Este par dni trva akcia, takze to budete mat pocas nasledujucich 12 mesiacov za 1 euro mesacne, ale jasne - stale tu ide len o pocit, ze odoberam energiu z inej kopky. Ale co z toho? Keby vsetci im platili za tuto blbost, tak zatvoria Mochovce? Fakt nevidim co je za tym a kto dostane tie prachy...
Minikin:
Asi ako "bio"] produkty .. n*2% za dobry pocit a n*5 % pre toho obchodnika, co lepi nalepky bio /prehanam/ ..
7e asi pojde do velkeho alobalu, z ktoreho potom ulieva ten, kto ma alobal pod rukou. Vcera to bol mozno smer, dnes zas ina politicka strana. Tak to bolo, je a bude. Ponevaz, ak alobal spravuje niekto, kto nechce pustit nic "ako sa patri", tak tam nevydrzi, natisne sa tam spriateleny "pustac". Cim vacsie peniaze sa niekde nahromadia len tak, tym vacsie /doplnit podla uvazenia/ sa tam primotaju .. ale tak Tebe to pisat nemusim
dvenohy: noo, tak je to jasne .. je to z EU a cenne papiere.. aby bolo s cim obchodovat a spekulovat. A vyrabat dalsie penaize z nicoho...
lto , Dvenohy
Treba sa ich v druhom kole opytat, kolko % energie zo zelenych zdrojov nakupovali pred zaciatkom kampane a kolko teraz. Som zvedavy ci a co odpisu.
Ani netreba .. vsjo jasno. Zelena elektrina je lesteny prd, zamienka, aby ludia dobrovolne zaplatili 2e mesacne do cennych papierov. Oni nedostanu nic, certifikaty si zaobchoduje niekto a z toho sa "vyzdima" zisk. S papiermi sa potom daju robit presne tie nekale praktiky, o ktorych taktne mlcia. "Zelene" papiere maju dnes punc doveryhodnosti a silny status povedomia, kam neradno sahat. Historia sa nemeni, len mena
Čaute, neviete náhodou co bola dnes za akcia na Tyrsovom nábreží okolo 17-17:30? Videl som tam skupinu asi 20+ cestných cyklistov, tak reku ma to zaujalo
Čaute, neviete náhodou co bola dnes za akcia na Tyrsovom nábreží okolo 17-17:30? Videl som tam skupinu asi 20+ cestných cyklistov, tak reku ma to zaujalo
To, že polícia detaily o prípade nehovorí, je podľa IT odborníka Ľubora Illeka zo Slovensko.Digital pochopiteľné. Zároveň však nabáda, aby sa okolo prípadu nevytvárala zbytočná panika a vysvetlila sa situácia.
„Od pani Remišovej očakávam, že povie, ktoré údaje boli ohrozené a aké opatrenia urobili, aby sme si boli istí, že v tejto chvíli tento typ problému už nie je,“ povedal Illek.
duves Ked som bol pred par rokmi v Buenos Aires, tak nam od zakaznika nedovolili ist peso s batohmi do vedlajsieho obchodneho centra, co bolo cca 500 m a tak sme museli ist taxikom. Ale ked som tam behal v okoli mesta (tiez v tej casti Tortugitas) bez cohokolvek, tak som sa citil safe...ved vsade hliadkuju policajti a sbskari. Domy boli oplotene vysokym plnym plotom, navrchu so ziletkami a v rohoch boli pozorovatelne ) Musi tam byt zaujimavy zivot...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Asi ako "bio"] produkty .. n*2% za dobry pocit a n*5 % pre toho obchodnika, co lepi nalepky bio /prehanam/ ..
7e asi pojde do velkeho alobalu, z ktoreho potom ulieva ten, kto ma alobal pod rukou. Vcera to bol mozno smer, dnes zas ina politicka strana. Tak to bolo, je a bude. Ponevaz, ak alobal spravuje niekto, kto nechce pustit nic "ako sa patri", tak tam nevydrzi, natisne sa tam spriateleny "pustac". Cim vacsie peniaze sa niekde nahromadia len tak, tym vacsie /doplnit podla uvazenia/ sa tam primotaju
dvenohy: noo, tak je to jasne .. je to z EU a cenne papiere.. aby bolo s cim obchodovat a spekulovat. A vyrabat dalsie penaize z nicoho...
Treba sa ich v druhom kole opytat, kolko % energie zo zelenych zdrojov nakupovali pred zaciatkom kampane a kolko teraz. Som zvedavy ci a co odpisu.
https://www.facebook.com/groups/164061920382848/permalink/2884821864973493/
utp
„Od pani Remišovej očakávam, že povie, ktoré údaje boli ohrozené a aké opatrenia urobili, aby sme si boli istí, že v tejto chvíli tento typ problému už nie je,“ povedal Illek.
https://tv.idnes.cz/lifestyle/argentina-loupez-kradez-skutr-vlasy-zamotane.V200610_200638_idnestv_vojt
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/mexiko-cykliste-krzysztof-chmielewski-holger-hagenbusch-vrazda.A180514_092756_zahranicni_aha