Chlapci,k tomu bajku..
Mam ho sice kratko,odjazdila som na nom 490km a musim napisat,ze s nim nemam vobec ziaden problem.
Dala som si vymenit predstavec za dlhsi,vymenila podlozku a jedine co mi nesadlo bolo sedlo.To som zhodila z treku a jazdi sa mi na nom v pohode.
Apropo,mam 173cm
To nič nemení na tom, že sa tu všetci tešili na foto tvojej maličkosti
Vidím, že ty si to s tým presedlania z HT myslel vážne, keď si sa dostal s predstavcom tak nízko i napriek závodnej geo Tarmacu. Alebo si už mal v minulosti skúsenosť s cesťákom?
Dnes prve tri hodiny v zivote Flexibilny som dost, nemam problem si bozkavat kolena. Ved mi aj v predajni nechceli az tolko zrezat, ze vraj budem lutovat potom. Asi na patkrat sa ma pytali ci vazne az tolko Rajdy na HT mam tiez dost nizko a pocas asfaltovych presunov som sa bezne drzal za korunku vidly. U toho Tarmacu ked sa drzim za paky tak je to ze "relaxed fit". Roviny som siel dnes vsetky za dropy a tiez ziaden problem. Nechal som si ale jednu podlozku pre istotu ak nahodou budem menit predstavec v buducnosti, aby som mal dostatok krku vidlice. Musel som ale zhodit offsetovu sedlovku, 20mm je pre mna dost. Mal som koleno za osou pedalu. Neviem preco tam ten offset je, ten ram nema nejaku brutalne strmu sedlovu trubku. 74° dnes ma kadejaky progresivny horak alebo mi je ten ram nebodaj velky?
Myslis, ze som mal ist do mensieho ramu? 52-ka uz mala mensie kluky, sice len 4mm mensi reach, ale iba 90mm predstavec a o dalsich 17mm mensi stack. Sedel som na 52-ke, sice inej, ale uz mi to prislo dost kratke. V rychlom zjazde uz som sa citil dost neisto. Na Tarmacu si sedim a vpohodicke sebaisto aj v 70-tke. Mal som sa radsej vybrat cestou podloziek, offsetov a 110mm predstavca? Neviem, nepoznam ziletkarske specifika. Ram som vyberal prave tak, ze som podlozky a offsety zhodil prec a podla toho co mi sadne.
Este hodim fotky mojho posedu. Ved mozu sa aj ini so skusenostami vyjadrit.
Myslis, ze som mal ist do mensieho ramu? 52-ka uz mala mensie kluky, sice len 4mm mensi reach, ale iba 90mm predstavec a o dalsich 17mm mensi stack. Sedel som na 52-ke, sice inej, ale uz mi to prislo dost kratke. V rychlom zjazde uz som sa citil dost neisto. Na Tarmacu si sedim a vpohodicke sebaisto aj v 70-tke. Mal som sa radsej vybrat cestou podloziek, offsetov a 110mm predstavca? Neviem, nepoznam ziletkarske specifika. Ram som vyberal prave tak, ze som podlozky a offsety zhodil prec a podla toho co mi sadne.
Nerieš každú blbinu čo sa tu popíše, bicykel ti podľa nastavenia posedu sedí ako uliaty, menší určite nie...to už by si si kopal kolenami do lakťov.
To je len tu taká móda mať sedlovku do neba a potom 10cm podložiek pod predstavcom
Nech slúži, parádna farba.
graveler Ano je to 54-ka a ja mam 175cm, 81 inseam naboso.
Leony Tak radsej sa opytam kedze s cestakmi mam nulove skusenosti. Inac do lakta si viem kopnut uz aj teraz, musim davat pozor na to Prave ja som siel s takou filozofiou, ze podlozky sli pri skusani ako prve prec.
Jaiub Niekto rad casto meni biky, chce kazdu generaciu, inu farbu... Ja ale medzi nich nepatrim. Ak boh da, tento sa nazerie tolko km, ze potom uz ho nikto nekupi ani s kominom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pekny, aku mas dlzku kluky?
580 pri 56ke, reach 387
Mam ho sice kratko,odjazdila som na nom 490km a musim napisat,ze s nim nemam vobec ziaden problem.
Dala som si vymenit predstavec za dlhsi,vymenila podlozku a jedine co mi nesadlo bolo sedlo.To som zhodila z treku a jazdi sa mi na nom v pohode.
Apropo,mam 173cm
To nič nemení na tom, že sa tu všetci tešili na foto tvojej maličkosti
Ahaa,ze mi to nedoslo
Nerieš každú blbinu čo sa tu popíše, bicykel ti podľa nastavenia posedu sedí ako uliaty, menší určite nie...to už by si si kopal kolenami do lakťov.
To je len tu taká móda mať sedlovku do neba a potom 10cm podložiek pod predstavcom
Nech slúži, parádna farba.
Leony Tak radsej sa opytam kedze s cestakmi mam nulove skusenosti. Inac do lakta si viem kopnut uz aj teraz, musim davat pozor na to
Jaiub Niekto rad casto meni biky, chce kazdu generaciu, inu farbu... Ja ale medzi nich nepatrim. Ak boh da, tento sa nazerie tolko km, ze potom uz ho nikto nekupi ani s kominom