Kks, tatry plné štrku a Tatry plné turistov. V PP som si všimol, že vodiči fakt rešpektujú cyklistov. To som v takej miere ešte nezažil v žiadnom slovenskom meste. Rozhodol som sa ísť po rovine ale na tú rovinu som musel vyjsť (obec Vysoké Tatry) potom som sa rozhodoval (bolo dosť času) či pôjdem cez Osádku alebo cez Huty alebo cez Brestovú. Brestovú som zavrhol a keďže som už mal dosť, povedal som si, že na Huty to nejak dám a cez Lúčky a Osádku to moc nepoznám tak vyhrali Huty. Už jak som išiel z LM začalo pofukovať, čím bližšie k vrchu tým viac. Hore hmla a pred Oravicami už pršalo, našťastie ešte predtým som si dal dolu krátky rukáv a dal som si bundu. Premokla ale už som to nejak chcel vydržať domou, však to už len kúsok. Ale z kopca, čo je nevýhoda (kosaaaa).
Ale ináč, tej výške v Strave by som aj veril teraz. Ale v okolí Passau mi prečo narátalo cez 400vm pri Dunaji, to neviem... Asi moc preskakovali siete...
Veru Ako hulo vraví, dá sa aj po rovnejšom....dnes som si cezpoľne švihol na dolniakoch, a prevýšenie contadorovských 36 m😂😂😂... ale vyvážil to štrk, piesok a blato na poľňackách
Veru Ako hulo vraví, dá sa aj po rovnejšom....dnes som si cezpoľne švihol na dolniakoch, a prevýšenie contadorovských 36 m😂😂😂... ale vyvážil to štrk, piesok a blato na poľňackách
Tak to už hej, žiletka je žiletka👍. Obdivujem cestných cyklistov hlavne kvôli odvahe jazdiť po cestách pri dnešnej úrovni správania sa vodičov...tvoju trasu poznám ako vodič, a okolo Galanty a Dunajskej stredy to býva o hubu nezriedka. Ja by som sa bál, mám stres prejsť pri transfere aj 10 km po asfaltke na hlavných ťahoch...kde sa len dá, idem mimo...
Road Trip 2020
Etapa 1: Melek-Levice-Sebechleby (neskorý štart a technické problémy) (70km)
Etapa 2: Sebechleby-Zvolen-Čertovica-Liptovská Mara (170km)
-Rekreácie na Mare + motanie (30km), tam sa naše cesty rozdelili
Etapa 3: Veterná Poruba-Martin-Kremnica-Melek (230km) - Sólo
SUPPORT: 2 babetty a 1 skúter
Dnes prvy raz s bicyklom cez sedlo Hubalova. Stupanie z Modry je prijemnejsie ako stupanie z Pezinka na Pezinsku Babu nakolko doprava je kludnejsia. Horsie je to s prijazdovou cestou z Bratislavy do Modry.
Skromnych 78km, 1091 nastupanych metrov, solo a bez supportu
Od Hubalovej po razcestie na hlavnu cestu, ak si dobre spominam, je pekny asfalt, akurat si treba dat pozor na rigoly, ktore ten asfalt pretinaju (treba spomalit). Hlavnu cestu si uz moc nepamatam lebo mi dost pieklo na makovicu .
Zdravím, chcem sa spýtať či už niekto išiel bicyklom z Budapešti do Štúrova, konkrétne ma zaujíma úsek od vlakovej stanice v Budapešti Nyugati pályaudvar po Svätý Ondrej pozerám to na mapách a neviem sa tam moc vymotať, potom by som to už zobral cez Svätý Václav a Vyšehrad. Akékolvek rady by mi pomohli
Zdravím, chcem sa spýtať či už niekto išiel bicyklom z Budapešti do Štúrova, konkrétne ma zaujíma úsek od vlakovej stanice v Budapešti Nyugati pályaudvar po Svätý Ondrej pozerám to na mapách a neviem sa tam moc vymotať, potom by som to už zobral cez Svätý Václav a Vyšehrad. Akékolvek rady by mi pomohli
No ja som raz bol z Vác do Budapešť po prvý most, potom do Ostrihom a Štúrovo, myslím, že cesta bola pohodlná (cyklotrasa) ale už si to až tak nepamätám... Možno nájdem ten výjazd
Osamelosť cezpoľného bikera, umocnená množstvom opustených gazdovských samôt v trojuholníku Veľký Sek - Asod - Gólyas, zvláštna atmosféra, za pár rokov to bude neprejazdné, len burina, zrúcané ploty uprostred ničoho....ale ako vždy, hlavá čistá a srdce pokojné. Pekná nedeľa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ináč, tej výške v Strave by som aj veril teraz. Ale v okolí Passau mi prečo narátalo cez 400vm pri Dunaji, to neviem... Asi moc preskakovali siete...
hulo92
alebo napriklad takto 😄
Tak to už hej, žiletka je žiletka👍. Obdivujem cestných cyklistov hlavne kvôli odvahe jazdiť po cestách pri dnešnej úrovni správania sa vodičov...tvoju trasu poznám ako vodič, a okolo Galanty a Dunajskej stredy to býva o hubu nezriedka. Ja by som sa bál, mám stres prejsť pri transfere aj 10 km po asfaltke na hlavných ťahoch...kde sa len dá, idem mimo...
Etapa 1: Melek-Levice-Sebechleby (neskorý štart a technické problémy) (70km)
Etapa 2: Sebechleby-Zvolen-Čertovica-Liptovská Mara (170km)
-Rekreácie na Mare + motanie (30km), tam sa naše cesty rozdelili
Etapa 3: Veterná Poruba-Martin-Kremnica-Melek (230km) - Sólo
SUPPORT: 2 babetty a 1 skúter
Skromnych 78km, 1091 nastupanych metrov, solo a bez supportu
Nie za deň, stanovali sme a hej bolo riadne teplo včera, ku koncu som mal toho plné zuby
No ja som raz bol z Vác do Budapešť po prvý most, potom do Ostrihom a Štúrovo, myslím, že cesta bola pohodlná (cyklotrasa) ale už si to až tak nepamätám... Možno nájdem ten výjazd
Tak dnes sa môžem aj ja skromne pochváliť...