Edge 830 (podarilo sa za 329 €)
Z tunajšieho Shopu
Wittkop Sedlo ATB Man inmould Gel MTB, trekking na mestské približovadlo
rukavičky, Effetto Mariposa Remover - na odstránenie škvŕn od latexu
Squirt chain wax - už dva roky k spokojnosti mažem voskovicou od Weldtite, vyskúšam či je tento ešte lepší.
Elite fľaša DEBOYO 500 ml 12 h nerez/vacuum - odfotil som aj predchádzajúcu verziu. Ten uzáver na novej je katastrofa. Na staršej bol omnoho nižšši a hlavne praktickejší.
take nieco mi treba.. lebo ten forekaster je fajn dozadu ale v predu nic.. ani sucho, ani mokro...
Len mi to opat nebude ladit, ked budem mat vzadu biele maxxis logo a vpredu zlte (to su problemy)
Edge 830 (podarilo sa za 329 €)
Z tunajšieho Shopu
Squirt chain wax - už dva roky k spokojnosti mažem voskovicou od Weldtite, vyskúšam či je tento ešte lepší.
Elite fľaša DEBOYO 500 ml 12 h nerez/vacuum - odfotil som aj predchádzajúcu verziu. Ten uzáver na novej je katastrofa. Na staršej bol omnoho nižšši a hlavne praktickejší.
Tú 830 si bral určite pre ženu .
Otestuj a na výjazde mi povieš či si s ňou spokojný.
Estetický su fakt pekne! Ale materiálne by som s Ali nekupoval nič.. Jedna baba zdieľal nedávno ako sa jej zlomilo sedadlo.. Kupované s Ali carbon... Radšej priplatim a kúpim tu..
Nie všetko čo sa objaví na aliexpresse tam bolo pripadne aj kupované. Rámy, sedlovky, riaditka sme zatiaľ brali výhradne iba z Taiwanu a pri sedlovkach a ridoch je to zatiaľ iba OEM “úprava” nakoľko tento rok nebol čas a priestor dotiahnuť na tom rozumne logovanie. Jedine čo berieme z Činy sú rafky Nextie, ale tam je kvalita zaručená.
A čo sa týka toho lámania komponentov, to by som ozaj rad vedel kto by bežným jazdením zlomil tie kombo riaditka ...hento sa dá zlomiť snáď len keď to človek dá z kameňolomu alebo keď to dá pod auto. Podľa niektorých príspevkov na internetových fórach by už musel byt nás tímový jazdec Andrej rozlámaný tento rok aspoň 3x keďže ich jazdi aj on...a myslím že on jazdi iný level ako 99% ľudí aj tu z fóra. Btw, tie ridy jazdím aj ja a má ich na biku aj moja žena...nebojím sa ani trosku žeby sa im niečo stalo
Nie všetko čo sa objaví na aliexpresse tam bolo pripadne aj ku hupované. Rámy, sedlovky, riaditka sme zatiaľ brali výhradne iba z Taiwanu a pri sedlovkach a ridoch je to zatiaľ iba OEM “úprava” nakoľko tento rok nebol čas a priestor dotiahnuť na tom rozumne logovanie. Jedine čo berieme z Činy sú rafky Nextie, ale tam je kvalita zaručená.
A čo sa týka toho lámania komponentov, to by som ozaj rad vedel kto by bežným jazdením zlomil tie kombo riaditka ...hento sa dá zlomiť snáď len keď to človek dá z kameňolomu alebo keď to dá pod auto. Podľa niektorých príspevkov na internetových fórach by už musel byt nás tímový jazdec Andrej rozlámaný tento rok aspoň 3x keďže ich jazdi aj on...a myslím že on jazdi iný level ako 99% ľudí aj tu z fóra. Btw, tie ridy jazdím aj ja a má ich na biku aj moja žena...nebojím sa ani trosku žeby sa im niečo stalo
Musel som ísť na poštu.....a ešte doplatiť -výpalné (colný dlh) 5.7€ a aj poplatok pošte 9€. Toto nebol veľmi výhodný nákup😬👎.A pritom stačilo objednať samostatne 😕
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak tie riaditka sa mi do prdele veľmi páčia! Super!!
Z tunajšieho Shopu
Presne tak je to obutie ako na seriovom transition spur (hint hint)
Tie dt swiss boli. Najlacnejšie normalne micro spline kolesa co som nasiel
Len mi to opat nebude ladit, ked budem mat vzadu biele maxxis logo a vpredu zlte
Z tunajšieho Shopu
Tú 830 si bral určite pre ženu
Otestuj a na výjazde mi povieš či si s ňou spokojný.
https://a.aliexpress.com/_dXzHe1z
https://a.aliexpress.com/_dVnmjof
https://a.aliexpress.com/_dXzHe1z
https://a.aliexpress.com/_dVnmjof
Estetický su fakt pekne! Ale materiálne by som s Ali nekupoval nič.. Jedna baba zdieľal nedávno ako sa jej zlomilo sedadlo.. Kupované s Ali carbon... Radšej priplatim a kúpim tu..
A čo sa týka toho lámania komponentov, to by som ozaj rad vedel kto by bežným jazdením zlomil tie kombo riaditka
BTW: budú tie rámy aj v iných farbách?
A čo sa týka toho lámania komponentov, to by som ozaj rad vedel kto by bežným jazdením zlomil tie kombo riaditka
Neveril by som tomu.. Ale je to každého vec..
Prepac, ale to ti tam fakt pasuje ypsilon?
pripomYna
Len take od veci ? ale udrelo mi to do oci ???