Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
tiez chceme ist hrebenom Magury, Mincol, mozno az po Oravsku priehradu
podla katko by mala byt modra od Hole smer Mincol relativne v pohode zjazdna, ziadne dlhe tlacenky a nosenia? na druhej strane z Hole smer Vojenne je lepsie sa vyhnut? kriticky je len usek Zazvorovci - Pod Vojennym ako isiel minule Gusto, alebo aj ine useky na tej modrej?
alebo ako (ktorym smerom) je najlepsie ist hrebenom? ktorym usekom je lepsie sa vyhnut?
Hola smer Vojenne je tiez s popadanymi stromami...na Parac je to tak hodka striedaveho sliapania a tlacenia...potom na Vasilovsku pohoda, zaver pod Mincol narocnejsie sliapanie prip. obcas potlacis...
Včera Lysica naopak s Dušanom, po nej sa odpojil, potom ďalej na Čremoš obkročmo zvážnicou popri plyne. Cestou do Bielej som stretol Majca, takže naspäť, pokec. Chalan ma vzal skratkou z Čremoša na Opálené. Polovica rozjazdená od LKT a druhá óká. Vyšli sme na otoči na konci "novej" zvážnice. Tam sme si ťapli a frčal som dom cez KH. Paráda
Podla toho ktorym smerom. Od prislopu na mincol he to tlacenka. Jazdi sa to od mincola na priehradu. Mincol_prislopec zjazdne narocnejsie jazdenie. Hreben na lokcu som siel davnejsie. Vraj tam dost tahaju drevo tak tam bude po tychto dazdoch tankodrom.... Cely okruh je slušný naklad. Nie ako v karpatoch
no isť hreben opačne na minčol mi príde pekná kravina ..... časť na Príslop ešte ako tak daš, ale dalej to je len tlačenka hore korenmi tot ti povedia namestovci, ja tu čast nechodím, ale naposledy tam bola ťažba .... a po týchto daždoch čo tu su to bude shcnuť min týžden horučav
Ahojte lokálni cyklisti, viete mi poradiť, či v tomto mieste vieme prebrodiť rieku Orava?
Chceme prísť vlakom do Kraľovian a odtiaľ smerom na Stankovany, ale ideálne by bolo, aby sme sa vyhli hlavnej trase. Je tam na moste miesto pre peších? Alebo to dať klasicky po hlavnej na Rojkov a tam prejsť cez most na druhú stranu a nevymýšľať?
Po moste jedine cez koľaje, pozor na rýchliky Ja by som tade v živote nešiel, ale sú ľudia čo tam idú
Ak ti ide len o to dostať sa do Stankovany choď hlavným ťahom. Ak nie, dá sa to zdlžkou cez Podšíp
Včera MTB pokus o hrebeň Oravskej MaGury v skratke OMG... Z DK po ceste na Príslop, potom cestou poza Hruštín, Babín, Lokcu, Ťapešovo a Vavrečku smerom od Oravskej priehrady hore na Magurku a ďalej (v pláne po hrebeni na Príslop). Hrebeň bol ale po ťažbe a lejakoch neprejazdný a plný kalamitného dreva a blata. Musel som sa vrátiť späť a zalomiť to cez Javorový vrch na Tvrdošín a domov po hl. ceste. Návrat domov po tme za postupne silnejúceho vetra a blýskania. Byť niekde v polovici hrebeňa počas búrečky by asi boh vie čo nebolo... Ale aj tak, pekný a poučný výlet
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
brumbal ešte spal a s jelenom som sa skoro zrazil....
Urob prieskum.
podla katko by mala byt modra od Hole smer Mincol relativne v pohode zjazdna, ziadne dlhe tlacenky a nosenia? na druhej strane z Hole smer Vojenne je lepsie sa vyhnut? kriticky je len usek Zazvorovci - Pod Vojennym ako isiel minule Gusto, alebo aj ine useky na tej modrej?
alebo ako (ktorym smerom) je najlepsie ist hrebenom? ktorym usekom je lepsie sa vyhnut?
dakujem za odpovede
https://www.mtbiker.sk/forum/post1620419.html#p1620419
btw. Karpaty su secko od Bratislavy cca az po Nis v Srbsku
takze potencialne najvacsi problem mozu byt ako inak lesnici a ich starostlivost o lesy
ta cervena od priehrady smerom na Kubinsku je ok?
Chceme prísť vlakom do Kraľovian a odtiaľ smerom na Stankovany, ale ideálne by bolo, aby sme sa vyhli hlavnej trase. Je tam na moste miesto pre peších? Alebo to dať klasicky po hlavnej na Rojkov a tam prejsť cez most na druhú stranu a nevymýšľať?
Ďakujem za radu
Ak ti ide len o to dostať sa do Stankovany choď hlavným ťahom. Ak nie, dá sa to zdlžkou cez Podšíp