kimlo . Ako vedia , ze mam na OP inu adresu , ako na balicku ? Prislo mi pred necelym mesiacom par veci z Ciny a len mi to pani postarka dala do ruky . user_id . Zlty listok , tam chcu podpis vzdy , ale to mi pani postarka pekne zatelefonovala , ze si mam prist pre balicek .
Mam skvelu pani postarku ,
ja som mal na mysli zasielku, ktoru si ides vybrat na postu. Ja mam v OP inu adresu ako tu, kam mi chodia baliky, a preto vzdy pyta aj podpis a k tomu napisat "osobne".
a ja som nikdy neni doma, ked chodi postarka, takze vsetko musim chodit brat na postu
Tiez nad tym rozmyslam, ale dat za to 70 ci kolko € Zrovna vyberam nejaku hrubsiu na spodnu ramovu a tensiu na vrch +nejake kusky na sedlovu a zadne vzpery od tretier...
Po prvom odlúpenom laku ťa to prejde ako mňa. Na zadnú vzperu duša, na spodnú orig. fólia k rámu. Odlúpený lak mám už aj na takým miestach, kde netuším ako odleteli skaly
No uvidime...prasaciny nejazdim, na spodku je origo hruba folia na zadnu stavbu este asi pridam ams polepy tie vydrzia vsetko mam to odskusane ale na tento ram som ich nechcel davat, chcel som cisty dizajn zachovat, cas ukaze
Dnes som v Kaktuse kúpil. S ochranou mips a systémom ANGi. Pôvodne 80€, po zľave zo zákazníckej kartičky čo som mal nazbierané body ma nakoniec stála len okolo 35€. Na hlave sedí perfektne aj pôsobí veľmi pohodlne tak z nej mám obrovskú radosť jak malý chalan.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo dodajú objímky pre 31.8 a 25.4 ale čo už keď riadidlá sú 35mm
A vďaka ide nie poštárke ale foristovu
Utiiikej Foriste utiiikej
user_id . Zlty listok , tam chcu podpis vzdy , ale to mi pani postarka pekne zatelefonovala , ze si mam prist pre balicek .
Mam skvelu pani postarku
ja som mal na mysli zasielku, ktoru si ides vybrat na postu. Ja mam v OP inu adresu ako tu, kam mi chodia baliky, a preto vzdy pyta aj podpis a k tomu napisat "osobne".
a ja som nikdy neni doma, ked chodi postarka, takze vsetko musim chodit brat na postu
Akoze co sa mu stane po dvoch rokoch?To si teda zadrel...