Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
No áno auto šlape ako hodinky bez jediného problému celé roky odkedy ho máme v rodine to ale neznamená že keď nastane problém tak sa na to vydrbem len preto že je to 12 ročné auto a má nabehané 200 000. Ale chápem tvoj postoj a dík za názor. Možno riešim ***** ale aj o takéto auto sa môže človek tiež ešte aspoň ako tak starať po funkčnej stránke.
Ahoj, ten zvuk je taky plechovy, podla mojho nazoru je to len nieco uvolnene v priestore motora. (co si asi myslis aj sam) na mojom Lanceri som mal nieco podobne a boli to uvolnene nity na plechu ktory izoloval vyfuk od karosérie...takze ja by som zacal asi vyfukom, pripadne nejakym krytom motora...
nie upne rovnaky zvuk robilo aj mne, hlavne po nastartovani a pridani z volnobeznych otacok na "bezne" otacky. Bolo to citelne viac pocut pri alternatore, tak som behol k znamemu a bola volnobezka aleternarorovej remenice(vraj bola tesne pred rozpadnutim/zadretim). Netusim ci budes mat tiez to iste ako ja
Akoze mas najazdene 194000km na Suzuki Swift a ty riesis nejake zvuky? Ide auto? Ide. ***** nato. Taketo zvuky ries, ked budes mat nove auto do 20000km.
Toto je dobre drbly pristup....pokial auto vydava zvuk aky by vydavat nemalo, treba to riesit....
Na bicykli tiez nejazdis ked ti vydava podovne zvuky ale riesis to servisom....
Ďakujem chalani. Tak to budem ešte chvíľu sledovať a snáď to lokalizujem. Aspoň ste mi dodali trocha pozitívnejšieho myslenia a naviedli ma na možné zdroje hluku z vašich podobných skúseností
Tak som sa rozlucil s Mondeom. Slo do srotu. Na tachometri 350000km. Nieco sa pokazilo v elektronike a 4 servisy (vratane autorizaku) nevedeli co. Poslednych 2000km v nudzaku ale neostal som visiet nikdy a na vrakac doslo po svojich. Ach. Uz len najst rozumnu nahradu.
mdfk to môže byť skutočne čokoľvek od alternátora cez nejaké ložisko v kladke až po rezonujúci kryt.Ak si to neservisuješ sám tak to niekomu daj urobiť aby ťa to nenechalo v tú najnevhodnejšiu chvíľu.
Nechápem , že ak niekto automobilom “ nechápe “ a chce ich chyby rýchlo diagnostikovať na základe neexistujúcich poznatkov , že to nenechá urobiť profesionálom a nedá im zarobiť ... vieme ako dopadnú “ samoliečitelia “ , ak dôjdu s rozlezenymi tumormi po celom tele mne do nemocnice . Len taka paralela .
zas na druhej strane v autorizaku si veselo vypýtaju 60 -80e na hodinu bez hanby.... keby som tak ja robil tak robotu nemám.... aj olej som dal meniť v pežote vramci garančky a za 7erový olej mi po zľave! učtovali 13,90 .... tak sa ani nečudujem
A to si sa Ramon1 ešte nestretol s prístupom,že my sme autorizovaný servis,my najlepšie vieme čo tvoj vehikel potrebuje, preto sme aj najdrahší, tak z toho dôvodu ti preventívne začneme hľadať chybu vždy na najdrahších suciastkach, pollitre(v eurách) len tak lietajú) ,aby nakoniec na závadu prišiel normálny,nie autorizovaný servis za pár drobných?
Asi toľko k autorizovanym servisom, sú aj dobré, sú aj zlé.
Ešte otázka...a kde máš istotu, že ti tam ten tvoj olej dali?
Minule nám týpek z autorizovaného servisu servisoval stavebný kompresor, bol síce nesmierne pomalý, na druhej strane odsavackou nechal z 5 litrovej náplne 2 litre starého oleja vo vani. Keby som si to neskontroloval vypustením, tak neverím...
Hned ako som si prve auto kupil tak som sa naucil si robit spotrebak sam, lebo ci uz je to drahe dakoho platit, tak casto krat sa aj odrbava na kvalite.
Keď mi skončí na Multivan predĺžená záruka určite nebudem servisovat za 35€/hodinu a nedám 35€/liter za olej čo kúpim 5 litrov za 30€!!! Zas ***** nie som ... pozaručny Avensis servisujem u spoľahlivého “ neautorizovaného “ servisaka . A spokojný som .
Marinada no pokial kupuješ nové a nechceš prísť o záruku , na vyber nemáš ...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je dobre drbly pristup....pokial auto vydava zvuk aky by vydavat nemalo, treba to riesit....
Na bicykli tiez nejazdis ked ti vydava podovne zvuky ale riesis to servisom....
Asi toľko k autorizovanym servisom, sú aj dobré, sú aj zlé.
toto nieje o o*****ach a bananoch skor o tom ze autorizaky cloveka zoderu z koze...35E vo VW a 10E vsade inde,ten isty olej
Lebo prvy krat mi nauctovali za 3,3 litra oleja 70€ 🤣🤣🤣
nefnukam, len ide o princíp, jednať so zákazníkom seriozne nie chrapunsky....
nefnukaj čo si kupil to si servisuješ
Minule nám týpek z autorizovaného servisu servisoval stavebný kompresor, bol síce nesmierne pomalý, na druhej strane odsavackou nechal z 5 litrovej náplne 2 litre starého oleja vo vani. Keby som si to neskontroloval vypustením, tak neverím...
Marinada no pokial kupuješ nové a nechceš prísť o záruku , na vyber nemáš ...