Na adrese http://*****saweb.google.sk/kpisarcik/KralovaHola si môžete stiahnúť mapu KH s trasami MTB. V doc prílohe tohto príspevku sú opisy jednotlivých trás.
Táto téma nech slúži na lepšie zmapovenie kráľovohoľskej oblasti pre bajking.
Trasy, ktoré nájdete na mapke sú len pre vás, ak budete mať niekedy chuť sa vyblázniť. Prípadné doplnenia, úpravy, korekcie vybavíme.
Bohužiaľ nie, po tej červenej sa na bajku jazdiť nesmie. Nejaká mapa nie je určujúca, dôležité je, kde sú vyznačené cyklotrasy a vyhradené trasy pre vjazd bicykla podľa návštevného proiadku - iba tam sa môže jazdiť. Tá červená nie je ani jedno ani druhé,
Tak prosím to zmaž, díky.
Striehnu nielen v teréne, ale aj na internetoch - práve preto by bolo dobré, keby fitoo svoj post zmazal. Úvaha o zrušení cyklotrasy na KH je už papieri, nie je rozumné správu NP dráždiť.
Pani normalne som imunny, tu mi ale neda nepripomenut copyrightlepsiden.sk lepsiden.sk copyrightlepsiden.sk lepsiden.sk orig tu
takze zufalcom z NAPANTu by som odporucil hodit sa do Dunaja ...
Dnes som si dal KH, detom som pozical elektricky (prvy a poslednykrat). Dementov jazdiacich vlavo som patricne vyskolil. Smerom dole Ceckom na Puste Pole a Telgart a Sumiac. Krasny okruh, zial z Pusteho Pola po trase Krejzi sa ist nedalo pre zahadzane stromy hned za brodom... (ta snad zakazana nie je) prve tri som este elektricky preniesol, no na viac som nemal sil. Tak sme sli asfaltom do Telgartu.
To som rad ze tu niekto spomenul tu skratku z Pusteho na Telgart cez potok. Isiel som tam niekedy v juny v opacnom smere s kamosom reku prevediem ho brodom nech je sranda ale ta kalamita nas otocila to mi kus neberie tak po hornej na Kralovku drancuju co pekne stoji a tu kde to lezi staci poskladat to nechaju lezat...Chcel som este tento mesiac zobrat partiu na KH po horal trase ale budeme musiet ist po ceste a napojit sa az za kalamitou. Najhorsie na tom je ze ako zrusili rebricky na Strave neviem si odsledovat prejazdnost usekov v roku lebo su tam iba top 10 za ine rocniky.
s normalnym bikom by som to preniesol...je to ca.50 metrov, no tie 3 elektricke cuda som fakt neuniesol... asi mam slaby biceps...
btw Wagon Depo pri viadukte je dobry napad, dobra kava, domaci kolacik ci plechovka Plzne fakt potesia...
(a este insider info, vysielacka na Holi uz patri J&T... ocakavam vela zjazdoviek, lanoviek, turistov a este viac zdevastovanej prirody...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak prosím to zmaž, díky.
orig tu
takze zufalcom z NAPANTu by som odporucil hodit sa do Dunaja ...
btw Wagon Depo pri viadukte je dobry napad, dobra kava, domaci kolacik ci plechovka Plzne fakt potesia...
(a este insider info, vysielacka na Holi uz patri J&T... ocakavam vela zjazdoviek, lanoviek, turistov a este viac zdevastovanej prirody...)
O lanovkach uz tiez dlho snivaju
https://www.mtbiker.sk/forum/post1383006.html#p1383006
https://www.trend.sk/technologie/towercom-predali-ziskali-ho-australcania-spravujuci-nemecke-plynovody
Už niekoľko rokov nie, iba že by sa tam teraz vrátili, ale to pochybujem.