Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Mal som teraz Veloflex Raven 28mm, super galuska, pohodlná, rýchla, len som ju po 2 mesiacoch zrušil malým defektom, ktoré nechcelo mlieko zalepiť. Tak som dal naspäť osvedčené Continental competition. Škoda, lebo som bol s ňou spokojný. Možno jej dám ešte niekedy šancu.
Ja jazdim teraz ospevovane plaste continental grand prix 4000s ii a tak mi smyklo koleso v zakrute ze len tak tak som to smerom do protismeru ustal...
Na trening mozno v poho ale na nahanacky / zavod ani hovno. Veloflex bol prilepeny k zemi oproti tomuto
Jazdime už 8-rok toto Tufo S33 Pro galuska 21 a teraz skúšame Continental Set Attack&Force Comp 22/24 mm VectranBreaker zatiaľ rozdiel "len" v životnosti.
Veloflex master - 23 eur
vs
Vittoria corsa g2.0 - 36 eur
Oplati sa investovat do vittoriek?
+ otazka, z vittoriek by som bral 25 sirku, ale u veloflexu ta 25 ma velmi male rozmery ked pozeram bikerollingresistance test, tzn tam zobrat az 28 sirku radsej? Pojde to na 15c siroke rafiky.
aaha, tak to potom naozaj nie. Som myslel ze aspon 4k daju. Pozeram ze ty mas asi corsy? ako to je s defektami oproti napr gumam s klasickou konstrukiou?
Teraz mám tufo 24mm plášťovku s33 pro
trošku väčšia váha, trošku pomalší(s-works turbo nie cotton) 1100 km bez defektu. Tie s-works boli náchylné na defekty.
Prvy krat som daval dole staru galusku ktora bola nalepena lepidlom Continental Carbon cement a poviem vam ziadna sranda. Dost som sa natrapil pokial som ju strhol. Neviem ci novu nalepit tym istym lepidlom (akcne som vtedy kupil uz dalsiu plechovku ) alebo pouzit nejake ine lepidlo alebo Tufo pasku. Tiez vam to Continental lepidlo tak silno drzalo galusku?
BTW aj mne po strhnuti mi ostalo stare lepidlo po celom obvode rafiku. Cital som tu ze najlepsie je pouzit Tufo cistic , ci toluén . Ja som to zacal strhavat prstom co je dost pracne a neskutocne pomale. Siel som kupit toluén ale nejako som sa bal ho pouzit ci to nemoze poskodit karbon tak som pokracoval prstom. Po case som rezignoval . Potom ma napadlo , zobral som tu istu staru galusku ktoru som strhol a tou klznou castou som zacal suchat po lepidle. Poviem vam ze celkom rychlo sa mi podarilo dat to lepidlo dole , par minut a rafik bol cisty. Uz ziadne fetovanie toluénu ci riedidla alebo Tufo cistic. Pouzite tu istu staru galusku nech vycisti miesto pre novu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz mám Tufo S33 pro 21mm a chcelo by to niečo širšie (23-25)...
Ja jazdim teraz ospevovane plaste continental grand prix 4000s ii a tak mi smyklo koleso v zakrute ze len tak tak som to smerom do protismeru ustal...
Na trening mozno v poho ale na nahanacky / zavod ani hovno. Veloflex bol prilepeny k zemi oproti tomuto
vs
Vittoria corsa g2.0 - 36 eur
Oplati sa investovat do vittoriek?
+ otazka, z vittoriek by som bral 25 sirku, ale u veloflexu ta 25 ma velmi male rozmery ked pozeram bikerollingresistance test, tzn tam zobrat az 28 sirku radsej? Pojde to na 15c siroke rafiky.
trošku väčšia váha, trošku pomalší(s-works turbo nie cotton) 1100 km bez defektu. Tie s-works boli náchylné na defekty.