Pozerám, že nový design Cycplus senzorov + duálna funkcia ? (ako napr. Magene)
Mám starší design, také okrúhle.... navyše samostatný pre speed aj pre cadence, ten na kadenciu má takú idiotsku batériu cr1632, čo sa temer nedá kúpiť....
Prave som to sparoval s Telefonom a bikecomputer Pro apkou. Bol to porod ale uz to facha. 3 senzory naraz na bt4 v pohode.
A v baleni extra bateria 2032.
Bola akcia dal som £13.50 za oba.
To bude ťažká voľba. Ja ich mám oba a už pár týždňov špekulujem, ktorý mi viac vyhovuje.
Tá čitateľnosť displeja za každých podmienok u 130 je vynikajúca. No 830 je zas nabitá funkciami k prasknutiu. (pre bežného bikera zbytočnými)
Možno tvoja. Resp. na mraze sa zníži kapacita každej batérie.
Moja 130 dala na mraze 3X po 3 hodiny a ostala ešte slušná rezerva.
(jazdu v mraze treba začať s teplou batériou)
Možno tvoja. Resp. na mraze sa zníži kapacita každej batérie.
Ja mám 1030 ktorá vydrží ako slon, ale z okolia poznám 2 prípady čo im 130-ka v mraze moc nevydržala. Bolo ju treba dávať do vrecka a tak. Možno to boli jedny z prvých.
kimlo . Ako vedia , ze mam na OP inu adresu , ako na balicku ? Prislo mi pred necelym mesiacom par veci z Ciny a len mi to pani postarka dala do ruky . user_id . Zlty listok , tam chcu podpis vzdy , ale to mi pani postarka pekne zatelefonovala , ze si mam prist pre balicek .
Mam skvelu pani postarku ,
kimlo . Ako vedia , ze mam na OP inu adresu , ako na balicku ? Prislo mi pred necelym mesiacom par veci z Ciny a len mi to pani postarka dala do ruky . user_id . Zlty listok , tam chcu podpis vzdy , ale to mi pani postarka pekne zatelefonovala , ze si mam prist pre balicek .
Mam skvelu pani postarku ,
Praveze nie vzdy v pripade zlteho papiera...poslednych par x sa mi stalo ze nepytali podpis na poste tak som sa ja spytal ze ci netreba podpisat a vraj nie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám starší design, také okrúhle.... navyše samostatný pre speed aj pre cadence, ten na kadenciu má takú idiotsku batériu cr1632, čo sa temer nedá kúpiť....
A v baleni extra bateria 2032.
Bola akcia dal som £13.50 za oba.
Ako ti to sadlo na kluky? Ja som to musel upravovat jemne.
Tá čitateľnosť displeja za každých podmienok u 130 je vynikajúca. No 830 je zas nabitá funkciami k prasknutiu. (pre bežného bikera zbytočnými)
Ja mám 1030 ktorá vydrží ako slon, ale z okolia poznám 2 prípady čo im 130-ka v mraze moc nevydržala. Bolo ju treba dávať do vrecka a tak. Možno to boli jedny z prvých.
Teraz som zvedavy na ram a kolesa
user_id . Zlty listok , tam chcu podpis vzdy , ale to mi pani postarka pekne zatelefonovala , ze si mam prist pre balicek .
Mam skvelu pani postarku
user_id . Zlty listok , tam chcu podpis vzdy , ale to mi pani postarka pekne zatelefonovala , ze si mam prist pre balicek .
Mam skvelu pani postarku
Praveze nie vzdy v pripade zlteho papiera...poslednych par x sa mi stalo ze nepytali podpis na poste tak som sa ja spytal ze ci netreba podpisat a vraj nie
Lebo dodajú objímky pre 31.8 a 25.4 ale čo už keď riadidlá sú 35mm
A vďaka ide nie poštárke ale foristovu