺžku reťaze tak som používal starú reťazovú spojku. Po nájdení optimálnej dĺžky a vyskúšaní prevodov som reťaz znova rozpojil a dal novú spojku. A potom som urobil fotky lenže ako som sa pri skladaní ponáhľal tak som omylom navliekol reťaz tak ako bola na fotkách. A všimol som si to až keď som odkladal bike. Tak som to hneď opravil ale už neodfotil a nezavesil sem. Áno keď som zaradil 30/11 na to aby som mohol fotiť tak sa mi zdalo že to šramotí viac ale skôr som to pripisoval prešmyku.
preto sa pytam lebo ja som so 185cm isiel kupovat L az som si v predajni vyskusal M a sedelo to ovela lepsie, tak som sa chcelen uistit ci to tak ma aj niekto iny lebo gt tabulka jednoznecne odporucala L
No ja som si popravde až dnes všimol že mi predali Sko. Mal som v pláne kúpiť Mko
Update:
Hmm, podla tohto vyzera, ze auta tam nemaju co hladat:
https://www.google.com/maps/@48.2632814,17.2006056,3a,72.2y,44.25h,84.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1s71nnbzipOWP_aZvEI6zCew!2e0!7i13312!8i6656
Moze mi to niekto potvrdit? Co sa moze robit s takymito autickrami?