Nabudúce skús keď niekto vysvetlí prečo chodia kamióny niekam za to nepovedať nič, alebo poďakovať slušne...nepísať primitívne komentáre o majstroch sveta ..OK ? 👍 ak si tam niekedy v živote bol, tak vieš že tam sa do kopca ide rýchlosťou okolo 5-11km/h...takže je to celkovo jedno -pád v takej rýchlosti je skôr ak si opitý, alebo máš zápal stredného ucha. Šlo tam o to, že takéto kolosy tam jazdia a treba sa im uhnúť a zdieľať s nimi lesnú cestu. Okrem toho hore po červenej na CHPS novou cestou z Plešela je v hore tiež nejaká nová ťažba.
Katko je barantala č.2 na tomto portáli pôvodne som myslel, že to je celkom inteligentný človek, ale zdanie klame. Na moderátora fóra dosť divné správanie má.
To je taký exot čo do každého len vyrýpava. A to som ťa kedysi bral ako takého technického žilinského guru, keď som ešte začínal. Takého čo vždy ochotne a pohodovo poradí, dá odporúčania, nasmeruje. Ale ty tak robiť si srandičky a rýpať do ľudí Našťastie ja už to naháňanie času moc neriešim, tak sa na tom pousmejem a idem ďalej. Tu som chcel len zdôrazniť, že cestou na CHPS sa teraz takéto stroje pohybujú.
Ty si niekomu niekedy povedal ďakujem za tie cesty po ktorých sa vozíš? Sú postavené na tvoje bicyklovanie? Tiež mi vadí ťažba a veci okolo, ale myslíš že byť boli nebyť toho? Sorry, ale ***** vám úplne z vášho naháňania sa za rekordami. Prečo si nejdeš niečo dokazovať na preteky? Minule som sa ťa pýtal, kto si a či máš nejaké tituly. Čo si kedy dokázal? Neodpovedal si mi. Ja som obyčajná sračka, čo sa občas prevezie, trochu spustí z kopca a za odmenu si dá pivo. Ak si nejaký majster SR a podobne, tak sa ti rád ospravedlním. Ak nie, tak drž ***** a trochu sa uvedom...
však ale vieš aká by tu bola nuda, keby som mal stále len niekomu radiť? však aj ja sa chcem zabaviť občas...a vhodný príspevok k tomu často nahráva...
Jeej a další s patentom na rozumček. A další inteligentný moderátor dokonca. Ty si ježiško právnik, keď používaš takéto krásne výstrižky ? 👍👍. Keby si bol trochu tiež viac profesionálny by si vedel že strata 15 sekúnd je myslená na ilustráciu ako veľké sú tie kamióny a ze sa im treba uhnúť priamo do priekopy. Udivujete ma mládenci. Uvedomujete si že vaše vystupovanie upravuje aj naše rozhodovanie o nákupoch na MTBiker ?
Sme tu ľudia čo to dlhodobo sledujeme a primárne na Slovensku nakupujeme len MTBiker. Sledujeme články, videá inšpirácie. Uznávame ľudí čo to tvoria. Akurát toto fórum odzrkadľuje reálnych bikerov. V hore ťa nik nepozdraví, každý ide bez úcty k hore, ľuďom. Vyjsť hore a potom sa pustiť čo to dá cez les. Ja to riešim trochu ináč. A dnes tie slová o sekundách bolo to najmenej podstatné v príspevku.
Preto niekedy premýšľam to tu zavrieť komplet. Vrátane nákupov.
len nič nezatváraj...my s MTBiker shopom nemáme nič spoločné, toto je fórum a napíše sa tu kadečo...a občas aj rýpacie príspevky...a to myslím, že ja mám ešte solídny prejav a nemyslím, že by práve kvôli mne si tu niekto zrušil konto... a to ich tu teda ubudlo, že to ani nestačím sledovať väčšinou
Suhlas s volodaj om. Uz tie KOMy a segmenty idu niektorim pekne na mozgovnu. Jazdi a uzivaj, nesleduj nejaku "krabicku"... Ked chces sutazit, chod na preteky. Strasne kam sme sa to od niekdajsich klunk-brothers dostali.
Takato paradna diskusia s moznostou trollingu a ja sa nezapojim? To by bola chyba. Kazdopadne, skusme na inu temu: neviete ako daleko je Michael K. s legalizaciou trailov v ZA, co to vlastne bude, ako to bude fungovat atd? Lebo z jeho IG a FB komunikacie viem hovno.
Tak to uzavrime teda tak že tie kamióny tam chodia pre drevoštiepku. A KOMy a celkovo časy do toho neťahajme.👍😎🙄
A volodajovi sa teda ospravedlňujem ak sme sa nejako nepochopili. Nejazdím tam po KOMy len ja odtiaľ pokračujem ďalej. A aby som sa zmestil napríklad do 4 hodín s výjazdom , lebo mám hodne inej práce a jazdím takmer denne. A aj katkovi určite musím uznať prehľad v cyklistike. Len tej irónie je tam hodne.
BTW, ironia a internetove diskusie nejdu dokopy. Netreba sa hned pre vsetko nasrat - myslim, ze na tomto fore nie su nejaki zlomyselni ludia. Kludne si KOMuj kolko chces a nechaj nas nech sa ti za to smejeme.
Tak to uzavrime teda tak že tie kamióny tam chodia pre drevoštiepku. A KOMy a celkovo časy do toho neťahajme.👍😎🙄
A volodajovi sa teda ospravedlňujem ak sme sa nejako nepochopili. Nejazdím tam po KOMy len ja odtiaľ pokračujem ďalej. A aby som sa zmestil napríklad do 4 hodín s výjazdom , lebo mám hodne inej práce a jazdím takmer denne. A aj katkovi určite musím uznať prehľad v cyklistike. Len tej irónie je tam hodne.
Ja sa ospravedlňujem tiež. Blbý deň, nechal som sa uniesť 😔.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Katko je barantala č.2 na tomto portáli
Preto niekedy premýšľam to tu zavrieť komplet. Vrátane nákupov.
BTW, ironia a internetove diskusie nejdu dokopy. Netreba sa hned pre vsetko nasrat - myslim, ze na tomto fore nie su nejaki zlomyselni ludia. Kludne si KOMuj kolko chces a nechaj nas nech sa ti za to smejeme.
Btw, nejake tl/dr toho fb postu, pre tych ktori sa nevieme prihlasit na fb mi nedáte?
Ja sa ospravedlňujem tiež. Blbý deň, nechal som sa uniesť 😔.