IngVisitorA ja este doplnim ze to nieje len o sirke ale aj o hmotnosti plastov. Teraz mam 35ky co maju do 350g/kus a to lieta neskutocne. Vela endurance geometrii je dost blizko ku gravelom, len tam nevojdu tak siroke plaste a tie stredy su o kusok nizsie.
Dnes nás teda čakali zložené, nastavené, bolo po búrke, vyrazili sme pár kilometrov domov, polovica asfaltová cyklotrasa, polovica po blatovej poľnej ceste Priateľka nadšená, ja tiež!! Zajtra prvý väčší výjazd..
Lost lenže veľa ľudí zabúda zarátať náklady na dopravu do ceny biku. Neviem odkiaľ je pán, čo to kúpil, ale cesta BA-Viedeň-BA niečo stojí. Kým Koyuk mohol mať u svojho lokálne predajcu, tam musel ísť do Viedne. Kľudne sa môže stať, že po zarátaní nákladov (bez zníženia ceny od predajcu) by bol na rovnakej cene ako za Koyuk.
Jano1987 žijem vo Viedni, takže toto som riešiť nemusel. Ale ako píše elpha, spiatočný lístok na vlak stojí 14€, prípadne bus jednosmerne 5€ a naspäť už výlet. V cene biku je montáž, nastavenie, preto to trvá do druhého dňa, ale keď si to spravíš sám, tak si ho vieš hneď zobrať. Ak by Ti nesadol, tak do 30 dní ho vieš vrátiť a dostaneš poukážku na iný tovar v 100% výške. A do roka máš nárok ešte na jeden servis.
XXL Sports má vo Viedni 3 predajne, autom je dostupná najlepšie tá v SCS (Shopping City Sud), je to hneď pri diaľnici. Zvyšné 2 sú v pohode vlakom/busom na hlavnú stanicu (Haupbahnhof) a odtiaľ metrom. Prípadne sa dá objednať s doručením do Rakúska za 30€, len do zahraničia neposielajú.
Kľudne napíšte správu, ak chcete poradiť, rád pomôžem pri kúpe. Po dnešných 40km som nadšený )
Inak mám 186, sed 85 a mám veľkosť L, priateľka 167, sed 79 a veľkosť S.
Dnešný výjazd v Považskom Inovci dopadol len tak - tak. Skoro som nedošiel domov. Najskôr som myslel že na zadnom kolese praskla š*****, plášť mi začal šúchať o rám a posledných 20 km sa to zhoršovalo. Doma som zistil, že špice sú v poriadku, v plášti sa medzi vnútornou a vonkajšou vrstvou urobila bublina a behol do nej vzduch. Vykrútilo ho asi na 20cm do boku a na dvore mi už začal vytekať tmel.
Panaracer Gravelking SK TLC 700X35 išli do smetí, mali za sebou 4100 km. Teraz som nahodil pôvodné Maxxis Razzo.
Takto, ja nehovorím, že to je drahé, alebo čo. Nie každý žije v BA, aby mal tú možnosť. Len o to porovnanie cien šlo. Argumentovať tým, že predajca mi dal zľavu a preto je to lacnejšie ako konkurencia mi nepríde fér. Známy takto stiahol o 6000€ cenu na aute. Chcel niečo, len predajca že 3 mesiace si počká, ale keby chcel, má tu niečo skladové, čo neprevzial zákazník vo vyššej výbave a silnejším motorom. On, že ak to dostanem za cenu toho, čo som chcel, tak to zoberiem. Predajca mu tú zľavu dal. Ale keby si ho nakonfiguroval, tak ho stojí o 6000€ viac.
Tak sa mi postastilo, vyskusal som CTM Koyuk 2.0 a dost sa mi pozdaval, geometria pohodlna, bike lahka, vybava ok, cena tiez fajn a tak som ho kupil Prekvapivo napriek mojim kratkym noham a 175 cm vyske bola velkost 56 pohodlnejsia nez 54. A skusal som aj cestak Scott Addict 30 disc tusim a bol tam nejaky rozdiel ale nie brutal markantny. Este si zvyknut na radenie a SPD-cka a sranda moze zacat
Tak sa mi postastilo, vyskusal som CTM Koyuk 2.0 a dost sa mi pozdaval, geometria pohodlna, bike lahka, vybava ok, cena tiez fajn a tak som ho kupil Prekvapivo napriek mojim kratkym noham a 175 cm vyske bola velkost 56 pohodlnejsia nez 54. A skusal som aj cestak Scott Addict 30 disc tusim a bol tam nejaky rozdiel ale nie brutal markantny. Este si zvyknut na radenie a SPD-cka a sranda moze zacat
Zaujimave je, ze aj pri velkosti 54 som mal sedlo stale vysoko pomerne (aj ked bolo uplne najnizsie ako sa dalo) takze s tymto si nepomozem ale celkovo posed lepsi na 56-ke
Dnešný výjazd v Považskom Inovci dopadol len tak - tak. Skoro som nedošiel domov. Najskôr som myslel že na zadnom kolese praskla š*****, plášť mi začal šúchať o rám a posledných 20 km sa to zhoršovalo. Doma som zistil, že špice sú v poriadku, v plášti sa medzi vnútornou a vonkajšou vrstvou urobila bublina a behol do nej vzduch. Vykrútilo ho asi na 20cm do boku a na dvore mi už začal vytekať tmel.
Panaracer Gravelking SK TLC 700X35 išli do smetí, mali za sebou 4100 km. Teraz som nahodil pôvodné Maxxis Razzo.
Zhanam plast 27,5"x1,5".No vsade na mna vyskakuje Maxxis Detonator.Tak neviem,ci vobec existuje aj daco ine.Kludne to moze mat aj mini dezen.Sirsie,ani tazsie nechcem.Cena 20€ a do 500g,viac za 1 nedam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pánska verzia (šedo-modrá) https://www.xxlsports.at/white-gx-pro-20-gravelbike-herren/p/1170641_1_style
dámka verzia (šedo-ružová) https://www.xxlsports.at/white-gx-pro-ane-20-gravelbike-damen/p/1170642_1_style
Dnes nás teda čakali zložené, nastavené, bolo po búrke, vyrazili sme pár kilometrov domov, polovica asfaltová cyklotrasa, polovica po blatovej poľnej ceste
celkom sa mi páči, láka ma ísť kuknúť naň do tej Viedne
XXL Sports má vo Viedni 3 predajne, autom je dostupná najlepšie tá v SCS (Shopping City Sud), je to hneď pri diaľnici. Zvyšné 2 sú v pohode vlakom/busom na hlavnú stanicu (Haupbahnhof) a odtiaľ metrom. Prípadne sa dá objednať s doručením do Rakúska za 30€, len do zahraničia neposielajú.
Kľudne napíšte správu, ak chcete poradiť, rád pomôžem pri kúpe. Po dnešných 40km som nadšený
Inak mám 186, sed 85 a mám veľkosť L, priateľka 167, sed 79 a veľkosť S.
Tak sa mi postastilo, vyskusal som CTM Koyuk 2.0 a dost sa mi pozdaval, geometria pohodlna, bike lahka, vybava ok, cena tiez fajn a tak som ho kupil
Tak sa mi postastilo, vyskusal som CTM Koyuk 2.0 a dost sa mi pozdaval, geometria pohodlna, bike lahka, vybava ok, cena tiez fajn a tak som ho kupil
Tiez mam 56 pri 177cm
Zaujimave je, ze aj pri velkosti 54 som mal sedlo stale vysoko pomerne (aj ked bolo uplne najnizsie ako sa dalo) takze s tymto si nepomozem ale celkovo posed lepsi na 56-ke