Kategórie
Bike-techposledný komentár: 2. 5. 2025 o 13:30
-7% Bosch sada na dodatočnú montáž držiaka s 1 ramenom, 35 mm (Smart System)
37,99 €
-7%
MOC 40,99 €
Akcia -18% e*thirteen E-Spec Alu Direct Mount prevodník pre Shimano Steps E8000
od 60,99 €
-18%
MOC 79,99 €
Výpredaj savings Bosch PowerTube BBP3760 Horizontal batéria, 625 Wh
467 €
savings
MOC 699,90 €
„A ja to vidím presne naopak. E-bajk je dopravný prostriedok. A aby mal pre mňa zmysel, musí ísť viac ako 30 km/h.“ „z práce a cez víkendy jedine +ECO“
Áno e-bajk je aj dopravný prostriedok, ale určite nie celopérko na 160 mm zdvihoch a tam práve nedáva zmysel jazdiť s ním po hrádzi 30 km/h. Na e-bajkovom krosáčiku či žiletke tú rýchlosť v pohode dosiahneš aj bez načipovania. Asi treba vedieť na čo ten velociped chcem používať. (či na zábavu, či na dopravu do práce)
A ak mám jazdiť na e-bajku +ECO tak som si ho vlastne ani nemusel kupovať.
Nemyslím si.. Jednak jazdím hlavne po rovine za svoje a do kopcov jazdím hlavne na eco ktoré mam upravené z pôvodných 60% na 20 a využívam všetky prevody... Takže baterka mi vydrží dosť dlho.. A za ďalšie nebývam ani v lokalite kde mam samé kopce..
Tiež sa pridávam k otázke od umpalump.
Áno ja už mám update a naviguje to super ale úpravy obrazoviek som neskúšal
Update ti robili v servise?
Nia samo sa to automaticky urobilo keď som mal mobil sparovany
Tiež sa mi to samo urobilo, keď som spároval mobil cez tú ich appku. Úpravu obrazoviek som ale neskúšal, ide to vôbec?
To som spároval asi pred mesiacom, tak musím zase skúsiť. Díky
https://www.mbr.co.uk/news/bosch-performance-line-cx-update-397888?fbclid=IwAR2kkZIPNx2jpDW1BKeCy4hgv2hEIbB0uoV2a_mNaBFuvIb1m4DjdmHK3n0
kde akym sposobom sa to da updatovat, ked mam display Bosh Purion? Vdaka
Včera večer sa mi to podarilo upadate-núť
A upravuje sa to v tej ich appke, či kde?
Nie, upravujú sa priamo v KIOX-e. V nastavení je nová položka (tuším druhá od zhora) a tam je spolu 10 obrazoviek. Na každú obrazovku môžeš pridať 1-4 dlaždice. V prípade 3-oj dlaždicovej je na výber "1 hore, dve dole" alebo "dve hore - jedna dole"