Prvá električka v živote. Plánujem využívať hlavne mimo hlavnej sezóny, neskorá jeseň, skorá jar (a tu južnejšie aj teplá zima😊). Zatiaľ dva skúšobné výjazdy...dojmy všelijaké, musím si zvyknúť na takmer dvojnásobnú váhu oproti mojim bajkom.
Ahojte. Toto je môj e bike. Mám ho druhú sezónu a spokojný som maximálne. Vymenil som síce prednú vidlicu ale to bolo v pláne už pri kúpe nakoľko som kupoval 2 ebiky pre seba aj priateĺku.
Toto mne moc zmysel nedáva. Rsp. vyslovene si to pýta čipnúť. Ale keďže tam dali Bosch, neviem či sa to dá zmysluplne čipnúť. Pretláčať sa s vypnutým motorom pri rýchlosti nad 25 km/h je pre masochistov a 18 kg tiež nie je málo.
Na cestné/gravel bicykle patria motory ktoré sa odpoja a nekladú žiadny odpor. A ideálne keď sa dá vybrať motor aj baterka. Motor sa dá využiť pri jazde do kopca, ináč sa to správa ako obyčajný bicykel. Kto je cieľovka takéhoto bicykla netuším. E-cross/trekking ponúkne oveľa väčší komfort, rovnakú rýchlosť a sú všestrannejšie.
laco Áno, je to ťažšie, ale po rovine nie je žiadny problém držať 30 priemer a na brdky a kopce máš motor...
Sego Tiež jazdím ešte 95% klasiku, ale ako sa vraví "na každú sviňu sa už varí voda"... Už vlani by som ho na pár skupinových výjazdoch s vyšvihanými šakalmi v kopcoch privítal všetkými desiatimi...
Joe70 Na čipovanie zmysel nevidím (aj keď sa to čipnúť v pohode dá), vo verzii gravel by to bolo podľa mňa dokonca absolútne zbytočné... Nie je tam CX, ale Active Line Plus, takže žiadne "pretláčanie sa s motorom" tam nie je... Nie je problém uvisieť balík s 30+ priemerom (100kg chlap) a v kopcoch si z nás urobil trhací kalendár (tu máš aj cieľovku tohto typu ebajku)... Len jedna otázka: V čom poskytne (okrem predného odpruženia) cross väčší komfort?
Toto nie je zaslepená obrana, len to testujem a taký eXelius na karbóne a s Fazuou sa mi určite páčil viac, ale aj toto je pohodovo jazditeľné...
Toto mne moc zmysel nedáva. Rsp. vyslovene si to pýta čipnúť. Ale keďže tam dali Bosch, neviem či sa to dá zmysluplne čipnúť. Pretláčať sa s vypnutým motorom pri rýchlosti nad 25 km/h je pre masochistov a 18 kg tiež nie je málo.
Na cestné/gravel bicykle patria motory ktoré sa odpoja a nekladú žiadny odpor.
Nové motory Bosch Cx nekladú žiadny odpor pri vypnutí.
radkofan Neviem ci si jazdil motory Bosch. Mam biky s motormi CX gen.4 aj Active line plus. Oba motory maju bezvyznamny odpor pri slapani pri vypnutom motore. Pokial sa potrebujes hrat so slovickami odpor, trenie a pod. ,tak v kazdom motore su nejake straty v prevodoch. Aj straty medzi prevodnikom, retazou a kazetou sposobuju odpor. Pokial sa bavime o motore CX predoslej generacie, tak ten sposoboval vyrazny odpor pri vypnuti. Pre uzavretie temy tu mas nejake info : https://www.akumo.cz/novy-stredovy-motor-bosch-2020
jazdil,preto pisem ze ma odpor pri slapani (sam si to napisal), oproti yamahe a shimanu sa slape tazsie bez dopomoci,neber to ze chytam za slovicka nemyslel som to ironicky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Testovačka.
Na cestné/gravel bicykle patria motory ktoré sa odpoja a nekladú žiadny odpor. A ideálne keď sa dá vybrať motor aj baterka. Motor sa dá využiť pri jazde do kopca, ináč sa to správa ako obyčajný bicykel. Kto je cieľovka takéhoto bicykla netuším. E-cross/trekking ponúkne oveľa väčší komfort, rovnakú rýchlosť a sú všestrannejšie.
laco Áno, je to ťažšie, ale po rovine nie je žiadny problém držať 30 priemer a na brdky a kopce máš motor...
Sego Tiež jazdím ešte 95% klasiku, ale ako sa vraví "na každú sviňu sa už varí voda"...
Joe70 Na čipovanie zmysel nevidím (aj keď sa to čipnúť v pohode dá), vo verzii gravel by to bolo podľa mňa dokonca absolútne zbytočné... Nie je tam CX, ale Active Line Plus, takže žiadne "pretláčanie sa s motorom" tam nie je... Nie je problém uvisieť balík s 30+ priemerom (100kg chlap) a v kopcoch si z nás urobil trhací kalendár (tu máš aj cieľovku tohto typu ebajku)... Len jedna otázka: V čom poskytne (okrem predného odpruženia) cross väčší komfort?
Toto nie je zaslepená obrana, len to testujem a taký eXelius na karbóne a s Fazuou sa mi určite páčil viac, ale aj toto je pohodovo jazditeľné...
Na cestné/gravel bicykle patria motory ktoré sa odpoja a nekladú žiadny odpor.
Nové motory Bosch Cx nekladú žiadny odpor pri vypnutí.
https://www.akumo.cz/novy-stredovy-motor-bosch-2020