Ukazat svoj novy bike,ako je kdo spokojny-nespokojny, ako funguje objednavka-platba/dlzka dodania, komunikacia, reklamacie atd....
Podobna tema aku tu ma Canyon
Mohlo by to pomoct ludom, ktory uvazuju nad novym Yt bikom a niesu uplne rozhodnuty, alebo maju malo informacii a takto si mozu vymenit info.
Na zahranicnych forach je toho plno, ale nie kazdy vie nemecky/anglicky.
Ja sam sa zaujimam o tuto znacku, tak by bolo super ked ma niekto YT, aby napisal svoje skusenosti.
Ripmo je vela muziky za megavela penazi, ak chces mat vybavou/vahou podobny bajk ako u YT, bude to o peknych par stoviek drahsie.
btw. preco si ludia stale myslia ze 4cap, virtual alebo akykolvek iny typ odpruzenia hupe/nehupe? ved vzdy ide o to ako je konkretne odpruzenie navrhnute. to co vies dosiahnut u virtualu, vies dostat aj od 4capu atd. ( viac napr. tu https://www.youtube.com/user/andrextr/videos)
Diky za odpovede
clxno1 - no je to palka ale ak by som mal byť s tym bajkom spokojný na dalších aspoň 8 rokov tak to nejak predýcham, zasa tam je sedlova trubka 48,5cm to som mal aj na spešli a zdalo sa mi to rámovo malé aj ked je pravda že pri teleskopickej sedlovke sa to nejak dorovná, teraz mam teleskopku 175mm a je zasunuta dostatočne hlboko ale na spešli som ju mal až na max dovolenu hranicu a nemal som z toho dobrý pocit... a pri karbone
avšak stále hladám nejakú alternatívu k jeffsymu, napr pozeral som aj po Cube Stereo 150 C:68 TM 29
Jasné no, jeffsy pro race ale pri takej cene že 5,3k by som teda išiel už ja osobne do niečoho iného ( napr. ibis ripmo,mojo hd5 )... a jeffsy pro sa mi teda vobec nepáči v tej výbave za ta 3,9k ... YT dáva naozaj rok čo rok horšiu výbavu :/ každopádne záleží na jeho rozpočte ako píšeš
Djexpres: rozumiem samozrejme, pozri žijeme len raz tak si treba dopriať ak nato človek má
tak dilema... co by bola lepsia varianta? Jeffsy 29 race pro (5300e) alebo Capra Shred 29 (3500e) (hlinik vs carbon) ta capra bude asi aj tazsia kedze ma 38 vidlu a pruzinu.
Dik za nazory
https://enduro-mtb.com/en/new-yt-capra-shred-2020/
Alebo si spomen na to Special Enduro co si mal. Lebo toto je to iste. 15-16kg tipujem v hliniku, ale zas vyslapes s tym hodne. Cokolvek nad 50km bude nasilu, nad 60km utrpenim.
Toto nie je trailovy bajk. Keby mal aspon nizku vahu, tak ti na traili nebude vadit, ale toto je tank urceny dolu kopcom.
/
prečo to neporovnávaš s JEFFSY PRO 29 (3900)€ ?