Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Ten diferenciál je elektronicky riadený, pracuje stále okrem jazdy konštantnou rýchlosťou, takže sa o to treba starať. Výmena oleja v prevodovke a hydromeniči sa po správnosti má robiť preplachom, a nie vypustením a napustením. Je to teda značný výdavok, na ktorý sa musí pripraviť hlavne druhomajiteľ, kedže takéto autá si ľudia spravidla nekupujú ako FO.
petrik je to tak ako pises. Este ani predajcovia nevedia (nepovedia) s akou motorizaciou sa k nam bude novy Outback vozit. O 2.4 turbo mozme s najvacsou pravdepodobnostou snivat... Emsne normy tlacia vyrobcov do hybridnych modelov. Aktualna “emisna pokuta” ktoru plati importer+predajca+zakaznik je podla mojich info 3000 eur za kazdy predany Outback u nas, co sa samozrejme odzrkadluje na jeho konecnej cene. Absencia fyzickych tlacidiel mna osobne dost odradza aj ked po vizualnej stranke je interier noveho Outbacku velmi podareny.
Udrzba automatickej prevodovky je normalna vec a treba s tym pocitat pri kupe auta. Bud chcem komfort a priplatim si (aj za servis), alebo budem kvedlat saltpakou do bezvedomia a olej v prevodovke vymenim raz, mozno dva razy za cely zivot auta. Detto pohon vsetkych kolies. Ked auto najazdi 60 tisic rocne, tak si snad na seba uz aj zarobi.
Tak tak. My môžme len snívať o motoroch, ktoré si Japonci robia pre seba, alebo pre zaujímavý Austrálsky trh. Ešte aj v USA je to lepšie, hoci kvalita výroby Subaru v USA je trístna.
Upgrade na bikerske vozitko. Zatial spokojnost, hlavne co sa pohodlia tyka
Budes spokojny. Na cestovanie a dlhe streky je to super auto. Vdaka Eyesightu zistis, ze niekedy nestupis na brzdu fakt dlho. Ten system je asi top na trhu. Neviem ci tieto novsie maju stop&go v kolonach. Pri starsom sa auto v kolone hybalo samo ak stalo do troch sekund, potom staci tuknut do plynoveho pedala alebo pluska na tempomate a auto ide samo zase. Vykon dost brzdi ta prevodovka, ale da sa stym zit - nie je to auto na pretekanie. Podvozok tiez prekvapil.
Ja ho mám niečo vyše roka a spokojnosť veľká. Nenapadá ma nič, čo by som mu vytkol. Veľkosť kufra viac, ako dostačujúca, spotreba prijateľná... Chorvátsko Ø 7,2; ak niekomu záleží na spotrebe, čisto v meste Ø trochu vyšší, ale pri kombinovanej spotrebe nič dramatické...
Foto na Hriňovských lazoch...
U mna to bol uz dlhsie favorit, teraz prisiel cas na vymenu auta, povodny budget som preskocil o 80%, verim ze budem spokojny zvazoval som alltrack ale odkedy mam Outback, tak vzdy ked vidim alltrack tak si poviem ze nastastie...
Boli mi povedomé tie lyžiny, aj upínacie pásky . Ja som s tým mojím veľmi spokojný, ale upínanie nosiča na guľu pomocou veľkej plastovej matice by mohli nahradiť pákovým mechanizmom, ako má Peruzzo alebo Thule.
Roggi velmi pekny. Daval si aj nejake ine doplnky okrem listy nakladacej hrany?
Martin, dlho som pozeral rôzne fotky, ako to vyzerá, či dať, alebo nedať doplnky... Nakoniec som okrem nakladacej hrany nedal nič iné. Ale keď pozerám fotku, ktorú dal Sesulak, vyzerá to na bielom aute veľmi elegantne.
Majitel nie som, ale mam co-to odjazdene na o generaciu starsom Outbacku (vacsinu v lete), a kozene sedacky v nom boli prve, ktore ma presvedcili, ze koza v aute moze byt fajn. Koza makka, nie lepiva- tomu asi dost pomahala perforacia, ani pani manzelka sa s menej chlpatymi nohami a kratsimi sortkami nestazovala.
Bola to ale svetla koza, tmava sa mozno viac hreje od slnka, nemam odskusane https://www.autobazar.eu/subaru-outback-legacy-awd-comfort-id17215898/galeria.html#21
Ja som šoféroval kamarátov Outback 2015 v tmavej koži, a nikdy by som to nechcel. Stále som sa zosmykoval dopredu.
Alebo si na kožu daj ušiť kvalitné autopoťahy, a pri predávani neskôr to budeš mať ako nové
V lete je to zatial s kozou OK. Je perforovana a u mna v bledej farbe, pomohla by ventilacia ale ani bez nej to nieje katastrofa. V zime som Outbacka este nejazdil ale docital som sa ze hreju velmi rychlo. Aktualne je na vyber este Special a Limited edicia s inou alternativou sedaciek. Bike do kufra bola prva vec co som skusal, budem ho tam obcas nosievat pocas sluzobiek. 2x29 v Mku tam po zlozeni prednych kolies isli bez problemov
Kozene sedadla to maju na vsetkych autach rovnake, lahko sa ocistia ak sa zaspinia. To su zatial vsetky vyhody co som spozoroval. Mam tmave, v lete az palia (nemam ventilovane) na hladkych sa poti a smykaju sa, brusene sa nesmykaju ale sa rychlejsie spinia. Ak mam na kozu davat potah, tak nemusim platit za kozene sadadla. Ak by bola moznost vyberu, ja by som do koze nesiel.
Koza+alcantara je najlepsia volba alebo koza s ventilaciou. Mali sme v aute kozene sedacky bez ventilacie a nebolo to nic moc, no vetrane sedadla su ina kava.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Budes spokojny. Na cestovanie a dlhe streky je to super auto. Vdaka Eyesightu zistis, ze niekedy nestupis na brzdu fakt dlho. Ten system je asi top na trhu. Neviem ci tieto novsie maju stop&go v kolonach. Pri starsom sa auto v kolone hybalo samo ak stalo do troch sekund, potom staci tuknut do plynoveho pedala alebo pluska na tempomate a auto ide samo zase. Vykon dost brzdi ta prevodovka, ale da sa stym zit - nie je to auto na pretekanie. Podvozok tiez prekvapil.
Foto na Hriňovských lazoch...
Ja som minulý rok kupoval Buzztrack Easy4.
Martin, dlho som pozeral rôzne fotky, ako to vyzerá, či dať, alebo nedať doplnky... Nakoniec som okrem nakladacej hrany nedal nič iné. Ale keď pozerám fotku, ktorú dal Sesulak, vyzerá to na bielom aute veľmi elegantne.
Bola to ale svetla koza, tmava sa mozno viac hreje od slnka, nemam odskusane
https://www.autobazar.eu/subaru-outback-legacy-awd-comfort-id17215898/galeria.html#21
Alebo si na kožu daj ušiť kvalitné autopoťahy, a pri predávani neskôr to budeš mať ako nové