Vyskúšaj nahodiť plášte normálne s dušou a nafúkaj na maximálny tlak nech zapadnú patky do ráfika (také to puknutie). Vypusti vzduch z duše a daj dolu IBA JEDNU stranu plášťa z ráfika aby si mohol vybrať dušu. Namontuj bezdušový ventil, vyber z neho ventilku a daj tú voľnú stranu plášta naspäť a skús teraz dovnútra pustiť vzduch z kompresora a lebo bombičky. Aj druhá patka by ti mala puknúť a zapadnúť do drážky, potom naleješ tmel a dáš ventilku naspäť.
Cez zimu som mal kolesá v servise, menili prasknutú š***** a tiež som tam potom nemohol dostať plášť druhýkrát naspäť.
GOAMAN 21mm. Sirka by mala byt ok. Len ma este v noci napadlo, ze musim skontrolovat ci som niekde nezasiel paskou do patky, co by branilo plastu naskocit. Skusim aj tu mydlovu vodu. A zatial som sa len so zadnym kolesom trapil. Skusim este zhodit aj predne, aspon vyskusat ci pojde plast rovnako lahko dole a hore.
Kym som to mal rozpisane, dal este Lubodan dobry postup. Vyskusam.
Keby som neuspel, ozvem sa Truhlik50plus alebo blackman a nejak by sme sa dohodli cez SS.
Dakujem zatial za pomoc a napady.
Včera som bol otestovať nový gravel od Decathlonu, GRVL120 https://www.decathlon.sk/bicykel-grvl-120-id_8575940.html. Je to gravel za €560, čo je ešte o 40 menej ako na západe.
Pomer cena výkon je pri tomto bicykli neskutočný, asi nič výhodnejšie neexistuje. Má hliníkový rám, karbónovú vidlu s AL krkom, mechanické kotúčové brzdy a Microshift 1x10 groupset. 10,95 Kg (M).
Brzdy brzdia ako mechanické kotúčovky, t.j. dostatočne, ale nie tak dobre ako hydrauliky. Microshift prehadzovačka so spojkou radí presne, s takým fajnovým mechanickým klikom. Páky nie sú úplne najpohodlnejšie, prirovnal by som ich k Shimano RS505 - škaredé, ale fungujú. Kábel je vedený voľne, čo vyzerá zle, ale prakticky to ničomu nevadí. Celkovo káble sú vedené externe - podľa mňa výhoda. Pneumatiky sú Hutchinson Override 38mm v béžovom prevedení a sú fantastické, i keď trošku ťažšie (450g). Je super, že nie len, že vyzerajú dobre, ale aj sú rýchle a pohodlnné. Thread je taký skôr na cestu a suchý gravel, nie do mokra a blata. Tubeless kolesá a plášte pripravené na konverziu. Prevody sú 38x11-42. Najťažší 38/11 je dostatočne rýchly, ale najľahší 38x42 by mohol byť ešte o kúsok ľahší. Vedel by som si predstaviť 36 zubové kľuky.
Jazda je veľmi vyvážená, nie je to taký zbrklý závodník, skôr zábavný a spoľahlivý kamoš. Kombinácia super pneumatík, zábavnej geometrie, radeniu ktoré má mechanickú odozvu a ceny robia podľa mňa z tohto bicykla kandidáta pre všetkých, čo nie sú ochotní mínať 1100€+ za hydraulický Shimano/Sram groupset gravel. V podstate je to bicykel pre každého, kto príde do obchodu a povie "mám +- 500€ a chcem bicykel", segment populácie, čo si doteraz kupoval trekking, alebo lacný hardtail. Už len aby ich stihli vyrábať.
Moj novy maznak- custom stavba na zaklade Scott Addict Gravel 20. Oplatilo sa cakat :). 6 tyzdov som nemohol jazdit po pade na bicykli, teraz ma caka rehabilitacia formou lahkeho zabehu do normalu :).
Tak zatial prvy neuspech pri nahadzovani bezdusi. CTM Koyuk 1.0 s WTB ST i19 TCS 2.0 / 700c rafmi a WTB Riddler Comp 700x37c. Oboje pisu ako bezdusove. Vyhodil som dusu a pasku, nalepil bezdusovu pasku 2x obvod. Nahodil bezdusovy ventil a nasledne vypustil 5 bombiciek len tak do luftu. Samozrejme som ich vypustal do ventilu, ale vysledok bol rovnaky. Plast mal snahu sa nafuknut, ale vzdy sa na niektorom mieste nasla medzera kadial vyfucal. Uz nahodenie plasta sa mi zdalo prilis jednoduche, len prstami a asi 5 sekund, ziadny boj ako som bol pri predoslom nahadzovani plastov na GTcku zvyknuty. Mate niekto nejake rady?
Včera som riešil podobný problém s Vittoria terreno zero, tiez nechceli zapadnúť a stále unikal vzduch. Ráno som ich rozobral, očistil, chvíľu som ich nechal v pustenej horúcej vode, namydlil a nasadil znova, na druhý airblast zapadli. Pptom dnes test 140 km po všelijakom type ciest, bez problémov, držia ala tutti.
Zdravím, chcem sa opýtať aké plášte sadnú na ráfiky WTB KOM Light i23 TCS, 28h. Teraz jazdím 700 37, ale vzhľadom na to, že dominuje cesta/asfalt rozmýšlam nad pláštami 28 až 32. Ocením aj rady ohľadom značky plášťťov, prípadne skúsenosti. Vďaka.
Zdravím, chcem sa opýtať aké plášte sadnú na ráfiky WTB KOM Light i23 TCS, 28h. Teraz jazdím 700 37, ale vzhľadom na to, že dominuje cesta/asfalt rozmýšlam nad pláštami 28 až 32. Ocením aj rady ohľadom značky plášťťov, prípadne skúsenosti. Vďaka.
Update na moje bezduse. Zadnemu kolesu som sa venoval vcera. Plast nevedel zapadnut ani s dusou, bol som na 5bar, tak som sfukol a pouzil este ten trik s jarovou vodou. To pomohlo. Vybral som dusu cez jednu stranu plasta a potom uz zapadol aj bez duse. Asi som ale pri vytahovani duse poskodil pasku pri ventile. Musel som dost krat dofukovat a vytieklo tadial celkom dost mlieka. Teraz to drzi, ale ci budem mat nervy ist skusat ci to bude drzat aj desiatky kilometrov od domu, neviem
Predne kolo som nahodil dnes. Plast isiel nasadit na raf rovnako lahucko, za par sekund len prstami. Nepouzil som uz dusu, iba jarovu vodu, plast zaskocil na prvy pokus. Presla asi hodina a drzi.
Dakujem este raz vsetkym za napady a ochotu
Akurát testujem Bontrager GR1 700x40, v Oslanoch ich majú po 15€/kus. Zatiaľ spokojnosť po 150 km, sú citeľne ťažšie oproti Gravelkingom SK, ale komfort jazdy a grip na lesných cestách aj v blate neskutočný. Len na jeseň budú musieť ísť dolu, nezmestia sa na ne blatníky.
Vedel by niekto poradit/odporucit nejaky lacny ram s kotucovimy brzdami vhodny na gravel. Poostavali mi nejake komponenty z prerabok tak by som ich chcel aspon nejako vyuzit.
Update 2. Vcera som komplet prerobil zadne koleso. Po naliati mlieka sa to spravalo presne ako predtym. Fucalo cez ventil pri rafku, ked som tam nahnal mlieko, tak nezacelilo, iba vytekalo. Dnes som kupil novy ventil, vymenil ho a bezdusak drzi. Uz sa tesim na dalsie jazdenie na Koyuku
bubbic presne ten istý problém som riešil aj ja na Sparku. Najprv ventilky od Bontrager ktor´fučali. Nepomohlo ani viac pásky. Potom som kúpil kužeľové z Decathlonu a tie držia parádne.
Môj prvý gravel, a vôbec prvý bike s baranmi. Oproti mtb hardtailu je to pre mňa riadny nezvyk taká geometria. Na moju výšku 172 cm som kupoval najmenšiu veľkosť 540, ale mám pocit že som na to akosi natiahnutý. Možno fakt len ten nezvyk, lebo som nikdy predtým na takej konštrukcii rámu nesedel. Mám zmiešané pocity, na jednu stranu mám z biku radosť, na druhú je tá geometria pre mňa nová a musím jej prísť na chuť. Ale dúfam že to bude dobré.
Čo ma ale riadne sklamalo je radenie. Po asi 20km začala reťaz na kazete nezmyselne strielať a preskakovať z jedného pastorku na druhý pri zaradenom toho istého prevodu. Dúfam že je to len otázka doladenia radenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cez zimu som mal kolesá v servise, menili prasknutú š***** a tiež som tam potom nemohol dostať plášť druhýkrát naspäť.
Kym som to mal rozpisane, dal este Lubodan dobry postup. Vyskusam.
Keby som neuspel, ozvem sa Truhlik50plus alebo blackman a nejak by sme sa dohodli cez SS.
Dakujem zatial za pomoc a napady.
Pomer cena výkon je pri tomto bicykli neskutočný, asi nič výhodnejšie neexistuje. Má hliníkový rám, karbónovú vidlu s AL krkom, mechanické kotúčové brzdy a Microshift 1x10 groupset. 10,95 Kg (M).
Brzdy brzdia ako mechanické kotúčovky, t.j. dostatočne, ale nie tak dobre ako hydrauliky. Microshift prehadzovačka so spojkou radí presne, s takým fajnovým mechanickým klikom. Páky nie sú úplne najpohodlnejšie, prirovnal by som ich k Shimano RS505 - škaredé, ale fungujú. Kábel je vedený voľne, čo vyzerá zle, ale prakticky to ničomu nevadí. Celkovo káble sú vedené externe - podľa mňa výhoda. Pneumatiky sú Hutchinson Override 38mm v béžovom prevedení a sú fantastické, i keď trošku ťažšie (450g). Je super, že nie len, že vyzerajú dobre, ale aj sú rýchle a pohodlnné. Thread je taký skôr na cestu a suchý gravel, nie do mokra a blata. Tubeless kolesá a plášte pripravené na konverziu. Prevody sú 38x11-42. Najťažší 38/11 je dostatočne rýchly, ale najľahší 38x42 by mohol byť ešte o kúsok ľahší. Vedel by som si predstaviť 36 zubové kľuky.
Jazda je veľmi vyvážená, nie je to taký zbrklý závodník, skôr zábavný a spoľahlivý kamoš. Kombinácia super pneumatík, zábavnej geometrie, radeniu ktoré má mechanickú odozvu a ceny robia podľa mňa z tohto bicykla kandidáta pre všetkých, čo nie sú ochotní mínať 1100€+ za hydraulický Shimano/Sram groupset gravel. V podstate je to bicykel pre každého, kto príde do obchodu a povie "mám +- 500€ a chcem bicykel", segment populácie, čo si doteraz kupoval trekking, alebo lacný hardtail. Už len aby ich stihli vyrábať.
Včera som riešil podobný problém s Vittoria terreno zero, tiez nechceli zapadnúť a stále unikal vzduch. Ráno som ich rozobral, očistil, chvíľu som ich nechal v pustenej horúcej vode, namydlil a nasadil znova, na druhý airblast zapadli. Pptom dnes test 140 km po všelijakom type ciest, bez problémov, držia ala tutti.
Od 30mm optimálne, WTB má tabuľku na stránke
Predne kolo som nahodil dnes. Plast isiel nasadit na raf rovnako lahucko, za par sekund len prstami. Nepouzil som uz dusu, iba jarovu vodu, plast zaskocil na prvy pokus. Presla asi hodina a drzi.
Dakujem este raz vsetkym za napady a ochotu
Čo ma ale riadne sklamalo je radenie. Po asi 20km začala reťaz na kazete nezmyselne strielať a preskakovať z jedného pastorku na druhý pri zaradenom toho istého prevodu. Dúfam že je to len otázka doladenia radenia.