idem robit prvy nakup na wiggle a nasiel som toto: http://www.wiggle.co.uk/referal.aspx
takze hladam niekoho kto uz je zakaznikom. ja by som mal dostat okuliare a dotycny 10% cize nejakych 10-15 libier.
ak som to dobre pochopil...
Wigglaci nestihaju, tak to tak aj vyzera. Ja som tiez mal dnes jeden dostat a len vcera ho zabalili a pripravili, no zatial ho kurierska spolocnost ani neprebrala. Som zvedavy, ako to chcu dorucit najneskor dnes
No tak sa nam to zamotava. V zivote by som si nemyslel, ze pri trackovanej zasielke moze vzniknut takyto problem. KKti z wigglu poslu jednu objednavku v dvoch krabiciach, ktore aj podla trackingu pridu do BA. Este vacsi kkti v UPS urobia z dvoch krabic jednu a poslu to do KE. Ti mi jednu z tych krabic dorucia, druha je bohvie kde. No a UK tracking vratane wigglu sa momentalne tvaria, ze obe krabice boli dorucene. WTF!!! Takze 9€ vesiak prisiel a 140€ oblecenie je v f*****. Teraz ked kazdy povie, ze dorucil co mal, mozem ist hryzat datelinu na luku...
Nie, pockal som na vyjadrenie wigglu. Samozrejme, ze ziadne neprislo Srat taku tech. podporu. Po tyzdni ci kolko ale prisiel aj druhy balik so zbytkom veci. Takze asi tolko k wigglu. Moj posledny kauf odtial.
Ja osobne roky objednávam z wiggle, mam u nich už vyše 50 objednávok, aj teraz v nedelu som objednal priplatil si necele 2€ za sledovanu zasielku, poslali to cez skynet, dnes ráno to bolo doručené SPS kuriérom, všetko bez problémov. Raz sa mi stalo, že mi poslali miesto 2m bowdenu len 1,8m, tak mi ako kompenzáciu poslali celu 10m rolku a raz mi miesto dvoch brzdovych kotučov poslali len jeden, tak mi potom poslali dva ako kompenzáciu. Za mňa je wiggle najoblúbenejší cykloshop. Customer service je naštandardný a aktuálne dali na male veci ako hlavove zloženia a podobne poštovne len 2,49€ čo je nižšie než má 90% e-shopov na slovensku.
Skynet funguje, len wigglu to casto trva. Povacsine objednam v pondelok s dorucenim najneskor vo stvrtok a len vo stvrtok to posunu kurierovi, v piatok sa to objavi na Slovensku a v pondelok to dorucia.
Ahojte. Ako sa da (ak sa da) zriadit firemne konto na wiggle? Ako to maju s vratenim dane? Som platca DPH na slovensku aj cezhranicnej DPH pre EU. Niekto realne skusenosti? Ich support neraguje na otazky. Dik
Skynet píše, že je v Londýne, ale kuriér ma už naháňa na Slovensku
30 Sep 20 12:34 Bratislava - SLOVAKIA Out for Delivery
30 Sep 20 10:00 Bratislava - SLOVAKIA Arrived Hub
29 Sep 20 15:41 London - UNITED KINGDOM Arrived Hub
Mne zas pise, ze je na rozvoze, ale nikto ma nekontaktoval.
Snad zajtra.
Ide mi zasielka z wiggle.co.uk cez DHL Express a prave mi prisiel mail o zadrzani a precleni zasielky (chcu splnomocnenie, sumu/fakturu atd. na colne konanie) a teda z toho vyplivajuce dalsie poplatky. Wiggle uvadza ze vsetky poplatky su zahrnute uz v cene bojednavky. Mate s tym skusenosti?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ak ano, tak neries a objednaj znova ...
resp. reklamu (cez paypal), pockaj na peniaze a objednaj znova
Ten skynet tracking vám funguje normálne? Wiggle píše, že balík bol spracovaný a skynet že ho nepozná
30 Sep 20 12:34 Bratislava - SLOVAKIA Out for Delivery
30 Sep 20 10:00 Bratislava - SLOVAKIA Arrived Hub
29 Sep 20 15:41 London - UNITED KINGDOM Arrived Hub
Mne zas pise, ze je na rozvoze, ale nikto ma nekontaktoval.
Snad zajtra.
bike-discount posiela