Bohužiaľ Stages mal kľuky FC-6800 vypredané. Ale na druhej strane bola táto 9000ka Dura Ace skladom v potrebnej dĺžke a za skvelú cenu.
Pôvodne som používala Ultegra 6800 kľuky s wattmetrom 4iiii. Ale od novoty bola chybná a ukazovala nezmyselne vysoké hodnoty. Po vybavenej reklamácii som sa rozhodla pre Stages.
Kristina nevies mi poradit? Mam Stages wattmeter na kluke Ultregra 8000. Kluku si prekladam medzi dvoma bikami, cestakom Scott Foil a TT kozou Trek Speed Concept. Ak mam wattmeter na cestaku funguje OK, ale ked kluku prelozim na kozu tak mam vypadky dat z wattmetra co je vidiet aj za jazdy ked mi Garmin nezobrazuje ziadny wattovy vykon niekedy aj viac ako 10-15 sekund. Potom znova naskoci a zase vypadne. Rozdiel vo vzdialenosti wattmetra a Garmina 820 je medzi cestakom a kozou len 10 cm. Na koze ho mam Garmin az na aero predstavcoch. Vymena baterie nepomohla. Samozrejme wattove udaje na koze su potom poriadne skreslene co vidiet hlavne na Strave, ktora prepocitava aj "nulove hodnoty" aj ked su v Garmine vypnute a vidiet to aj na kadencii ktora je tiez merana wattmetrom.
Pridavam moj cestak na novych kolesach a s novym predstavcom (100cm na 110cm) + riadidla (z 42cm na 40cm). Mozno to poznate, stale sa da nieco drobne upravit ci vylepsit
Pridavam moj cestak na novych kolesach a s novym predstavcom (100cm na 110cm) + riadidla (z 42cm na 40cm). Mozno to poznate, stale sa da nieco drobne upravit ci vylepsit
Tento príspevok vyhodnotili používatelia ako nekvalitný alebo ofenzívny, a preto sa nezobrazuje visibility
Skús si zväčšiť, zistíš... Rozmazané
A buď rád, že som ti neskritizoval taliana ovešaného šimánom. O malom ráme nehovoriac - načo ti je toľko podložiek pod predstavcom. Si pupkatý ako ja?
Už pomaly prestávam byť alergický na takto poskladané bicykle... Skladačom drbe a kupujúci, najmä batôžkári, sa z takto poskladaného cesťáku tešia...
Ak dobre ratam tak tam ma 5ks 5mm a 1ks 10mm podloziek co je 3,5cm nie 5cm. Mozno si len zvyka na ten posed. Ja som teraz nedavno jednu 5mm podlozku prehodil hore po 3 rokoch jazdenia. Viete len doj.ebavat ludi a viest dedkovske ufrflane reci. Tiez si radsej zvolim shimano pred campou ked to bude o 5 kil lacnejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pružina v šaltri si myslí svoje
Pôvodne som používala Ultegra 6800 kľuky s wattmetrom 4iiii. Ale od novoty bola chybná a ukazovala nezmyselne vysoké hodnoty. Po vybavenej reklamácii som sa rozhodla pre Stages.
Nic nehovori, poslusne sluzi...
Na fotke ten predstavec ani nevyzerá na 110 cm ?
To si fotil mikrovlnkou?
biker09 pekna ziletka, nech sluzi
A buď rád, že som ti neskritizoval taliana ovešaného šimánom. O malom ráme nehovoriac - načo ti je toľko podložiek pod predstavcom. Si pupkatý ako ja?
Už pomaly prestávam byť alergický na takto poskladané bicykle... Skladačom drbe a kupujúci, najmä batôžkári, sa z takto poskladaného cesťáku tešia...
No neviem, to L by ti bolo lepšie. To že 5cm podložiek pod predstavcom je akurát ti poradili v obchode?
Taliansky rám na Shimane ma vôbec neirituje, Shimano cestné sady sú top, ale veľkosť rámu musí sedieť aj keby je každý komponent inej značky.