Podla mna to musis poslat naspat na vlastne naklady a potom ak ti to uznaju, tak ti preplatia aj naklady. Hlavne si zober blok za postovne.
Alebo pockaj na ich vyjadrenie a mozno ti poslu do mailu tie stitky, ktorymi sa to da poslat postou zadarmo naspat.
Ked vracias tovar, lebo chces vymenit, tak sa vypisoval formular a ten si prilozil do balika. Ked im prisiel balik, tak ti poslali peniaze na ucet. Ty si si medzi tym objednal inu velkost a zaplatil. A prisiel ti novy balik so spravnou velkostou. Musis si pozriet reklamacny poriadok a podla toho asi napisat mail kde im vysvetlis tvoj problem a napises poziadavky ake mas. A budes cakat.
BartolomejGondavnormalne ich poziadaj o return label, zabalis do krabice a odovzdas na poste, prepravne su ich naklady. plati samozrejme v ochrannej lehote 14 dni ..
Neviem ako v okoli Spiskej, ale v PK dorucuje baliky od DHL firma SPS/InTime. Na trackovacich strankach DHL sa po prichode na SK zobrazi lokalne cislo 703-2XX-XXXXXXXX a to treba vytrackovat cez SPS/InTime.
Aktuálna zásielka (13 položiek, všetko bolo skladom) z bike-discount 10 dní od objednávky do doručenia. Po objednávke sa týždeň nič nedialo, až potom sa to pohlo. Doručenie už bolo bleskové. Na stránke majú uvedené, že odoslanie od nich môže trvať až 7 prac. dní kvôli aktuálnej situácii. Ako obvykle, všetko v pohode. Aj prilba sedí, čo som sa trocha bál, bo som na rozhraní veľkostí a aktuálnu značku som nemal vyskúšanú.
In Tíme jedna veľká katastrofa 🤮. Dnes som si bol osobne zobrať balík s Bike-Components. Z nemecka za dva dni v Bratislave oni to majú vyše týždňa na sklade. Keby som ďalej čakal neviem kedy by to doviezol kuriér. Treba si prečítať recenzie na ich stránke, proste katastrofa.
Nemôžem inak ako súhlasiť. Ja s nimi práve riešim reklamáciu- poškodený balík, lepšie povedané riešim ju len ja, oni na to z vysoka...
Tak neschopných, neochotných a arogantných ľudí som v doručovateľskom odvetví ešte nestretol. Už som oboznámil SOI, ja s nimi viac nemienim strácať čas a nervy.
Žiaľ nedá sa im úplne vyhnúť, balíčky od DHL zo zahraničia majú na starosti bohužiaľ oni.
ale veď od bike-discount.de sa da vybrať aj DPD. Ja som vybral ich a všetko v pohode, za necelý týždeň som mal balík doma.
DHL sa treba z ďaleka vyhnúť.
19.06. objednané a zaplatené, 22.06.potvrdená platba, 30.06. odoslané a vystavená FA
od dnes 01.07. znížili v DE DPH na nervy, bolo by to lacnejšie o cca25€ áaaach jáááj
Bolo, ale len keby si si to dal poslat na nemecku adresu. Velke obchody fakturuju DPH krajiny, z ktorej je odberatel. Aj preto sa v shopoch menia ceny podla krajiny, ktoru si nastavis.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo pockaj na ich vyjadrenie a mozno ti poslu do mailu tie stitky, ktorymi sa to da poslat postou zadarmo naspat.
V SNV je tu https://www.sps-sro.sk/sk/Kontakty/Pobocky-a-servisne-strediska.html
Tak neschopných, neochotných a arogantných ľudí som v doručovateľskom odvetví ešte nestretol. Už som oboznámil SOI, ja s nimi viac nemienim strácať čas a nervy.
Žiaľ nedá sa im úplne vyhnúť, balíčky od DHL zo zahraničia majú na starosti bohužiaľ oni.
DHL sa treba z ďaleka vyhnúť.
od dnes 01.07. znížili v DE DPH na nervy, bolo by to lacnejšie o cca25€ áaaach jáááj