Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
Keď sme pri tej alcantare, ako to čistíte? Otec má v A6 čiernu neperforovanú kožu a teda chuťovka. Na slnku sa to rozpáli, vysadám z auta a zostáva po mne mokrý flak. Navyše sa na nej v zákrutách viac šmýkam. V zime mi nevadila aj keď nie je vyhrievaná.
Predavaju sa cistiace prostriedky na kozene autosedacky. Treba dat pozor, cistiace prostriedky na kozene sedacky maju ine zlozenie. Po cisteni treba pouzit aj daky voskovy prostriedok aby koza nevyschla a nezacala praskat. V aute su dost vysoke teploty a koza tym trpi.
Alebo to dat urobit firme co cisti interier auta, osetria komplet aj plasty, okna zvnutra a este aj navonaju, ze auto je ako z fabriky.
Ja som alcantaru presiel vysavacom, potom vycuchal hubkou na riad s cisticom na alcantaru a nakoniec vycesal s jemnym hrebenom na psa. Najviac toho "spinaveho" efektu odstranis, ked budes alcantaru cesat rovnakym smerom.
Ale fakt, polokoza s alcantarou, vyhrievane+chladene boli uplne paradne sedadla.
Alcantara sa hlavne nema zmacat. Mam cistic vhodny na kozu, alcantaru, aj na textilne calunenie. Nariedim podla potreby. Nanesiem na hubku, pretriem v smere ulozenia vlakien a utriem suchou handrou. Na kozu nanesiem take mliecko.
kamarat prevozoval na zadnych sedackach anal s cajou, nasledne sa mu tam riadne zasrala. Spominal smrad a bordel na cele auto, ale ci mal kozene sedacky Vam neviem povedat...
videl som aj foto interieru osobneho auta, v ktorom majitel viezol do palenice kvas v sude a mal ho na mieste zadnych sedadiel. Po nudzovom brzdeni, ktore sa zaobislo bez narazu, bol cely interier doslova ogrcany. Netusim ci sa to dalo este vycistit...
Mne dala švagriná ríbezlovú šťavu na lekvár v 5 litrovej zaváracej flaši. Položil som to pred predné sedadlo aby som na to videl. Samozrejme som zabudol a pri schádzaní z nadjazdu k semaforom som prudšie zabrzdil a bolo vymaľované. Kopa čistenia a aj tak sa šedý koberec zmenil na bordový. Ešteže je to zakryté gumovými kobercami.
videl som aj foto interieru osobneho auta, v ktorom majitel viezol do palenice kvas v sude a mal ho na mieste zadnych sedadiel. Po nudzovom brzdeni, ktore sa zaobislo bez narazu, bol cely interier doslova ogrcany. Netusim ci sa to dalo este vycistit...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Alebo to dat urobit firme co cisti interier auta, osetria komplet aj plasty, okna zvnutra a este aj navonaju, ze auto je ako z fabriky.
Ale fakt, polokoza s alcantarou, vyhrievane+chladene boli uplne paradne sedadla.
To je najvacsia vyhoda... Smyknes babu v aute a kozu len utries. Na textile alebo nahrazke koze ostane flak a manzelka hned bude mat zvedave otazky.
Odskusane - mal som 2x L&K, Fabiu a Octaviu. Teraz mam textil, ale v mojich rokoch to uz neriesim...
To asi nebol anal? Ci?
To boli asi títo:
https://www.mojevideo.sk/video/32d85/sofer_musel_prudko_zabrzdit_vzadu_bol_kolega_a_plno_farieb.html